75

Анонимен

преди 12 години

Не е точно така, защото при тази сметка не слагаш двете шокови поскъпвания на имотите: първото след падането на комунизма и второто в началото на строителния бум, които са с няколкостотин процента всяко. Не казвам, че не е корумпиран, просто трябва да се имат предвид при оценката. За пример: аз си купих апартамент за 15 000 долара през 2002, през 2004 вече струваше 50 000 евро, в момента е около 60 - 70 000 евро и то при положение, че цените паднаха сериозно през последните 2 години.

74

bobcka

преди 13 години

Една бърза сметка: 120 години са 1440 месеца, при имоти за 10 млн. лева се пада 6944 лв. на четири човека (1736 лв/човек) - и това са спестените пари, защото ежедневните и ежемесечни разходи са извън тази сметка! ЕВАЛА!!!!

73

м..да

преди 13 години

"3 месеца данъчните следват по петите шефа на столичния ОбС"-интересно ,Яне започна да говори за него преди 2 седмици.Значи за разследването на НАП трябва да има нещо друго? Затова ли Цецо моментално се разграничи от Иванов като каза че няма нищо общо с лансирането му за шеф на ОбС.

72

Един Луд

преди 13 години

Абе лошо няма РЗС да вадят справки, ама айде да не се насочват само към една партия... И колко интересно се получи тая справка веднага след разкриването на митничарското селце.

71

АНОНИМЕН

преди 13 години

Този е следващият "честен и почтен политик с изрядни доходи и имоти"! След "вътрешния ни министър", пиша го в кавички, защото за мен авторитетът му е вече отрицателно число, сега и този ще излезе "чист като сълза"!

70

baba

преди 13 години

СоциализЪма продължава!!!!Без илюзии ,моля!!!

69

КОНСУЛТАНТИ

преди 13 години

ЗАЩО НЯМА БОГАТ АРМЕЙСКИ ОФИЦЕР, С МНОГО АПАРТАМЕНТИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ СА 30 % ПО-ВИСОКИ ? въпросът е риторичен и дава отговор кой , как , и от какво печели ! БОЙКО КАЗВАШЕ , ЧЕ ВЪВ ВСЯКА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ИМА МИЛИЦИОНЕР-КОНСУЛТАНТ И ЧАДЪРДЖИЯ !КОНСУЛТАЦИИ ?--- ИЗДАВАНЕ НА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ИЛИ ПРЕСТЪПНИ СТРУКТУРИ !ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ И КВАЛИФИКАЦИЯ НЯМАТ .ОЩЕ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ ТРАКТОРЪТ ГОВОРЕШЕ ЗА ТЪРГОВИЯ С КВАЛИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ НА СРЕДИ ОТ СЛУЖБИТЕ ?!

68

Проба, проба, 1,2,3

преди 13 години

Не мога да разбера как след като ЦЦ и Иванов се подиграха с народа подобно на Доган защо и двамата не са в пандиза?!! Нека тия които го защитават се подсетят, че времето си върви и те ще продължат да се гушат в панелките, а ЦЦ ще си живее живота. Мине ли сега номера на ЦЦ, после ще мине и на СС, ББ, Първанов, Костов и др. Сега само ни пробват!!!

67

Петрова

преди 13 години

определно си мисля, че в този случай став въпрос за лов на вещици. Яне се чуди каква глупост да измисли за да не го забравят хората и си уплътнява свободното време с писане на доноси, в които отгоре на всичко няма и капка истина

66

dkfl-т.е цветанов

преди 13 години

ние двамата ще оглавим бнб,нои,здравната каса,мф и икономиката вижте ни резултатите

65

НМ

преди 13 години

Андрей Иванов не е бил редови полицай- защо се измислят в такъв случай глупости с които да ни ангажират вниманието. Не е бил и в 9то районно. Изобщо излезе че РЗС се подиграват с българския народ.

64

Брях, брях

преди 13 години

Щом на ЦЦ минава номера, тук е същото. Знаеш, че ти трябват 324156 лв. доход и намираш документи за 324156 лв. Как пък и на двамата доходите са точно като разходите? Е, това е при условие, че са били без никакви разходи. Ако това е истина представете си как живеят полицаите и общинарите. Излиза че всичко им е на аванта! Те са си построили комунизЪма явно!!!

63

Анонимен

преди 13 години

тоя само като го гледам ми е ясен...14 имота и то работил много време на държавна работа,незнам как се купуват?????

62

ано

преди 13 години

Бойко!!! Отвори си очите Бойко разцепи им гъзовете лично, режи ръце и уши и в пангото - там да забременеят

61

Анонимен

преди 13 години

Няма ли някой да разследва краденето на червените е.... Егати, тия са от 1 година, ония от 20 крадът и пак никой не ги попита поне от къде са парите да построят молове, хотели и да съсипят икономиката....

60

анонимен

преди 13 години

и кмета на столичната община слатина да каже как от продавачка в железарски магазин става собственик на къща в черешите на панчарево и съседка на иванов в редута.г-жа апостолова да отговаря как се става богаташ след като станеш кмет.нямаше да ги съдя тези от герб но гласувахме за тях защото обещаваха че няма да крадат а се оказа че те са по-лоши

59

ГОГО

преди 13 години

ето ОЩЕ ЕДИН НАГЪЛ БАНДИТ В УПРАВАТА НА ОБЩИНАТА ...!!! ВЪН ...И НА СЪД МАМКА ТИ ДОЛНА- КРАДЕЦО ...!!!

58

Анонимен

преди 13 години

НАГЛЕЦ ,АМА НАГЛЕЦ И КРАЛ ,КРАЛ ,ТА СЕ Е СДРАЛ...!!!НЯМАМ ДУМИ -ВЕДНАГА НА ПРОСКУРОР И КОНФИСКАЦИЯ ...ВПРОЧЕМ В КИТАЙ ТАКИВА ДИРЕКТНО ГИ РАЗСТРЕЛВАТ...!!!

57

Анонимен

преди 13 години

ТЕЗИ ОТ НАП ВСЕ РОВЯТ И ДО СЕГА НИЩО НЕ СА ИЗРОВИЛИ НА БОГАТАШКИТЕ УПРАВНИЦИ.

56

доко

преди 13 години

Гербер.............................какво да добавиш?