41

ягодка

преди 13 години

Островите с уникално красива природа и гледка,имах късмет да бъда на някои от тях няколко пъти.

40

Венци

преди 13 години

За предния коментар: не Хабомаи а Хокайдо... Както и да е японците са виновни за разпалването на втората световна и да си носят последиците, не може да си поискваш разни територийки и да ти ги връщат ей така. Или поне не са уцелили от кого да си искат. Веднъж Русия продаде Аляска, втори подобен случай няма да има със сигурност...

39

Венци

преди 13 години

Всичко е ясно и стратегията и целта и на двете страни. Но исторически погледнато тези острови са били Руски от средата на 16 век до края на 19 век. от 1875 всички Курилски острови стават японски до 1945. От края на втората световна просто всичко си идва на мястото. Там на островите не живее нито един дръпнат. Всички до един са руснаци (благодарение на другаря Сталин, който през 1952 изгонва всички жълтури на Хабомаи, Япония). Да не говорим, че и остров Хабомаи също е бил руски...

38

Анонимен

преди 13 години

те тия японци много тънкообидни били бе

37

Mango

преди 13 години

На снимката Мечката им показва от къде изгрява слънцето!Москва!

36

Lolth

преди 13 години

Американците... са ви освободили, господине/другарю?...Ясно. Наскоро чух слух, че лудниците нямали пари, и за това пускали пациентите на свобода. Предполагам, че наистина сте бил освободен на скоро. Но силно се съмнявам американците да имат нещо общо с това.

35

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

РАЗЛИКАТА Е....ЧЕ ПРЕДИ ПРЕВРАТА БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВАШЕ...КАТО КУКЛА НА КОНЦИ...А СЕГА С ДИСТАНЦИОННО...

34

джап

преди 13 години

Ти им виж икономиката пък тогава тия работи! Че кризата яко ги удари, но въпреки всичко дъжвата инжектира в мчастния бизнес и се спасиха! А по повод тази новина, ами руснаците са си империалисти от време оно, така че това не ме учудва! Нали точно те дойдоха тук, уж да ни освобождават, пък тайната им цел бяха Босфора и Дарданелите!

33

Освободен

преди 13 години

Американците ни освободиха от руско подтисничество... Виж колко сме добре днес...

32

Анонимен

преди 13 години

"Руснаците винаги "освобождават"."Ами и американците "освобождават" :) Не виждам от какво си възмутен.

31

момиче

преди 13 години

това джудже има мноооого повече ум от някои мускулести великани...

30

Анонимен

преди 13 години

Поради това двете страни, които не са подписали мирен договор, и до момента са в състояние на война.Ехееее :) Малко са я попроточили тая работа.

29

ПАК ОТ МИТКО....

преди 13 години

И ОЩЕ НЕЩО,ЗАБРАВИХ: РУСИЯ Е ТОЛКОВА ПО-ВЕЛИКА И НЕОБЯТНА,КОЛКОТО БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПО-НАВЕДЕНИ,РАБОЛЕПНИ И КОМПЛЕКСИРАНИ,АКО ДОБРЕ МЕ РАЗБИРАТЕ..... ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО РУСОФИЛИ - РУСОФОБИ Е ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИТЕ,НЕ НА РУСНАЦИТЕ,ИЛИ НА КОГОТО И ДА БИЛО ДРУГИГО....

28

МИТКО

преди 13 години

ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ УЧУДВАМ?!...... НЯКОЙ ДА Е ВИДЯЛ ОТ РУСИЯ И РУСНАЦИТЕ НЕЩО ДРУГО,ОСВЕН ОКУПАЦИЯ,ТАНКОВЕ И ЗАПЛАХИ,А?!?!

27

Анонимен

преди 13 години

Според експертите шелфът на Южните Курилски острови е богат на петрол и газ. Освен това на островите има залежи от злато и сребро.-с това трябваше да започне статията,та да му стане съвсем ясно на човек защо е това боричкане за тези острови!!!!А,то за малко да си помисля,че е заради хората живеещи там!!!!!!

26

мелодия

преди 13 години

до 20 - Господине, в коментара си пиша,че ПРЕДПОЛАГАМ, А НЕ СЪМ КАТЕГОРИЧНА - нали затова са коментарите - човек да научи нещо повече / а може и да бъде разочарован от нечие невъзпитание/

25

ЗЛОБЕН

преди 13 години

И АЗ ИСКАМ БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА , АМА НЯМА !!!. НА ИЗТОК ЯПОНЦИТЕ СА КЛАЛИ ВСИЧКО НА РЕД , КАТО ХИТЛЕР В СРАВНЕНИЕ С ТЯХ Е АНГЕЛЧЕ!!!

24

Анонимен

преди 13 години

Още не е ял бой.

23

Анонимен

преди 13 години

Руснаците ги държат заради 200 мили индустриална зона , те и японците затова ги искат.Като платят минали щети (войната) ибъдещи пропуснати ползи ще си ги получат.

22

Пичай

преди 13 години

Прав си. Имат проблеми със застаряващото население и за капак 30 000 самоубийства годишно с тенденция за нарастване.