77

Анонимен

преди 13 години

Доволен е от това в чий джоб отиват част от тези 34%.

76

viv

преди 13 години

Защото са най -качествените цигари на пазара!!!

75

Бореца

преди 13 години

А тоя хубавец чува ли се какво говори?Защо не отиде на Женският пазар да види какво става там на всеки метър поне по двама *** продават цигари а полицаите стоят отстрани и се правят че не виждат нищо!Когато се вдига акциз на цигари и алкохол се прави преценка какви са цените на тези стоки в съседните държави особено ако не са членки на ЕС и да си направиш простата и *** сметка колко и какво ще вдигаш!Защото контрабандата съществува от хиляди години,ама като няма нищо под прическата!!!

74

Анонимен

преди 13 години

Яко ухилен, да не е пафнал нещо преди да излезе :)

73

Анонимен

преди 13 години

Този още ли не са го изгонили от правителството. Та той обърка толкова много неща.Включително и това да пушим контрабандни цигари той е виновен. Направиха хубавите български цигари непродаваеми в БГ И ЗАТОВА ПУШИМ НА ДРУГИТЕ ФАЛШИВИТЕ ЦИГАРИ. Имам чувството, че този човек не е дошъл с много знания и добри намерения както ни го представя неговия шеф.

72

re:62

преди 13 години

Божеее, каква манифестираща неграмотност?! Е, как да не се появяват, такива като министърчето при такива избиратели???

71

анонимен

преди 13 години

продажник с мазна усмивка дошла от милионите контрабандни пари.да си ходи откъдето е дошъл

70

яве

преди 13 години

Цела България пуши контрабандни цигари, щото тоз хубавец направи контрабандата рентабилна, а сега бил и доволен?!!

69

гх

преди 13 години

Ох, повръща ми се вече от тоя наглия!

68

dd

преди 13 години

Стига глупости,дори и самите полицаи си купуват евтини цигари......................

67

Анонимен

преди 13 години

много правописни грешки

66

Анонимен

преди 13 години

ей за тоя ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, герб

65

Fant0maS

преди 13 години

що пушите контрабанда бе ?има контрабанда щото я купувате

64

Наблюдател №1

преди 13 години

Като го погледна /Дянков/ и виждам изтерзаното му детство на съсухрен самотник, с покрито с грозно акне лице, без приятели и отбягван от всички зарад налудничавите му мисли и идеи. Сега руши всичко, отмъщавайки си на всички за всичко, което смята, че сме му причинили. Не е добре човека, има нужда от професионални грижи и колкото по-скоро го разкарат, толкова по-лесно ще е да възстановим разрушеното от него

63

даката

преди 13 години

виждам, че си доста запознат/та с управлението на фирма :) - нищо няма да кажа по този въпрос. Но по отношението за цигарите ще кажа. Всеки човек живее собствения си живот и има право да консумира каквото си иска. За едни е по-добе да не се пуши, за други да се пуши. Ти да не си повече от един пушач и кой изобщо ти дава право да смяташ, че можеш да казваш кое е по-добре. Междодругото, аз не съм пушач. Щом престъпмиците имат права и пушачите имат права.

62

Истината

преди 13 години

Истната е, че симеон дянков е може би най-голямата издънка на ГЕРБ, по-голяма издънка от Румяна Желева, Цветанов и т.н. Въпросът е защо не го махнаха още преди една година, когато стана ясно, че е издънка? Може би зад него стоят тези, които туриха ГЕРБ на власт и на Бойко Борисов не му разрешават да го махне.

61

Азъ

преди 13 години

Е не е ли умно министърчето!Кат *** на виенски бал!

60

Истината

преди 13 години

Ти за икономика да си чувал/а? И какъв ти е проблемът по-точно? Недей да пушиш като не си сългасен/на с пазарната икономика за цигари и др. тютюневи изделия на Република България! Я се позамисли / май ще е по-добре да не се пуши

59

Мина

преди 13 години

Не съм пушачка но това което виждам с очите си едвали Дянков ще ме заблоди.Почти навсяка крачка има ромче което продава цигари,а за махлата да ни говоря,в селата също.Мисля че вече много сме вътре с цигарите ,но не си признаваме колко губим от това.И едвали ще се спре нелигалните цигари защото полицията е с тях вместо да ги луи тя ги пази.Много добре знаят за какво става въпрост както за простетуцията нали делят парите с полицаите.Тва е една голяма вирига и неможе да се отсече.

58

Присъеденен

преди 13 години

Присъеденяваям се към коментариите, че този *** е крайно време да си ходи. Нито разбира от фискална политика, нито от икономика, но това не му прече да е доволен като *** от кладенчова вода. Почти на 100% процента са такива коментариите, как само премиера не разбра това за да му връчи еднопосочния билет за САЩ. Или от там не дават да стане това аааааааааааа?