994

Анонимен

преди 13 години

Гоце Седефчов ведно с балона си ще се продъни с гръм и трясък :)

993

Задници

преди 13 години

И единия и другия- просто ...прости хора

992

АБВ, в ГЗ..зА Й И УЯ

преди 13 години

ГОЦЕ ,ГОЦЕ.....ХА,ХА,ХА,.....ЩО ТИ ТРЕБВАШЕ, ...НА БАИР -ЛОЗЕ!

991

кн

преди 13 години

що не се започва краят на азбуката не с ю,я, а с - Ц двойно голямо

990

Анонимен

преди 13 години

Мили Другари, нашата партия е в голяма криза!Тиквата е на път да построи пътищата, необходими на България да съживи икономиката си.Какви пари тогава ще крадем??С тези магистрали ще привлече инвеститори и кои ще гласува за нас повече?Нашите сателити са пред провал- на шута Яне се смее цяла България, партииката на агент Гоце се проваля преди да стартира..Компроматите, които изфабрикувахме срещу Цветанов се провалиха, нашите подставени мафиоти са на път за затвора един по един.Губим контрол...

989

Анонимен

преди 13 години

Не че нещо, ама навремето и бай иван костов се бъзикаше с гоцето, пък той изкара два мандата президент:) пък боко главата до спре да се прави на паун постоянно , а да вземе да свърши нещо, защото досега имаме само едни медийни акциии и нищо повече....нищо реално не е направено!!!!

988

млад

преди 13 години

Хайде бе хора прибирайте се от родните крайща и рипайте ТУК, не ме интересува кой от къде е !!! Ние сме само БЪЛГАРИ !!!!!!!!! и това е достатъчно.

987

Boiko karai se kefa

преди 13 години

АБВ+ДТБъ+В ГЗъ,abe nenormanil kato izpolzvas stari vicowe za novi klienti, pyrwo si izpii hapcetata i ako ne ti vidi baba ti ce si igraes na komputerist toga spisvai w posteriadata.kogato naebes boiko w gyzy togava se vkliu4va, dokato toi te *** si trai zada ne po4ne i da te klati

986

501

преди 13 години

Снимката кърти,сигурно смята колко е прибрал до тук :)))

985

nekkaf

преди 13 години

Ясно е, че става дума за КОКАЛА!Иначе всичко е хубаво за ПЪРВАНКАТА, само дето се прави, че сега се е родил... ха ха

984

Анонимен

преди 13 години

Джокер медия и Руското посолство имат удоволствието да ви представят за ПОРЕДЕН път на Българска Колониална сцена новата ПЕДОФИЛСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА Баш Педофила и Агент на ДС Гоце Триперо Ага. Медийни партньори на събитието ще бъдат: 1.Плевенската Аграрно Славянска телевизия Би Ти Ви собственост на Ченгето от УБО Красимир Гергов. 2.Руското комунистическо Дарик радио собственост на Агента от ДС Радосвет Радев. 3.Руския *** незнайно защо наречев вестник СЕГА, собственост на Овергаз и Сашо Дончев. 4.Ченгеджийския сайт *** собственост на потомствената комунистическа *** Андрей Венцел Райчев. Но вниманието на ГДБОП: Събитието е под охраната на НСО и Червената Окупационна армия ,всякакви опити за съпротива и противодействие са безмислени и обречени.

983

za 1020

преди 13 години

Ami napuskash....ti si rusko mekere, sled malko shte cyfnesh pod drugo ime.........nali znaesh koi sym az , zashtot az znam koi si ti ......... :))

982

Анонимен

преди 13 години

Политическият коментатор и телевизионен водещ Георги Коритаров погледна под лупа изказването на лидера на ДСБ Иван Костов през седмицата, свързващо руските тайни служби с политическите процеси в България. Изгоненият преди време от Нова телевизия журналист се завърна в националния ефир на медията като гост в предаването "Станция Нова"."Изказването на Иван Костов е едно от най-интересните, сериозни и значими събития през изминалата седмица. За първи път толкова открито политик назовава активна роля на руските служби в България. На следващия ден Антанас Атанасов възпроизведе думите на Костова. За мен това означава, че думите на са изпуснати случайно, а част от сериозна платформа. Ситуацията в момента е подходяща за намеса. България е изправена пред радикално очакване за развръзка по ключовите енергийни проекти. България е ефективен участник в НАТО.

981

Анонимен

преди 13 години

4 км

980

НЕ НЕДЕИ

преди 13 години

НЕДЕИ ,ЗАЩОТО ГЕРБ НАСЛЕДИ ОБРАНА КЪЩА,БЕЗ ПОКРИВ,БЕЗ СТЕНИ ,БЕЗ ПРОЗОРЦИ,АКО АЗ НЯМАМ В ДЖОБА СИ И ЕДИН ЛЕВ А ТИ МИ ПОИСКАШ,ПОЗНАИ КАКВО ЩЕ ТИ ДАМ,АМИ ЕДИН ГОЛ И ГОЛЯМ К.Р.ДА ЖИВЕЕ БОИКОБОРИСОВ,ТОИ Е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОИ,ЗАЩОТО СЕ Е ЗАЕЛ С НАИ ОПАСНИТЕ БАНДИТИ В БЪЛГАРИЯ.

979

Кали

преди 13 години

Ако вякой унищожава и съсипва нещо българско и родно то това е Гейб. Ако някой подлага народа на геноцидна политика то това е отново Гейб, ако някой си прави евтин пиар то това е отново Гейб, народът ви се подиграва вече открито. Големите "моралисти" се оказаха с множество имоти и апартаменти:))) На други пък жените им си имат банки и така и така:))

978

Кали

преди 13 години

:)) Един бърз поглед над форумите е достатъчен, за да стане повече от ясно, че защитниците на геноцидната партийка Гейб са неповече от 5 човека, единият не знаещ да пише на кирилица, другите 4-*** си приказват едни и същи фрази. Извинете ме, но ви напускам, ако имате малко съвест ще дадете от заплатите си на нуждаещите се хора, все пак тези 100 000 000 за репресии, пропаганда и подслушване са платени от нашите данъци. колкото и да драскате хората разбраха, че сте антибългарска партия.

977

ДО1002

преди 13 години

СИГУРНО СИ ДОГАНОВ ПЛЪХ,КАКВО МУ Е ДОБРОТО НА ДОГАНОГЛУ,КРАДЕЦ N1 В БЪЛГАРИЯ И ИНЖЕНЕР КИРЛИВ ФЕС ТРЯБВА МУ ОНЯ СПЕЦИАЛНИЯ СЪД А НЕ ТОЗИ НА ГОЦЕ КОРУМПИРАНИЯ И ЩЕ РАЗБЕРЕ И ФЕСА А И ТИ КАКВО Е ВЪРШИЛ,А ХУБАВАТА НОВИНА Е ЧЕ И ТУРЦИЯ НЕ ГО ПОДКРЕПЯ.ЩЕ ИМ ДОИДЕ МНОГО СКОРО ДО ТУРСКАТА КАФАЛА И ЩЕ СЕ ЧУДЯТ КАК СТАНА.

976

Анонимен

преди 13 години

Образование и наука в България винаги е имало и ще има, но без тези червените, които в момента още са на хранилката в софийския.А и образованието в една страна не може да се крепи само на един единствен университет!;)

975

za 1015

преди 13 години

Ne............no unishtojenieto na komunetat i ruskite agenti tuk e jelatelno