39

Митко

преди 13 години

Някой вярва ли, че там въобще е имало злато? Същата инсценировка, както на времето обира в банка "Биохим" - датчиците не работели, нямало жива охрана и прочие вицове. По зле сме от Колумбия, защото и банани няма.

38

ами да

преди 13 години

Това е инсценировка - златото е отишло за финансиране на експедицията до Марс, където са обещали на България заменка за отнетите през войните територии.

37

чоко

преди 13 години

Станишев е виновен-какво се чудите?

36

От Ченге покаяние?

преди 13 години

От ченге покаяние? Никога! Те съществуват само да лапат, да вършат престъпления и да остават ненаказани.Дори и сега се толерират..... И всичко идва от парите. Нека да ги оставят на нормална за БГ заплата и премии само за разкрити престъпления- арестувани и осъдени..................

35

гурбетчия

преди 13 години

*** ще да са! От кабели преминаха на злато , разориха държавата тези *** !

34

росен

преди 13 години

Марсианците са виновни и четирите годишни времена

33

Анонимен

преди 13 години

i Zigani i Balgari vsichko jivo krade

32

Анонимен

преди 13 години

Цветанов дето е наредил там да се "охранява" златото е невинен. (и за това)Танов е невинен.Сигурно и митничаря, дето е изключил алармата е невинен.И така, то златото по случайност е изчезнало, някакъв природен закон е причината да изчезне.

31

SP

преди 13 години

Ама разбира се, че митниците не са виновни, ама разбира се, че това не е гаф, а е някакъв дребен пропуск, абе няма проблеми, не се притеснявайте. То това за тях е дребна кражба - някави си 10 - 12 милиона. Ами то в днешно време това пари ли са? Още повече като се разделят на няколко човека.....

30

Анонимен

преди 13 години

Не само богатите и мафията в българия но и съзнанието на целия народ е развратено. Кражбата и неспазването на законите и правилата е норма на поведение включително до най бедниоте хора които също се мъчат по всякакъв начин да не платят данъците си илуи да откраднат ток. Чесността и дисциплината не са вградени качества у хората. Те се налагат само със строги наказания както към най-бедните така и към елита на обществото. Точно това липсваше в БГ.

29

Лисан

преди 13 години

След като митниците не са виновни, вероятно виновен съм аз.

28

фифи

преди 13 години

Защо да не ставаме бе? Ние сме си нормална държава. Но е факт, че мафията е дръзка, всесилна и има пипала навсякъде. Кой знаеше за това злато? Аз чух за него, от новините след обира? Търсете онзи, от когото са го взели; онези, които имат словоохотливи уста, срещу парици и онези, които са ходили до тоалетна, в този момент! Останалото е утопия? Ако го хванете, искам да снимам филм с него, преди да иде в затвора? Част от приходите ще му приведа по сметка, дори и в килията да е. Тия са "Крадливите"

27

Анонимен

преди 13 години

Естествено че са невинни. За какво ще се занимават като на месец изкарват повече.

26

ivan

преди 13 години

bg e nai kradlivata dirjava ne stava za ni6toi

25

Анонимен

преди 13 години

мисля че всички ние сме си виновни--оставихме всичко в ръцете им,безконтролно да се разпореждат с нашите пари,щото ни мързи,то за контрол се иска гражданско общество,а ние ги свикнахме така.....

24

Анонимен

преди 13 години

А защо Цветанов не го е намерил още златото. 16 милиона малко ли му се виждат.Нали полицията работи най-добре с най-много пари в бъдещия бюджет.

23

Анонимен

преди 13 години

Крадците са невинни! Бойко и Цветанов са виновни.

22

ЗЛОБЕН

преди 13 години

ТОЧНО ТАКА . МИТНИЦАТА Е НАЙ - НЕКОРУМПИРАНАТА ИНСТИТУЦИЯ .ПРЕДЛАГАМ БАГЕРИТЕ ДА СЪБОРЯТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ , А НЕ ТОВА БЕДНО СЕЛЦЕ КОЕТО ГО ПОКАЗВАХА!!!!

21

гацо

преди 13 години

ха-ха-ха кой виновен бе.да не би от мойта къща да са изчезнали тези неща.айде потърсете виновните по-обстойно.там при вас са.иначе ще продължат да крадат.

20

ОБЩЕСТВО

преди 13 години

Общо взето всеки в тази Държава казва - ДРЕМЕ МИ.