271

mostaza

преди 13 години

DA VZEME I VASILII ALEKSEEV ,AKO ISKA , PAK SI E GOCE, t.e. dive4 za otstrel...

270

Килъра

преди 13 години

Еми като е гръбнака на Октопода защо не го приберат или това е поредния цирк за пред скотовете!

269

АНОНИМЕН

преди 13 години

Абе, чета и се чудя на акълите - хвърлят ви прах в очите, отклоняват ви вниманието от същественото - управляват ви хора с недоказани доходи, придобили имоти незнайно как, говорят глупости на махленски принцип, а вие въздишате и се прехласвате по тях!Не виждате ли,че управлението сее само раздори и омраза? Не виждате ли, че се насъскват едни срещу други млади срещу стари; различни институции; различни партии, което означава различни виждания по отношение на политиката;абе изобщо явно сме сбъркани

268

Киро

преди 13 години

Браво Цецо,утре кажи че *** с маската от SAW е дясната ръка на Президента,а другиден че Хана Монтана му е спонсор и хората ще спрат да те питат от къде даскал по физкултура е събрал 1 млн за апартаменти :)))))))))

267

Ахил

преди 13 години

Аман вече-----денонощно гледаме и слушаме ---полицията ,полицията и полицията.Други хора в тая държава няма ли?За какво им плащаме на тях---да ловят бандюги.Аз не съм длъжен да ги гледам как работят---защо не снимат шофьорите или инженерите или лекарите или животновъдите---Цветанов аман казаха хората от теб бе човек.

266

ЖАНА

преди 13 години

ГНУСНО ПРАСЕ,НЕДОДЯЛАНО!!

265

www

преди 13 години

BALGARI na bunt da svalime MAFIOTA PARVANOV ...

264

Анонимен

преди 13 години

ше го искара шелд резидентен първанов- не е вирус,не е шпион

263

Asen Petrov

преди 13 години

..Cvetanov e prav za vsi4ko korto e kazal vupreki 4e izvuchi naludnichavo..,tova e istinata 1 kum 1..,problema e che sus zakonovi sredstav tezi xorq nama kak da se premaxnat..,"tripera" e slojil dosta xora na dosta otgovorni mesta i te trqbva da se revan6irat..,zaradi istinata koqto napisa jurnalista mu schupixa krakata i rucet..,qsno e koi...,na BG i trbvat legioni na smurta drugoto sa prazni prikazki...

262

Анонимен

преди 13 години

Има политици които са готови да продадат и майка си само и само да са на власт.

261

ппанцхо

преди 13 години

Градския колзет имах предвид...сори

260

ppancho

преди 13 години

Първанов,комунистите,Алексей Петров,Яне: ))...и мн други...сещам се за едно неизтребимо ***-т.нар.ген Васи Василев...всички са от многоглавата комунистическа хидра,захапала държавата и отъждествяяваща се с нея...за тях винаги трябва да има постове,трябва да лапат,щото иначе ще стане страшно...В президенството,в МВр ,в тотото...в брадския ***-те трябва да са там и да лапат...Гербаджиите ме кефят,щото са първите,които погнаха тая ***...

259

ppacho

преди 13 години

И не само Сумиста...и много други мутри идругари са лапали години наред под президентското крило...Много добре си знаят другарите в София с апартаменти и мезонети в Лозенец и с дебели служби за сметка на данъкоплатеца...ама,комунисти...кво да ги правиш: (

258

Анонимен

преди 13 години

Dedo тоз човек е голям, но крилото на Първанов е по-голямо.

257

GOD

преди 13 години

ГОЦЕ = МАФИЯ...ГОСПОДИ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ...

256

Темида

преди 13 години

Така е приятел... С комунистическата *** трябва да се борим всички, докато вкараме и последният комунист в затвора...

255

!!!!!Куманист

преди 13 години

Аз не знам само *** ли пишат тук?Не съм и предполагал, че червената мафия чак до такава степен държи България. Компромати, заучени действия от времето на КГБ. Кофтито е, че държат и съда и имат покровителството на агент Гоце. Действат под кръста със силови методи. Техните противници се опитват по легален начин да се борят с тях и поради това няма да успеят. Баси мафиотската държава с червена съдебна система.

254

dedo

преди 13 години

Бе този човек от снимката много голям бе! Как ще го скриете под крилото на г-н Първанов? Или имахте в предвид пипалото му, все пак за октоподи си говорим, не за печено пиле. :)

253

Анонимен

преди 13 години

1.Близките връзките между Алексей Петров, БСП и Георги Първанов са още от края на 90-те години на миналия век. Доказателство за това е фактът, че Първанов включил Трактора в делегацията на Висшия партиен съвет в Китай.2.Георги Първанов е спрял заповед за уволнение на Алексей Петров през 2003. По това време Трактора е щатен служител в НСС. Назначен е от тогавашния вътрешен министър Георги Петканов. Същият обаче подписва заповедта за уволнението на Петров през 2003. Президентската намеса стопира процеса и бившата барета запазва службата си.3.След скандала със стенограмата от разговора Първанов Дянков, която президентът изнесе, от ДСБ го заядоха да пусне и записи от срещите си с Алексей Петров. Първанов отсече, че никога не се е виждал с Трактора на четири очи. Президентът обвини Костов и Атанасов в заговор срещу него.

252

Анонимен

преди 13 години

Цветанов продължава да губи симпатии и доверие, ако има да каже нещо съществено да го на прави ,като ЯЯнев, чийто информации са придружени с документи и са предадени на прокуратурата.