164

panzar

преди 13 години

грешка!появиха се

163

panzar

преди 13 години

какво става?защо сте изтрили всички досегашни коментари?да започнем да ги хвалим,а?

162

олеле

преди 13 години

Боже,спаси България от пълен крах !!!

161

Анонимен

преди 13 години

Костов, кажи как придоби орънжериите в Първомай.

160

Анонимен

преди 13 години

VIVA CK! VIVA KOSTOV! VIVA DEMOCRACY! VIVA BLUE BULGARIA! VIVA BLUE SOFIA! VIVA BLUE PLOVDIV!i VIVA BLUE TARNOVO! VIVA BLUE BURGAS! VIVA EVERY BLUE STATE! VIVA KOSTOV & DEMOCRACY!

159

минувач

преди 13 години

Лисицата казала, че гроздето е зелено...

158

panzar до 163

преди 13 години

Аз поне имам доблестта да призная тъпотията си,че гласувах за тезиуроди и участвувам с ника си,а като преглеждам постерите повечет сте анонимници наблюдатели и прочие мухльовци.

157

panzar

преди 13 години

А бе,Наблюдателе от 163,защо не го ду.аш?Какви хапчета те гонят бе ***?Паметта си ми нормална,ами ти по-добре уточнявай изразите си.

156

баа Пена

преди 13 години

Много убоо се излезли тея!Като на политически некролог.

155

Наблюдател

преди 13 години

Господине panzar , изглежда на тази достойна възраст от 63 години паметта Ви изневерява и сте забравили да си изпиете хапчетата. ;-))))

154

panzar

преди 13 години

Продължавам155-ти,ти ли ще ме наричаш червен ***,бе гей смачкан.Аз съм на 63и съм ял социал-комунистческата попара,затова бях/но истински/син.Гласувах и за тая Черна муцуна,а той се подигра с мен и семейството ми.Напълни си чековите книжки,пре.ба синята идея и по този начин докараот Испания,ония недомаслен,за когото също гласувах,за да ме ОПРАВЯ800дни.Но за мен и 50 стигнаха за да проумея долния му въздухарски нрав.Но пак повтарям-за ДОН КИХОТ е виновен ***.ания МАВЪРДа продължавам ли?

153

panzar до155 и157

преди 13 години

И пак ще повторя;Срамувам се,че съм българин и че живея сред тази заспала овча ***,търпяща да я управляват такива наглеци и ***.От доста време не само не съм писал,а и не четях политически статиии коментарите след тях,но защо ли нищо не ме изненада вчера?Овчия,мачкан,презиран от управляващите,мазохистичен и ***.ан българинпродължава да се самозадоволява по форумите,мислейки се за велики единствения знаещ и прав,понякога /или по-често/ без да чете каквомислят и другите.

152

MERI6181

преди 13 години

Toя не знае умора!

151

а1

преди 13 години

Гаргамел, ти също скоро ще си ходиш. Виждам двама прикрити гейлордчета, ухилени приличат на *** за Курило

150

Анонимен

преди 13 години

Тоя в дясно някой му е *** на зъбите май. И като гледам така му харесва го показва пред хората. Явно това много го въбужда.

149

6амара

преди 13 години

На балъците им казвам Бай, Бай .... ... . . .. ... .. ... .. . . . . ... . . .. . .. :D

148

Анонимен

преди 13 години

Костова - айде прибирай се в кочинката - *** такава...

147

хахахахахахахах

преди 13 години

Червените плужаци отново се активираха и пяна им излиза от устенцата...хахахах само като видят статия за ВЕЛИКИЯ ПОЛИТИК ИВАН КОСТОВ!

146

ДО # 153

преди 13 години

Остави го Костов, я кажи сега нещо за гоцевите приятели, за товарищите ти от ДС, за братя Галеви, спонсорите на БСП кажи квото знаеш, за Румен Петков, нещичко кажи за руския комсомолец серГЕЯ,кажи нещо за връзката на тези герои с мафията в България: все забравяш нещо за тях, много ти е услужлива паметта :-) Май си изпускаш нервите когато спомена за така близките ти приятелчета от комуно-ченгесарски спектър :-) И с това признаваш принадлежността си към тази пасмина!

145

Анонимен

преди 13 години

Сенките на историята!Костов и неговата банда развалиха и малкото останало от индустрията и разпродадоха банките нула пари.Млък, замириса на умряло.