79

до 87

преди 13 години

Готово, повечето частници и без друго го поставят този въпрос. Нали си даваш сметка кой ще остане в "държавните"? Ама утре няма да искаш да те оперира специализанта в "държавната" и да чакаш 2 години за планова операция и пак ще изтърчиш в частната. Само че за повечко пари, нали се сещаш, защото като не плати касата за операцията ти, ще си я платиш ТИ!

78

мара

преди 13 години

Господа, каква ви е целта? Да съсипете болници с голяма материална база и после "наши" хора да ги купят за 1 лев? А нас ни пращате в болниците, където ще плащаме и доплащаме "разумно" ,според фена на такова плащане-самия министър!Стига експерименти! Измислете по-бърз и безболезнен начин да ни унищожите!

77

Анонимен

преди 13 години

Браво, само така!

76

Наблюдател

преди 13 години

не знам дали 30 легла са малко,но и другия вариант с многото легла и прескачащи се пациенти в стаи от по 5-6 души дали е удачен.друг е въпроса трябва ли лекар от държавна болница да проктикува частно.

75

новатор

преди 13 години

Давай Боко!!!!!!!!!!!!!!Закривай,унищожавай всичко което шава!И без това сме много народ и вече няма мангизи за нищо и никой.

74

Анонимен

преди 13 години

Лекари които работят в частните болници не трябва да работят в държавните.И като са частни да не се изплащат пътеки.И без това там ходят мафиоти и богаташи.

73

bg

преди 13 години

ОтКуде си душа да доидем при теб!! В коя държава си!!

72

gtf

преди 13 години

бабо пено - никой не те кара да ходиш на сила там нали ? ..тука само некви *** ученици ли пишат ..Всеки има право сам да си избора къде да ходи, като не ви харесват частните болници или ви се виждат скъпи - ходете си в държавните, кво само лаете тука ?Кви равни права - равни при комунизма, тогава всички бяха равни ..нали ?Аз пък искам, когато ми се наложи да има къде да отида що годе в някви човешки условия.. дори и да трябва да си платя ..щото държавната машина явно не работи !

71

Анонимен

преди 13 години

Бас държа че тоя Болтанджиев ли е, Бостандия ли е, но пере пари на мутри. Колко доктори уж собственици на малки, но супер обзаведени болници перат пари на мутрите и дерат яко касата. Откъде има тоя Бостан толкова пари за частна болница, много ясно че са мръсни пари и тия продажни докторчета помагат мошениците да ги изпират.

70

баа Пена

преди 13 години

и още нещо,пишат,че работят с касата,а като отидеш почват,дай за това,дай за онова,на детето ми в една такава "медикус алфа" се вика,за 3 пломби 930 лева,няма грешка930 лева,а после не псувай,а !!И от касата башка,е?Моем ли да им .......,че после премахнат заради нарушения в сайта,айде бе!!Или равни правила или кой оцелее,,или аут!Айдути! Пазя бележката, за който не вярва!!

69

Fant0maS

преди 13 години

ще отидат лани! .. то така се ходи

68

пример

преди 13 години

Пример - частна болница св. Патайлемон в София. Най- обикновена къща на 2 етажа към която насочват по-леки операции лекарите от другите болници и оперират "на частно"... Е, извинете, но това никак не ми се покрива с представата за медицинско обслужване в 21 век!

67

gtf

преди 13 години

до 74.- добре - тогава държавата да спре да ме задължава да си плащам здравни ..

66

Кара Ибрахим

преди 13 години

Тъй добре ги познавам тези хаирсъзчета.Половината още идват да ми целуват ръка на Байряма,а другата половина скоро ще почнат пак.Ако не бях сигурен,нямаше да си заложа онази работа.

65

uha

преди 13 години

Кара,спаси си органа-позна

64

uha

преди 13 години

Во е прав-частници само на частна манджа,то иначе много станаха на държавната маса.хеле пък Шайкафарма-евалаааааааааа

63

Кара Ибрахим

преди 13 години

Що?Ко стана?

62

Bo

преди 13 години

Абе защо ли не вземем най-добре да закрием първо това правителство. Каквото и да е следващото, ще е по-добро от тази пародия на държавно управление.

61

Анонимен

преди 13 години

Нека обаче частните болници да спрат да се финансират от Здравната каса. Тогава нито обслужването нито оборудвнето ще е по-добро.

60

uha

преди 13 години

Кара Ибрахим си спаси пишокаааааааа