29

Аз

преди 13 години

Голите, мйекащи силиконки са по-хубави сигурно :) А и като ги напръскаш по лицето ще изглеждат по същия начин.

28

7

преди 13 години

Не ми е ясно защо металистите само да ги бъзикнеш и веднага почват да обиждат на чалга. За мен и чалгата и метъла са смотани бози, но определено метъла е по-откачена история, само като го видиш тоя красавец на снимката, се чудиш колко мозък има в главата на почитателите му

27

Анонимен

преди 13 години

Текста е много слаб.Но щом критерият е чалга... просто се сравнявайте с друго, а не с чалга.

26

Анонимен

преди 13 години

Има демокрация.Комунизмът свърши.На който му харесва този от снимката, какво мога да кажа.Но някой да ми казва каква музика да слушам няма да стане.И без това хеви-метъла предявява тоталитарни претенции към душата. Обезателно трябва да го харесваш. Против съм тоталитаризма. Искам да съм свободен. Да имам избор.

25

Hell is living witho

преди 13 години

Животът е ад без тебНе мога да зърна лицето ти сред хилядите участващи в маскарада.Ти се сля в цветовете на милиони други изгубени души.Животът е голям парад, аз съм най-самотния наблюдател,защото ти изчезна безследно в морето от безлични подражатели.Не мога да издържа още една нощ да изгарям отвътре.Животът е ад без твоята любов,нищо не е от значение без теб.Докосни ме,Раят ще е като Ад без теб.Чалгаджийчетата да сравнят малко неговите текстове с чалгата и после да коментират!

24

Анонимен

преди 13 години

Не обичам чалгата ама и тези не мога да ги гледам. Нищо против музиката им, но се обличат странно и се правят на различни и интересни като този на снимката - ужас. По добре да гледам някоя поп-фолк певица - изкуствени но красиви :P А този като си е загубил кръвта да ползва собствената си кръв щом ще се прави на интересен.

23

аман

преди 13 години

Има само една истина - Ози е величав! А Алис Купър е почти колкото него! Толкова по въпроса! :)))

22

HEAVY METAL

преди 13 години

Изобщо не се учудвам на тъпите коментари.Че от къде ще разбирате вие от шоу,като не сте виждали друго,освен някоя силиконка да грачи на сцената и да тресе ***.*** чалгаджии!

21

Анонимен

преди 13 години

boli go h----ia kakvo mislite vie sa nego. ima si pari izkarani s talant i si zivee zivota, a vie se pukaite ot zloba , zavist i jad!

20

Helzo

преди 13 години

Много съжалявам, че няма да съм там. Този човек и на смъртния си одър ще направи шоу и ще си отиде с гръм и трясък. Колкото до комплексирани мамини момченца,чалгарчета и ***, за разлика от вас ние поне знаем повече от един стил в музиката.Не че чалгата е музика де.Просто не псуваме нещо, което не можем да разберем и не го наричаме тъпо и грозно, докато вие сте такива квачки, че освен да кудкудякате и да подскачате около пилоните друго не можете да правите.

19

asmodei

преди 13 години

za seten pat se ubedavam tce bagaarite sa naai goiamite tapaci !kakvo imte protiv ednna ot jivite legendi na rock-a?!

18

Анонимен

преди 13 години

Е ся хептен я забелихме...

17

Анонимен

преди 13 години

ТОВА СЪЩЕСТВО Е ПО ГРОЗНО ОТ БАБА ЛИЛИ

16

Gab4o

преди 13 години

Хехе, Анонимен, не се надценявай. Тук не е много сигурно кой `нацвъква` минусите и плюсовете, това не е мерна единица, аз не ги и гледам. А опита ти е жалък и очевидно показва това, което визирам. Не отричам класическата музика и изобщо хубавата музика. Метъла е страхотна музика, рока също. Не може онзи ден да споменавам фреди меркюри на една приятелка и тя да ме гледа с огромни кравешки очи и да знае само изпълнителите от Планета

15

Анонимен

преди 13 години

Металистите са много ***.Наложих им техния шаблон на разсъждение и си нацвъкаха минусите.

14

Анонимен

преди 13 години

Да живее класическата музика! Хайде който слуша хеви-метъл и друго да не коментира. Нищо не ви разбира главата от класика, стил и музика като начин на живот и виждане.

13

Gab4o

преди 13 години

Да живее хеви-метъла! Хайде който слуша чалга и друго да не коментира. Нищо не ви разбира главата от метъл, стил и музиката като начин на живот и виждане

12

Анонимен

преди 13 години

какво иска да покаже грозника с тази кръв, с тези черепи и лкости?после що имало убийства.

11

Анонимен

преди 13 години

Тея дето му гледат ''шоуто'' на този са извратени.

10

анонимен

преди 13 години

тоя ако питаш мен си е много даже у ред...но не мога да кажа същото за тия които си пръскат парите за да му гледат простотиите