47

ivanovbg

преди 13 години

Те парите за наука не стигат, ама за магистрали стигат...

46

Савов

преди 13 години

До # 44 - Този на снимката много добре носи ракетите за тенис и що-годе поиграйва тази игра, затова е най-добрия партньор на "Маркуча-слънце" и затова е поставн за министър.А пък обществена тайна е ка се дават дипломи от НБУ от създаването му до сега.Няма да има пари за водещите научни и учебни институции,защото министърътпредпочита да субсидира по свой избор с парите на данъкоплатеца частни учебни заведения.

45

ELIXIR

преди 13 години

"В условията на тежка икономическа криза..." - писна ми само това да чета :/

44

процент

преди 13 години

Проф. Игнатов, доктор Борисов и велик учен от Свищовски университет Дянков не знаята какво е това "процент".

43

Анонимен

преди 13 години

В България няма интелектуални хора. Има образовани с лопати да ги ринеш, дето се казва, но това ли е целта с лопати да ринеш образованите ?

42

Тоя на снимката

преди 13 години

На снимката вижте най-жалката пародия на министър на образованието и науката, който България някога е имала. Не че предишния беше слънце - но този е съвсем зле.Някъде казал, че в БАН и СУ имало учени, които не се вписвали на картата на Европа - такъв е точно той, станал професор без научни приноси - от НБУ.

41

gost

преди 13 години

министерските заплати са ниски ,но само по ведомост.Иначе за консултацийки по проектчета и др.участия в безплодни и безсмислени комисии и др.,си докарват доста прилични суми месечно.

40

Анонимен

преди 13 години

Нещата за които се борим да постигнем и правим са безплодни. Не дават плодове.

39

Анонимен

преди 13 години

Трябва да направят министерските заплати в зависимост от заплатите на учители и учени. Такива като Игнатов не заслужават повече от средна учителска заплата.

38

Анонимен

преди 13 години

Жестоко ще плащат поколенията - за всички катастрофи у нас. Каквито и идеи да правим все по лошо става. Няма с какво да се похвалим и това за което работим е безплодно.

37

Аз съм

преди 13 години

Игнатов, и за тоалетна хартия никога няма да ви стигнат парите.

36

атомен физик

преди 13 години

ама на тебе ти стигат, а?

35

kk

преди 13 години

Между другото форумци,снощи прочетох,че задържаните в Пазарджик "БОС" на БОП и неговият ЗАМ."БОС" от вчера са въстановени на постовете си със заповед на Цецо Вътрешния!Тоя Цветанов е най-нагъл от наглите!!!

34

kk

преди 13 години

Ти от този човек ли чакаш да оправи бакиите?!Не ме разсмивай в събота сутрин!

33

do kk

преди 13 години

Тази програма с 5 часа английски и 3 часа български и фезика в 4 клас е наследство от Даниел Вълчев, към него критиките. Този обаче да се стегне и да им оправи бакиите, защото ако той не успее, просто не виждам кой...

32

kk

преди 13 години

Ами ще има!Как да няма, като всяка година се открива по една "***" свързана с някой от Управниците!Ние говорим за държавните ВУЗОВЕ,където останаха малко годни преподаватели и критерийте за образование са други!Не споменаваме средните и начални училища,където всяка година се сменят преподаватели,по смотрение на новоназначения Директор,завършил образованието си в някой от тези частни "***",в които ако си плащаш подобаващо може да завършиш висше и без да си прочел ред!

31

No money

преди 13 години

Няма средства, разбира се, щом приоритет е слухтенето - по другите мафиоти дето не са наши, и по враговете ни от интернет-форумите. За да може управляващите да нагълтат средства чрез Пернишкиа ***-университет.То и за тройната коалиция приоритетите бяха другаде - затова образование, бедствия и аварии бяха дадени на коалиционния партньор - но имаше поне дотолкова разумно разпределение, че да не спира отоплението в университетите.

30

но комент

преди 13 години

А университетите по целия цивилизован свят са незивисими, и никой министър не може да им се меси и да им оптимизира управлението, да им прави одити и прочие глупости.Тоя дрънка глупости .

29

kk

преди 13 години

ГЕРБ са УНИЩОЖИТЕЛИ на БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!!!

28

kk

преди 13 години

Защо не разкарат това некадърно същество от Министерството!Като не стигат,да се бори за повече!Да вземе пример от Цецо Вътрешния!Пари може да няма за нищо,но на МВР бюджета се увеличава с 50 милиона!И да излезе това подобие на Министър на Българското образование да каже нашите деца ще учат по Американска програма,Американска история или Български език и Българска история!Защото е парадоксално ученици в 4 клас да изучават 5 часа английски и 3 часа български!!!В 4 клас да изучават ФИЗИКА!!!