102

Anna Yordanova

преди 13 години

Chestito!Da raste jiva i zdrava!Politicheskite komentari niamat miasto tuk.Nauchete se koga i kude da gi puskate.Ne e vuprosa samo da si cheshete ezitzite,nali?

101

adre

преди 13 години

Много безмозъчна *** се е изхвърлила по-долу. Пожелавам ви да се върне режима на Живков и Позитано, да ви върнат по местата ви (които Костов ви бил отнел), да ви сложат салам кучешка радост в хладилниците (които Костов ви бил отнел) и офицерите от ДС да одерат децата ви живи, докато вие гледате, завързани и нахранени - за да сте дълго живи със спомена. Със здраве!

100

Анонимен

преди 13 години

Да е жива и здрава!Красива и ***,като дядо си и разбира се,умна и интелигентна,като него!Нека да се раждат умни хора,че сме я закъсали-в държава на простаци.....Ама нямате си представа,колко сме я закъсали....ако дядо й не се върне ва власт,тази държавица може да се пише АУТ!

99

Хер Мамут

преди 13 години

Сега и дъщеря ли му се е родила бе?? Ужас!! Тия *** се плодят през час...

98

1654

преди 13 години

Три доларовите заплати драги бяха номер да изтискат всички парички на хората, защото хората имаха някога спестявания драги/а! А той църния си е мошеник като всички след него... Жалко, че има толкова заблудени уфси в тая страна...

97

аз

преди 13 години

Именно, човека завари държавата с три доларови заплати и 500% инфлация и за нула време всичко стабилизира. А сега кауБОЙКО само обяснява колко лош късмет имал, че бил на власт точно като нямало пари. Реже всеки ден лентата на някое парче асфалт което се напуква след седмица две, вдига осигуровките и стажа за пенсия пък народа все по беден

96

IVo

преди 13 години

Да му е жива и здрава, и най-после да се върне на власт че да затвори устите на всички ви и покаже на *** на власт, какво значи да си управленец!

95

ssssssssssssssssssss

преди 13 години

Да е живо и здраво бебето!

94

Желев

преди 13 години

Боже,колко безмозъчни е родила тая земя.Светът ще свърши,глупаците-не.

93

Анонимен

преди 13 години

Честито! Може и да не е най-любимият ми политик, но винаги се радвам на такива новини. Хубаво е да се раждат повече деца, особенно пък българчета, е това е наполоина такова, но по-добре българо-италянка, отколкото ***! Да е живо и здраво бебето!

92

123

преди 13 години

Как така не разбрахте до сега каква *** е тоя!? Как заради неговите велики дела я докарахме до никъде общо взето. Толкова ли сте слепи бреее! Повечето страни се оправиха от прехода а ние още сърбаме попарата надробена от всички тия маскари...А, иначе да е живо и здраво детенцето:)

91

странник

преди 13 години

Да му е жива и здрава!Дядото да се изнесе от политиката,че доста бели направи в България!

90

Анонимен

преди 13 години

Да е живо и здраво! А дядо му е историческа фигура. Може да е противоречива като цяло, особено за овчелюдието, но той е забележим и достоен за уважение и разбира се - не е нужно да го идеализираме - има и слабости и грешки. Като цяло обаче, няма друг премиер, който да е свършил толкова много работа за присъединяването на България към НАТО и ЕС, за стабилизирането на банковата система. Няма друг премиер, който да е извършил толкова смели и мащабни реформи, при това последователно и независимо.

89

Nobody

преди 13 години

Емма? Ем-*** щеше да е далеч по-оригинално...

88

1

преди 13 години

Голем праз! Да връща всичката пара, която задигна тая ***! Много важно, че му се била родила дъщеря...

87

Истината

преди 13 години

Да му е живо и здраво, но да живее по-далече от България.

86

мама

преди 13 години

Да е живо и здраво детенцето!!! Щом можете да се заяждате с току-що появилия се живот-горко ви...

85

ШОПОВ

преди 13 години

Какво е бебето? Негърче ли?!? Да е живо и здраво !Манговците обичат да имат голяма фамилия!

84

Осведомен

преди 13 години

Да,бе-"италианец"от Аджисан махала"Пловдив.А малката да порасне и редовно да му носи цигари.И свиждане да не пропуска.Ай със здраве.......

83

Дай боже

преди 13 години

Ще се казва Снежанка на дедо си ! Таз година в люлка а след 10 булка да се радва дедо и на правнуци, приказки да им разказва за икономика и за велика политика!!!