42

fichko

преди 13 години

skapana RABOTA ama Balgarska shto ne sa na stadion samo 5000 choveka i za den dva sa svarshili kvi li ne biaha na stadion a nai-dobrite samo za 5000 choveka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:(:(:(:(:(

41

Анонимен

преди 13 години

абе ***,пенсионер е баща ти.Ти въобще знаеш ли какво в музика?Задръж си по-добре тъпите изказвания за другарчетата ти в детската градина.

40

Христо Михайлов

преди 13 години

Защо винаги има комплексари които се делят на нещо. "Аз слушам техно и всички други са ***""Електронната музика е най разпространената"Тиесто свири техно" Все глупости на търкалета.Тиесто не е това което беше.Сега е бесен комерс.Щом направи дует с *** фуртадо.Ако имам пари бих отишъл и на тиесто и на Роксет.Но мисля че Роксет имат повече публика.Много повече.А и Тиесто не е от вчера както беше написал някой.Аз го знам още от 1998 година.

39

Пеев

преди 13 години

Малкия изби рибата с 33-отрицания!!!Мой май хорицата тука ти показаха колко си неук!!!Жалко,че никога няма да разбереш кои са Roxette-съдбата те е накзала да живееш в невидение!!!Братовчедите от Аква са датчани и нестават дори за подгряваща група!!!С Roxette много хора свързват хубави спомени от зората на демокрацията до наши дни!!!Жалко,че ще е в зала 1 на НДк концерта,а не на някой стадион,но ще го преживеем!!!Важното е всички,които харесваме 'Roxette" да сме там!!!

38

Villy

преди 13 години

Супер, страхотна новина!!!

37

Фей

преди 13 години

П.С. нареждаш Aqua до Roxette е тотално безмислено да си говорим за музика с някой като теб.

36

Фей

преди 13 години

Не говори добре за човек който нарича Роксет "изпаднали"..... Не ти прави чест приятел. А и те съвсем нямаше да са толкова изпаднали ако Мари не беше сериозно заболяла и не и трябваха години наред за да се възстанови... уви !

35

Peikich

преди 13 години

Другата година сме там :)

34

Ани

преди 13 години

Супер! Ама как им хрумна да правят концерт в Зала 1 на НДК- това да не е филхармонията, стадиони няма ли?

33

Анонимен

преди 13 години

Аман от дребни хейтърски душици !

32

Vi

преди 13 години

Супер яко! Добре, че Мари се е оправила. Роксет са класика от ранга на Металика, Скорпионс АЦ ДЦ и т.н.А за децата с електронната музика - тя не е от вчера, има имена, които най-вероятно не знаят :)

31

Lemmy

преди 13 години

*Ace of Base

30

Lemmy

преди 13 години

След изпадналите шведи от Roxette нека да дойдат още по-изпадналите Ace of Bace, или пък техните датски братовчеди от Aqua. Все ще се намерят балами да си купят билети за концерт състоящ се от час и половина пеене на плейбек.

29

Крис

преди 13 години

Имам една не много добра новина. Във вести бг и оповестено че Роксет ще свирят в ЗАЛА 1 на НДК ........ Амин ! Сами преценете дали капацитета на залата от 5000 места ще побере всички почитатели на Роксет в България. ... Жалко но факт !

28

ало ало

преди 13 години

Страхотна новина - Роксет с музиката си през 90-те бяха невероятни! Толкова хубави спомени навяват. Дано само не се отложи концерта, защото с тия ранни продажби, всичко е възможно. Май догодина ми звучи доста далечно

27

Анонимен

преди 13 години

до пост 9:ако ние сме пенсионери,то ти трябва да си сополиво пеленаче....ходи лапай биберонката ....а, и някой да ти смени памперса,че вони яко....Роксет са легенда и само такива като теб,не са чували за тях.....радвам се,че ще ги видим на живо.

26

ало!

преди 13 години

Ако дядото ти 80-те години е бил тийн, значи си ***. Толкова бързо и толкова млади само те се размножават. Айде със здраве!Другия път си обмисляй коментарите.

25

до 25

преди 13 години

Няма нужда да провокираш пич.

24

alita

преди 13 години

Neeee,togava mi e balaaaaa...kak moje da sam takyv karyk...iskam da gi vidqqq! ;(((((((((

23

Анонимен

преди 13 години

Явно са много изпаднали щом са се сетили да идват в България. Кои бяха тия? :-)