122

Анонимен

преди 13 години

АБВ е бъдешта банда на далаверата с власт Начело с Първанката Гоце СЕЛЕНДУРА

121

ало ало

преди 13 години

Каквато и партия и формация да се появи, тя ще бъде напазарувана от олигарсите, ще бъдат вкарани вътре агенти, които да я разцепят, ако не "слушкат" и така ще продължава модела, докато не излезем на улицата поне едно 200-300 000 и не изринем авгиевите обори. Закарваме ги на стадион Васил Левски всички мутри, политици и други крадци и там всеки си получава каквото е заслужил. Всички велики демокрации са минали през кървави революции за да станат такива. А ние искаме наготово. Не става.

120

МНОГО ПРАВИЛНО

преди 13 години

ДО 129 МОЖЕ И В ГРЕНЛАНДИЯ ,ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ.

119

ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ

преди 13 години

ДА МНОГО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ СА ***,ОТ ЗАПАДА ЗАПОЧНАХА ДА ГИ ГОНЯТ А РАНО ИЛИ КЪСНО,АКО МИРИЗИВЦИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПЛОДЯТ ПО 5-10 ОТ ВСЯКА ***,КОЯТО СЛЕД ТОВА РЕВЕ КАТО МАГАРЕ ЧЕ ДЕСАТА СА БОЛЕН ДАЖЕ И ТОИ,ПЪТЯ ЩЕ Е ЕДИН ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ.ЩЕ ГИ ПРЕМЕСТИМ В АВСТРАЛИЯ ПРИ ДИВИТЕ КУЧЕТА ДИНГО,ТАМ ИМА И ЛЪВОВЕ.

118

НЯМА

преди 13 години

ИОК ЧЪЛЪМ,АНАДЪКМУ,КОМШИИТЕ СА ДОБРИ ХОРА НО ДПС НАСТРОИВА БЪЛГАРИТЕ ПРОТИВ ТУРЦИТЕ ОТ ТАМ ИДВАТ ПРОБЛЕМИТЕ И НА РАБОТЛИВИТЕ И ДОБРИ ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ.БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ ВИНАГИ СА РАБОТЕЛИ НАИ ЧЕРНАТА РАБОТА В БЪЛГАРИЯ.

117

Анти

преди 13 години

АБВ - Али Баба Въх...Новата банда на Гоце Първанов е обречена с него и за това да поема пътя за Сирищник!

116

tsciganina

преди 13 години

BG 6te se upravllqva ot DPS ,i 4ak togava may vsi4ko 6te e na red.

115

do Gozkata

преди 13 години

Ha ha ,kakva partija, kakav proekt e tozi ABV ,be Gozka !!!?? Za parvi pat edin politicheski pokoinik si pishe pregive nekrologa !!!

114

!!!!!!а ГОЦЕ

преди 13 години

БОЖЕ ОПАЗЙ БЪЛГАРИЯ ОТ ТОЗЙ КРАДЕЦ ГОЦЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!****************************************************

113

ТАТО

преди 13 години

do;РокиТИ БЕЗ РЪЦЕ МОЖЕШ ЛИ ДА НАПРАВИШ НЕЩО???????????ДА САМО *** НА МЕН ...***

112

AТИЛА

преди 13 години

Първанката е политически импотентен. Той се самоуби политически с допускането на тройната коалиция или по-точно с бездействието си спрямо тях. Първанов е слаб политик, който вече няма място в политиката, защото се провали. И все пак поне се разбра кой е главата на финансовата реформация на БКП в МУЛТИГРУП , ДПС и БСП.

111

bb

преди 13 години

АБВГоце е пълното име на движението, но то ще бъде разкрито на 11 ноември.Параванов, извинявай че споделих това тук и развалих изненадата, която беше подготвил.

110

Анонимен

преди 13 години

всъщност в стила на БСП измислих лозунг за следващите избори:ГЛАСУВАШ ЗА ГОЦЕТО - ПОЛУЧАВАШ ДОГАН, СТАНИШЕВ И ЯНЕТО !!!та ... гласувайте мили пенсионери ... достатъчно сте малко вече, за да пречите на държавата.

109

Милен

преди 13 години

Гоце е прокоба за България. Този пернишки червей поквари и малкото останало читаво в страната ни. Агент Гоце е еманация на лукавостта, политическия шмекерлък, на безпринципността и безнравствеността. Проблемът е, че продължава да облича агнешка кожа и да изглежда като вакло агънце, което заблуждава оскотелия от мизерия и проблеми народ.

108

Анонимен

преди 13 години

много ми е интересно на следващите избори двете комунистически партии (БСП и АБВ) заедно ли ще издигнат кандидатури или ще си разцепят пенсионерския електорат на две ?много ще се хиля да видя резултатите от изборите ако ГЕРБ ги спечелят каква физиономийка ще скалъпи Гоцето Седефчов като си загуби лостовете за рекет и насилие срещу хората. щото нали сте забелязали - който каже нещо срещу Гоцето и слиза от ефир или го пребиват в метални пръти. да видим Гоцето ще запълни ли трапа след това.

107

До тарикат Гоце

преди 13 години

От селендур се става само агент

106

Георги Димитров

преди 13 години

АБВ като предсмъртен стон на комунистическата олигархия, с поглед вперен за помощ в Москва. Но Москва не се нуждае от посредници, подобно на газта. Простата дума на Борисов, пред витиеватите сълзливи обяснения в любов на Първанов.

105

BKP-seljak

преди 13 години

Slab material na slaba draskachka za slab politik-komunist.

104

Хмм да

преди 13 години

Убеждаваме се,че политиката на ГЕРБ и коалицията,която го подкрепя ще доведат особено пенсионерите на просешка тояга.Повечето институтции държавни или частни средната заплата се оформя над 1500 лв.с тенденция да вървят на горе,следователно таванът 700лв.къде остава с тази спирачка,която сложиха ГЕРБерите?

103

5ър

преди 13 години

Малко по малко започва да се оформя коалицията от компрометирани лица и партии :АБВ , РЗС , НДСВ и най - вероятно ДПС . Иначе с изключение на последните , останалите не биха минали границата от 4% .