181

бЕдНяК

преди 13 години

Добре, че са отменили смъртната присъда. Дано си е осъзнала грешката и да не я повтаря. Но да защитаваме разпуснатите норми на поведение е самоубийство за нацията.

180

Анонимен

преди 13 години

И тези се водят хора? Егаси нещастниците. Прилича ми на избиване на комплекси на *** маймуни. Мъжете сигурно са толкова некадърни, че не могат сами да си хванат булка и родата му заплюва някое бебе за коет да се ожени. Егаси малоумието. Може ли в 21 век да замерят с камъни за прелюбодействие. А кой определя, че е прелюбодействие, тези дето тичат по магистралките и публичните домове щом излезнат от страната си.

179

Анонимен

преди 13 години

Violetta, там бащите не се радват на дъщери, продават ги още като бебета, но се задължават да им запазят девствеността.Живота им е изцяло под небето и шатрите. Израелското правителство построиха жилищен комплекс,но те отказаха да се принесат, по една причина, жените нетрябва да виждат съвременния живот. В градовете влизат само мъжете на покупки.Итова го има под слънцето!

178

седящият бик

преди 13 години

Ти извратен мохамеданино виж собственият си пророк "Мемет" който се оженил за 6 годишно момиченце и спал с него когато станало на 8. това ли според теб е правилната религия. Ми на гръб да си я носиш.Явно жена ти ти слага еленски рога през два часа и за това си се озлобил. Нека да ти слага, нека

177

Violetta

преди 13 години

Усмивката и радостта на момичетата били забранени. Трябвало да гледа страхливо покорно и да ражда деца.Отвратително. Това живот ли е? Едно момиченце, което носи радост на баща си, да бъде осъждано ако се усмихне? Варвари. И тия варвари биват защитавани тук? Абе я се стегнете. Ще ми защитавате някакви ***, дето раздават собствено правосъдие за усмивки?!? Смърт за тия нещастници, не за жената!

176

Деб.

преди 13 години

При арабските мюсулмани има закон, ало сънруга почине жената автоматично става жена на негов брат ако няма брат на братовчед по бащина линия. Това се прави с цел децата да не отиват в друго семейство. Ако децата са пълнолетни те се грижат за овдовялата майка.. Иран не са араби и при това снахата се счита за съучастничка на убийство на съпруга си, поради което вероятно семейството му и е обърнало гръб и не влизат в защита.Дано намесата на Бразилия я изтеглят от Иран

175

Деб.

преди 13 години

Тази жена има хубаво излъчване. Ако свали забрадката ще бъде още по хубава. В пустинята между йордания и Израел живеят мюсулмани които ги наричат Бедуини. Бедуините освен сонет(обрязване) на 6 годишните момченца правят и обрязване на *** на 7 годишните момиченца. Те казват че жената никога не трябвало да изпита удоволствие при секс.Усмивката и радостта на момичетата били забранени. Трябвало да гледа страхливо покорно и да ражда деца. Бедуините живеят в шатри целогодишно и отглеждат овце.

174

илия

преди 13 години

Скро и в България и Европа може да имаме подобни случай.

173

Анонимен

преди 13 години

Ами ще си изневеряват ,не може цял живот да ядеш боб ! Ах забрави ,да прави сте -какво общо има боба с любовта,с чувствата ,със секса?

172

Хатат Исмаил

преди 13 години

Не ни съдете прекалено, ако ги нямахме тези закони отдавна да сме се изродили. Каквото и да става, където и да се намираме по света, не ще се спазват, за да останем здрава и сплотена нация.По ли е добре да сме като българите 30% изпедеразили се или бисексуални маже и жени?! Каква нация е това?! Това е блест - смъртоносна.

171

!!!

преди 13 години

Моля, анонимните ***, които нито имат семейство, нито деца, да не пишат мнения, защото са пъпчиви пубертетчета, които дори майките си не могат, да защитят.

170

zx

преди 13 години

Do: E.Vasileva / e.vasileva***dnes.bg/Zapochva da me drazi kompleksarskoto ti prisastvie tuka i nachina po koito reshavash koi komentari da se poblikuvat i koi ne i ne mi se opravdavai s pravilata zashtoto gi prochetoh doslovno.Da, vie mojete da mi vidite IP-to,no ne zabraviai che jiveem vav vreme v koeto nikoi ne moje da ostane anonimen po nikakav nachin i deto se vika chovek nikoga ne znae ot kade shte mu izleze kasmeta !Takache ne trii poveche komentari koito ne narushavat pravilata MOLIA !

169

до163

преди 13 години

Верно квато си дашна досега да си гризнала камачето хихихихихх

168

Анонимен

преди 13 години

Да, така са БГ-ку*вичките - за пари или ако ги засърби кучешкия нагон са готови да си направят личния избор да легнат с всеки без да мисля за семейството и децата си - това е типичната българка.

167

БГ

преди 13 години

Пази Боже от такова "правосъдие" ! Така нареченото "прелюбодейство" е въпрос на личен избор! И на никой съд не ми влиза в работата - ако не става въпрос за развод.

166

:)

преди 13 години

Определно жена му на тоя му слага рога много яко щом така мисли!

165

Анонимен

преди 13 години

Чисто статистически много повече човешки живота се отнемат в битови убийства от ревност заради изневяра в едно западно общество отколкото екзекутираните заради изневяра в Иран които там са много редки - иначе щеше да ни надуват редовно главите с тях. На запад изобилстват случаите на убийства на съпрузи или съпруги защото партньора им изневерява, докато в Иран просто не смеят да изневеряват. Затова ако се направи равносметката излиза, че с тия варварски закони се спасяват човешки животи!

164

Анонимен

преди 13 години

***(мисулмански)ПРОСТОТИИ

163

Richi

преди 13 години

Тва пък какво общо има бе ***.Не виждам никаква връзка,или просто да си пишеме глупости.Не мога да ти схвана тъпата мисъл.Явно ваште са правили експеримент дали може да се зачева в ***! И явно може,резултата си ТИ!

162

Анонимен

преди 13 години

Ха, ха ха! Значи приятелката ти (или жена ти) се работи наред със съседа, с приятелите ти, с колегите ти и всички ти се смеят и подиграват а ти понеже си мухъл им сменяш и переш чаршафите. ***!