69

acmkckb

преди 13 години

kpFJJo , [url=slqwvdyybfrs/]slqwvdyybfrs[/url], [link=mmnsuwimfhpe/]mmnsuwimfhpe[/link], nprihsjvpqhe/

68

dedo

преди 13 години

Тази статия има за цел да провери настроенията на хората спрямо личността Георги Първанов. Там горе пише и доста глупости, но ние можем да четем и между редовете. Това е и скрития въпрос: как възприемате евентуално изоставяне на бъдещия политически проект на г-н Първанов (който явно няма да потръгне). И ето нашето становище: г-н Първанов е политически труп. Където и да отиде, ще си остане такъв. БСП също е политически труп. А както сте тръгнали, направо си отворете гробище...

67

втвърдител

преди 13 години

С този зализан алаброс директно е за в редиците на Доган,неговата първа дружка.Пишман президент.

66

ТАЙСЪН

преди 13 години

СТИГА С ТИЯ ДОПОТОПНИ КОМУНИСТИ! НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ НОВИ ПРОГРЕСИВНИ ХОРА!

65

Мнение

преди 13 години

Ела да видиш какво правят *** в темата за европейския съюз-просто са неудържими!!!!Как да го нарече човек освен мазохизъм!!!!На тоя комунистически народ не сто тояги са му малко...сто години комунизъм няма да му стигнат...,че да му уври селския-ченгесарски мозък.................

64

asss

преди 13 години

nagla komunisticheska kradliva mutra,nqma otarvane ot nego....abe moje da vazkrasne i ZOLA DRAGOICHEVA za viceprimier UJAS...

63

Жоркото

преди 13 години

Няма отърване от този кокуняга лицемерен.Горката ни държавица....

62

Gabi

преди 13 години

До #61: И кой ще стане премиер: Велислава Дърева - пловдивската журналистка с клепналите уши,майор Деянов, П.Писарев,Гранитски? Защото умните хора като М.Плугчиева втори път на една каруца с ДПС не се качват,М.Кунева няма да си зареже 16-те хил.евро месечна заплата като политически съветник на Барозу, Калфин е далече от иконмиката,пък и евродепутат,така че проблемът с правит елството е тежък.Защото едно е да теглиш каруцата, а съвсем друго- да тичаш отстрани и да се караш: - Защо не теглите!

61

атомен физик

преди 13 години

Прав е Велизар Енчев - мислят ни за *** ....айде марш бе да му се невиди и тариката му...

60

...

преди 13 години

Добре де Гоце, така ли нямаш малко акъл, че да видиш, че си затънал до ушите, и малко по-нататък, във фекалий! И това не е най-лошото момче, най-лошото е, че тия фекалий идват от тебе идват!!!

59

атомен физик

преди 13 години

желая му неуспех на президента, защото носи в кръвта си комунизма ....

58

Анонимен

преди 13 години

На първа линия във форума - милиционери. Със "съществен" принос към темата. На тезата "дистанцията между България и останалите страни от Евросъюза се увеличава ... кабинета да преосмисли антикризисната си политика, както и да разработи стратегия за преструктуриране на икономиката, която обаче да не е "кабинетна".." се чува познатия вой. Същевременно в Труд от ЕК ни заявяват: "ЕК: България произвежда най-малко, най-скъпо и най-тъпо". За *** нямам съмнения. Достатъчни са и мненията в този форум. А *** от Ловеч продължава с политиката на creative distruction на Йозеф Шумпетер. Само че отсъства creative , а за виещият горе *** охлос е оставен само distruction.

57

Анонимен

преди 13 години

Ами че кабинета на Борисов няма никаква антикризисна програма, цялата държава е оставена на самотек от некадърниците на ГЕРБ, успех на президента с новото движение, още малко ще ги търпим тези некадърници от ГЕРБ, после ще последват учестта на царя.

56

В.Бозаджи

преди 13 години

капо си от всякаде червен си като маймунско дупе.

55

атомен физик

преди 13 години

аз викам Гоце да хваща мотиката...

54

Анонимен

преди 13 години

каквото и Мартинчо, Цецко-физкултурника е работил, Бойко тиквата....

53

.

преди 13 години

a sergo sto ke raboti.

52

21.03.2010 в.Труд

преди 13 години

"Не мисля, че това е сериозно и не зная въобще Доган да е консултирал каквото и да е", каза Овчаров пред BNews. Той обясни, че договорът за "Цанков камък" е подписан много преди тройната коалиция да дойде на власт. Въпреки че и правителството, в което той участва, е работило по него обаче, Овчаров не знаел нищо за консултантската дейност на лидера на ДПС.

51

21.03.2010 в.Труд

преди 13 години

Бившият министър на икономиката и енергетиката в правителството на Сергей Станишев, Румен Овчаров, изрази съмнение, че лидерът на ДПС Ахмед Доган е точил пари по проекти по времето на предишния кабинет. Информацията, че Доган е взел 1,5 млн. лева като консултант по четири мегапроекта на предишното правителство публикува в днешния си брой в. "Труд".

50

Анонимен

преди 13 години

parvanov predi 10 godini si zavedox decata v 4yjda darjava da y4at 4yjd ezik i da rabotat kat slygi za6toto na tebe ne ti pyka6e za 4yjdite deca a samo za tvoite i sega na koi se nadqva6 da te podkrepi i mnogo sam dovolna 4e ne jivqxa detstvoto si v bg