112

IronFist

преди 13 години

Ето защо скандинавските страни са с най-висок жизнен стандарт в света

111

Анчо

преди 13 години

Спомних си един стар виц:..."Ти си такъв голям ахмак, че на конкурса за най-голям ахмак взе второто място, не можа да вземеш първото!" Срам, да сме едва на 72-ро!

110

всички са маскари

преди 13 години

И ти кого предлагаш щом Борисов е олицетворение на злото? Едва ли ще ми отговориш ама да питам!

109

Анонимен

преди 13 години

До 118Ти си платен ***, ама ниско платен.

108

Анонимен

преди 13 години

Държавната ни администрация трябва да е оценена с "Абсолютна НУЛА", по този индекс :))))))))

107

Анонимен

преди 13 години

Турция е на 50-60 години от ЕС във всяко отношение.Един град държава не прави господа

106

Не вярвам!!!

преди 13 години

НЯМА НАЧИНТОВА Е ЛЪЖЕ,В ЧЕЛНАТА ДЕСЯТКА СМЕ!!!на всички нива се дават - строителство, болници, полиция, данъци, митница, детски градини, образование-кандидатстване и т.н. - не знам само в мините дали и там няма, ние сме в ДЕСЯТКАТААААААА

105

Анонимен

преди 13 години

Както и да го въртят ,както и да го сучат журналята,извода е ЕДИН!!!ЗА 2010 КОРУПЦИЯТА В БГ Е ПО-ВИСОКА ОТ 2009.АШКУЛСУН НА ББ И ЦЦ!!!

104

narod

преди 13 години

KOQ DIRJAVA E EVROPEISKA,RAZVITATA TURCIA ILI KORUMPIRANATA BILGARIA

103

Не им вярвам

преди 13 години

Не е възможно пред нас да има други, където корупцията да е по малка от нашата.Не им вярвам.Аз вярвам на премиера, който не спира да казва, че корпуцията в България е много голяма.Дай Боже да имат някаква грешка, иначе какво излиза ? "Прозрачност без граници" казва - втори сте, а Бойко казва - първи сме. Мисля, че най накрая победителите ще сме отново ние.

102

Доктор

преди 13 години

имах и друг пациент: наричаше хората ***, а овците котенца, а котенцата наричаше плъхове, а малките момиченца наричаше гълъбченца......

101

до европейци ха?

преди 13 години

Не се моли като пред икона, а не си затваряй очите, защото има и други статистики, като например за качеството на живот. Виж там на кое място е България и колко по-назад е Турция. А колкото за това, че ЩЕ БЪДЕ 10-а икономика - като стане ЩЕ говорим.

100

Анонимен

преди 13 години

Тази асоцияция е объркала рейса........много по напред сме,цяла европа знаят че всички фондове ги окрадоха..но и те не си търсят ....някои хора асе събудиха милионери за една нощ.

99

tr

преди 13 години

za6to winagi se srawnqvate s turciq ta bg e swetlinni godini nazadno oprdelno trqbva da e prava po korupciq sigurni iam greshka v prouchvaneto

98

доктор

преди 13 години

имах един пациент, който наричаше хората ***, но свинята наричаше кутре. лекувахме го 6 години и се оправи..

97

доктор

преди 13 години

Луд не си признава че е луд. Щом виждаш в хората мишки.... *** на лекар о време.

96

европейци ха?

преди 13 години

Отличник в региона по отношение на борбата с корупцията за 2010 година е Естония с 6,5 пункта, а Турция изпреварва повечето балкански страни с индекс 4,4 пункта.`` Хайди сега да си признаем,че Турция е по-добре развита, с по-добри закони, по-добра полиция и съдебна система, по- развита икономика(бъдещата 10-та икономика на света) Има по-добра инфраструктура, поне пътищата й са в пъти по-добри...Това го признава международната общност...А българинът има ли моралната смелност да го приеме?Моля?

95

Пеев

преди 13 години

103-ти много съм си добре психически аз,ама и в теб виждам мишка!!!

94

Фен

преди 13 години

То и целукупното европейско владичество се срещнаха и целуваха краката и на Кадафи та това прави ли Кадафи нещо повече от Арабин с пари - много пари?Та на това му се казва "бизнес" а пък някой му викат и политика.

93

Анонимен

преди 13 години

Борисов не е корумпиран чист е като момина сълза само, че първата му работа като премиер бе да направи така , че винетките за пътищата в България да минават през СИБАНК, таксите за новите лични карти , свидетелства за управление на МПС, задграничните паспорти за се заплащат в СИБАН и само за превод на 18лв за лична карта да се плащат 4,00лв , за превод на 25 лв за свидетелство за управление на МПС и талон да се плащат 5,50лв и това е само начало