109

Марина

преди 13 години

А вместо да ги бутат защо не ги продадат тия къщи и не налеят няколко милиона в държавата?!

108

Zankova

преди 13 години

Smee li da buta. a?????ha da ia vidim na kogo 6te butne!!Nai-veroiatno na nekoi nesretnik za6toto BOGATIEimat pari4ki i nema da go dopusnat. I kude 6te se krie gorkata ako se podluje edin den da buta pitam az.

107

Един

преди 13 години

Видяхме с какви "голееми" замъци започна - с рибарските дървени хижи. Приказвай си, приказвай си Милке, ама кой ли ти вярва!

106

Обикновен Гражданин

преди 13 години

Дори може да разчитате и на мен с каквото мога ще ви помогна имам инструменти за къртене и събаряне :) И пари няма да ви искам! Само за спорта ама искам и собствениците да са там и да гледат как беснея с къртача из къщата :D

105

dedo

преди 13 години

Само така. С вас сме! Пробвайте да накарате тия, които са платили за строежите, да платят и за тяхното махане и възстановяване на мястото! Пълен запор на имуществото им, докато не се плати и последната стотинка, дадена по махането на сградите им. Не искаме да плащаме с нашите данъци за техните престъпления. Ако трябва да плащаме, ще купим патрони за тежките картечница и ще ходим да ги помеляме...

104

ПЕР0

преди 13 години

ГОЛЕМЦИ.... САМО ТАКА, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ... ТЕЯ ОТ ЧЕНГЕНЕ ТАМ КАКВО СИ И ОТ РОПОТАМО...АААААА... *** ТЕ ЗА КАКВИ СЕ ИМАТ... БАРАКИ ДА МИ СТРОЯТ ... МИ ДА СА ПОСТРОИЛИ ХОТЕЛИ И ЗАМЪЦИ... А ТЕ... ХА ДА ГИ НЯМА... БРАВО НА ДНСК И МАДАМ ГЕЧЕВА... САМО ТАКА, И ПОСЛЕ НА ИЗБОРИТЕ... ОТИВАТЕ ПРИ ЦАРЯ..;)

103

Колт

преди 13 години

Абе то в тая партийка ГРОБ всички все лаладжии и силни на разтягането на локуми :))). Тая леля като някакъв клонинг на ББ и Цуци Консултанту бре :)). Абе лелче, кфо ще бутнеш за 6 м. като само една съдебна процедура по твоите заповеди трае минимум 2 г. :). А след толкова време за теб никой даже няма да си спомня :)

102

ТАТО

преди 13 години

За враговете на демокрацията и републиката - смърт Ако някой презре и отхвърли предначертаната държавна система демократска република и състави партии за деспотско-тиранска или конституционна [в смисъл монархична] система, то и такива ще се считат за неприятели на отечеството ни и ще се наказват със смърт.Васил Левски

101

Анонимен

преди 13 години

Били в чашката на язовира.Ами напълнете я тази чашка и да се реши проблема.Този пробем вече омръзна. Явно нищо няма да се случи ама тази вечер в новините показаха как бутат рибарски бараки край Ропотамо независимо че са там от 30-40 години.Най сетне наказаха рибарите-милионери дето са строили незаконно.Явно трябва да сме доволни че закона възтържествува.

100

kuca darjava

преди 13 години

blq,blq

99

Somebody

преди 13 години

Нищо няма да бутнат - ще ги притиснат... Това е България!

98

бау

преди 13 години

снимката е от София ама там май НЕ СМЕЕ ДА БУТА.ЗАЩО ЛИ??????????

97

От Хасково

преди 13 години

До Хасково има един язовир Клокотница,този хеликоптер няма ли да мине и над него?Да се види какво има и Хасковския кмет Г.Иванов пък после и булдозерите да минат.Защото се чува че се е ориентирал към АБВ-то на Седефчов,директно на прокурора....

96

Ахметъ Станишевъ

преди 13 години

Защото Сийке, утре всеки може да реши да строи където си иска и след това да узаконява. Тогава, Сийке, държавата ни ще заприлича (не че и сега не прилича) на бетонена джунгла, където действа закона на "кой превари, той завари". Има хора с много пари в България, ако някой от тях реши да си загради Мусала или вр. Ботев, трябва да го оставим на мира и да го накараме да си плати ли? А утре децата ти къде ще видят природа, къде ще видят диви животни? В книжките и филмите...

95

костов

преди 13 години

До 94: Ти имаш ли представа колко струва подръжката на адин такъв палат - ток, парно и т.н.Апък и как ще се узаконят? Щом е невъзможно за собствениците значи е невъзможно и за държавата!

94

Методий

преди 13 години

Коментари на ШЛЬОКАВИЦА не чета. Слагам минус и декларирам за нарушение.Пишете на български.Особено днес.

93

Българан е галант

преди 13 години

Браво...!Така трябва.Законите са за това - да се изпълняват,без значение кой е ''ощетения '' бандит от тях. Наистина трябва политическа воля и решителност,за да се случи това. Народа гледа и чака - ще удържи ли Б.Борисов на дадената дума да вкара в ред тая разградена държава.И това решение трябва да има начало - защо не с имотите на тия крадци на едро,митничари,висши функционери и отявлени бандити. Очакваме продължението по темата...?! А колко още теми има за разнищване - горива,ДДС-та...?!

92

Анонимен

преди 13 години

Що не ги използвате за нещо тия имоти? Какъв е смисълът да се рушат

91

SuperNews

преди 13 години

Дайте списък на имотите, които ще бъдат премахнати помесечно и народа ще повярва на този екшън-план. Ако журналистите могат да се снабдят с него ще е интересен материал за последващо сравнение и коментиране.

90

Анонимен

преди 13 години

Дайте на хората трактори, багери и ще видите как за нула време ще бъде изринато всичко което е незаконно. Аз например с кеф ще управлявам някоя фадрома. И тогава, и тогава ще настъпи най-после справедливост в тая измамническа държава.