165

Анонимен

преди 13 години

Дянков не ти трябва да вдигаш нито стаж нито възраст. Не ти трябва и да слушаш някакъв *** от МВФ. Махни от 2011г. осигоровките и вдигни ДДС.Преизчисли си разходната част - през ДДС и си пускай бюджета. ДДС плаща всеки в държавата тъй че ще се постигнат много по добри резултати в сравнение с тази тъпотия която дискотирате(стаж - възраст).

164

Обиден

преди 13 години

Докога ще ни баламосват с някакви почти взети решения???? Нали затова вдигат вноските с 1.8% - за да не се пипа възрастта и стажа!!!!! Нали така се разбраха на тристранката? Кой вече си спомня за това договаряне преди месец? А сега и вноските ще вдигнат и пак говорят за стаж от 2011г. Кой ще му каже на Дянков, че прекалява с търпението на хората???

163

Бай Танас

преди 13 години

И не,не съм червен драскач,аз съм от онези изгубените 30% на Мухобойко заради некадърността им

162

Бай Танас

преди 13 години

Прогнозата ми е, че ще изтрае до февруари Дянката. Първо, в края на годината не се сменя финансов министър (Костов е прав, че това ще означава провал на бюджета). Второ, през февруари всички ще са се озъбили съвсем, и Мухобойко ще се принуди да гръмне най-големия си бушон, за да не му отиде скоропостижно цялата инсталация

161

Яко

преди 13 години

Човече пропагандата явно работи. Невярвай на всичко, което чуваш. икономист

160

??????

преди 13 години

Той нали ще си ходи, едва ли му пука за българите, които и без това са с най-голяма смърност.

159

Скорошен пенсионер

преди 13 години

Добре, че прхвърлят тези 100 млн. в НОИ, та да ми плащат нормална миньорска пенсия от НОИ за сметка на данъците към държавата, защото иначе щях да взимам някакви си 180 лв държавна ранна пенсия от НОИ плюс около 50 лв (толкова са ми заделяли новите чорбаджии) от сметката ми в частния професионален фонд. Ама пусто все сме на пангара. Хем не разбираме, хем ни карат да протестираме. Засега истината е в ДЪРЖАВАТА! Запомнете го. Частика, ако може и гърбът ти ще съдере!

158

мелодия

преди 13 години

Който желае нека отиде на новината от вчера *100 милиона от пенсионните фондове се вливат в НОИ* ,коментар номер 81 ------ А в днешната новина се споменава,че демографското развитие на българия и дефицита,който се е натрупал в НОИ в продължение на над десетилетие са причините за вдигането на възрастта за пенсиониране от 2011 година ----А КОИ СА ПРИЧИНИТЕ ЗА ДЕМОГРАФСКОТО /НЕ/ РАЗВИТИЕ И ДЕФИЦИТА В НОИ - питам аз и КАК ТЕ ЩЕ СЕ ПОДОБРЯТ

157

Анонимен

преди 13 години

е то кой не е гледал ZEITGEISTA даже сега 3 част ще излиза януари даже

156

Анонимен

преди 13 години

Dqnkov naistina veche AMAN OT TVOITE PROSTOTII

155

Анонимен

преди 13 години

добро утро

154

ВиК

преди 13 години

Пий баце, пий... то това ще ти остане - една студена водица. Лошото е, че и на нас това ни остава.

153

луднал

преди 13 години

Значи, ако това стане всички на улицата. Полудях да гледам тоя ***, *** и безродник, докарал до фалит Грузия и изгонен от там с калашници. Тоя е пратен тука да ни закрие, ТОВА ЕЯВЕН ГЕНОЦИТ И НЕ ЗНАМ ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ. Ако не се вдигнем остава само едно...спасение навън!

152

Анонимен

преди 13 години

хаха *** некадърника е тоя във всички държави отложиха за след 2016

151

Анонимен

преди 13 години

ОСТАВКА ВЕДНАГА ЕНИЧЕР ДОЛЕН ПРОДАЖЕН КАК МОЖЕ ДА ИЗВЪРШВАШ ГЕНОЦИД НАД СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД

150

Анонимен

преди 13 години

Ще бачкате докато ***! Това не ви ли е ясно - така е при демокрацията и пазарната икономика.

149

Анонимен

преди 13 години

ИДЕЯТА Е ПРОСТА ДА НЕ ДОЖИВЕЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ПАРИТЕ СИ КОЙТО СА ВИ УДЪРЖАЛИ ЗА ПЕНСИЯ НЯМА ТОЛКОВА ЛЕСНА КРАЖБА

148

Анонимен

преди 13 години

Е ВИЕ ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ЗАБЛУДЕНИ ТОВА ЕНИЧЕРЧЕ РАБОТИ ЗА СБ И МВФ И ТО И ЗА ТОВА Е НА ТОЗИ ПОСТ ЗА ДА ВИ ОКРАДЕ ПАРИТЕ В ПОЛЗА НА БАНКЕРИТЕ

147

Анонимен

преди 13 години

ТОВА СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ СБ И МВФ Малко справка за поразиите на двете организации работодатели на ДЯНКОВ:В Латинска Америка благодарение на МВФ и СБ и техните "реформи" броят на бедните почти се удвоява през периода 1980-2001 г., като от 120 нараства на 320 милиона.

146

Българан

преди 13 години

Изтеглете си филма "ZEIT GEIST" специално -ва част и ще видите за какво става дума.Това което се прави в България се прави по стар и постоянен сценарий на Международния валутен борд и Световната банка(те са едно котило) и се прилага навсякъде по света за такива бананови републики като нас. Е, вече сме в Европейския съюз, значи сме Ябълкова република, бананите в Европа не са разпространени.