815

Анонимен

преди 5 години

След като не искат да стават майки, тогава да си умират бездетни, след като това им е мечтата.Според мен не е вярно, че българките не искат да раждат заради кариерата.Според мен не искат заради "морални" причини, т. е. искат да си останат девствени за цял живот, защото ако искат да родят деца, трябва да правят секс, а те не искат, защото за тях това е нещо срамно.Българките не искат да раждат също, защото сега така е "модерно" да умират девствени без поколение.Писна ми от девствени и *** жени

814

Анонимен

преди 5 години

След като не искат да стават майки, тогава да умират бездетни, след като това им е мечтата.Според мен не е вярно, че българките не искат да стават майки заради кариерата.Според мен те не искат да стават по "морални" причини,т. е. искат да си останат девствени за цял живот, защото ако искат деца трябва да правят секс, а те не искат, защото за тях това е нещо срамно.В днешно време е "модерно" жените да не раждат деца.Българките не раждат, защото сега така е "модерно" да умират девствени и нещастни

813

123

преди 13 години

иска ли някоя да ми роди дете-сериозен съм

812

жоро

преди 13 години

а китайките защо раждат-да не би там ориза да е без пари...само оправдания :)

811

жоро

преди 13 години

наистина е така но парите не са всичко макар да са много важна част от живота...затова на човек с повече от едно дете му казвам че е богат дори да няма и стотинка в себе си.винаги е по добре с повече деца...то и на мен не ми е минало времето макар да съм на 41 :)

810

жена

преди 13 години

Ами аз напоследък си мисля, че по-бедните мъже са по-свестни, такива са ми впечатленията. Лошото е, че мъжете се комплексират,ако нямат пари, а пък тези, които имат, забравят другите по-важни неща в живота. Съгласна съм,че ги има и свестните мъже,така е.

809

жоро

преди 13 години

има много свестни мъже за семейство и любов,никой не отрича но вече никой не се обвързва,гледате преди всичко финансова сигурност и тогава друго и никой не ви упреква...една позната ми каза"ще родя но бащата на детето трябва да ИЗКАРВА ПОВЕЧЕ ОТ МЕН И ДА МЕ КАРА ДА СЪМ СИГУРНА" това какво е????

808

жоро

преди 13 години

и какво като си на 36? има и на 46 които раждат.....не е оправдание годините-май желание НЯМА...

807

Ади

преди 13 години

Не посвещаване на кариерата, а на работата. Кариера успяват да направят малко хора, а на повечето ни се налага просто да работим. Все повече жени разбират, че като няма подходящ партньор, няма и да могат сами да си отгледат деца. /И под подходящ нямам предвид богат а свестен./ Трагедията е, че "не искат", защото "не могат". Нямат начин. Не стигат силите и да работиш, и деца да гледаш, и да се правиш на *** в името на семейното патриархално спокойствие.

806

Еди

преди 13 години

Какво ми пука кой каква жена ще си води? Иранка, пуерториканка, ескимоска ако ще да си доведе... Дете всеки може да си направи, но не всеки може да го изгледа, че и човек да направи от него. Не става само с ядене, трябва и акъл...

805

чужд анализатор

преди 13 години

Мързи те да бачкаш да си подсигуриш детето, затова не щеш да раждаш, признай!Българите са *** и мързелив народ - това ясно се вижда от средата в която живеят - при всякакъв строй и време. Нямането на пари е само едно от естествените следствия! А обвиняването на държавата и "ония там горе" за собствените неудачи и мизерия е най-абсурдното и смешното в цялата работа!

804

Анонимен

преди 13 години

Омръзна ми от нелепи коментари на хора които нищо не разбират от народопсихология и правят смешни изследвания, целящи да освободят държавата от каквато и да е отговорност за народа. Ако сега трябваше да избирам дали да имам деца или не никога не бих родила в тази държава. Не става въпрос нито за кариера нито за страх от липсата на партньор. На какво обричам моите деца при царящата обстановка в страната, в една държава в която все си длъжен пък държавата все не е длъжна с нищо.

803

дсд

преди 13 години

Ами как да искам да стана майка? Кажете ми? Как ? Да си мъкна детето по квартири, да няма какво да ядем, защото ще взимам майчинство 240 лв. , да го хвърля на бабите да го гледат, за да мога да започна да работя пак .... Ааа, не, мерси, предпочитам да изчакам ...

802

55

преди 13 години

Ами как няма да се развеждат! Като не са възпитани в семейните ценности, когато всеки иска да се налага над другия, не се уважават един друг.. - как да живеят заедно? С тоя манталитет - такива ще са и децата им! Просто ми е жал за тази държава, колкото и да я обичам.

801

Анонимен

преди 13 години

Що за мислене, на 36 вече е късно? В Канада, в др. страни жените раждат и на 46, само най-ниско образованите на 20, а и тук е било така преди 80год, преди соц. идеал...щом искате, родете си! А когато Господ дава дете някому, дава му и сили и средства да го отгледа, всилко друго е оправдание!

800

ТРАГИЧНО

преди 13 години

Заглавието нещо не е в час!!! Вместо него спокойно може да се напише: "Все повече българки не искат да са БЪЛГАРКИ"!!! Най-ново историческо понятие: ГЕНОЦИД В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА ОТ СОБСТВЕНОТО (дали?) СИ ПРАВИТЕЛСТВО!!!

799

anonimen

преди 13 години

polojenieto ne e 4ak tolko seryozno. za kva demogravska kriza pik govoryat tezi politici. komsiyite 6te ni pomognat. te imat golyamo naseleniye. a i sme rodnini nali......

798

Анонимен

преди 13 години

NE Se bezpokoyte nie gi pravim vmesto vas no vie da mu mislite idva vi kraya skoro ste ste maltsinstvo

797

Анонимен

преди 13 години

Кукувица! Па ти се сещай...

796

837....

преди 13 години

Все повече българи не искат да бъдат бащи. Искат да имат готина работа, на която да не работят, да имат лъскава кола и куп момичета на повикване... И така като че ли е по-добре... Защото деца се раждат, но не се гледат с шамари, с пачки или с мълчание.