200

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно съм съгласен че трябва да се легализира. Така ще се повиши качеството на услугите, ще се засили здравният контрол и ще се намалят рисковете от зарази.И не на последно място когато нещата са регламентирани поне в държавната хазна ще влиза нещо от този бизнес ( така и така е много доходоносен ) и не всичко ще отива в бездънните джобове на дебеловратите чичковци.

199

стоянов

преди 13 години

50 do 100 евро .аз като спра да почивам идва и ми вика "бате за 5 лева хубуу щи прая" то вярно кефа цена няма ама чак 100 евро.и трябва да се легализира да има клубове а не като тея да дремят из пътищата.

198

Патриот

преди 13 години

Не можем я изкорени...май наистина ще е по-добре да се легализира, че поне някой лев да влиза в държавната хазна....

197

Анонимен

преди 13 години

Diankow e reshil da zbira pari ot danyk na ***-a pederasite nemali da gi oblojis be Diankos s danyk zadnik-dupe-lainomet?

196

генади

преди 13 години

***, бях прав, нали?

195

легализиране

преди 13 години

Ако я легализират от това ще загуби мафията и тези на които те дават пари за да работят спокойно.

194

genadi

преди 13 години

Пусни майка си в бардака! Така ще оправиш и своя бюджет, *** ненормелаен

193

До 196

преди 13 години

"Дали ще се ожени по сметка (ставайки дефакто лична ***) или ще се появи край магистралата - все тая"Не е все тая. И не всички се женят или ОМЪЖВАТ "по сметка". Ти жена ти за такава ли я имаш. За "лична ***". Жалко за семейството ви. Ти по сметка ли си се оженил ? Жиголо ли си? Не знам кой ти е писал толкова плюсове.

192

Анонимен

преди 13 години

Трябва да се легализира. Това освен че ще даде много допълнителни доходи на държавата също ще има и някаква защита за тези момичета пък и ще е голям удар по мафията . Но на пилитиците не им се занимава или са корумпирани и по-изгодно им е мафията да върти този "бизнес". Пък и тук още много хора са с тоталитарно мислене ( въпреки че и по тяхно време е съществувала тази професия)

191

Червената помия

преди 13 години

Не е въпрос само до възпитание, а и до икономическа принуда.Вчера или оня ден четох във вестник Телеграф, че в нета било пълно с обяви от 30-40 годишни домакини, които с това свързвали семейния бюджет.Мой приятел ми говори пък за 45 годишна вдовица, с висше образование, няма да казвам с каква професия, която така издържа дъщеря си -студентка.Дъщерята нищо не знае, но във входа комшиите виждат какво става.

190

x8bo

преди 13 години

Нека се легализира, това ще докара адски много пари от данъци на държавата! Туризма ще скочи! Престъпността ще намалее поне малко, ще трябва да декларират! Аз живея в Амстердам, и да ви кажа - ако и тревата се легализира, си оправихме бюджета за години напред, туку виж с тези пари се увеличат пенсиите и се построят градинки за деца!

189

alex

преди 13 години

Kakvo da im predlagat na cuzdencite..??razsad za domati li ..ili rapicova mreza..

188

Ангел

преди 13 години

МВР знаело колко са законните и колко незаконните публи4ни домове.Тогава защо не ги закрият?Или въпроса ми е много наивен?

187

ААА

преди 13 години

Ако не са свирките на жените и дъщерите ВИ , сте я закъсали братчетта българчета. Духайте ГО и за напред

186

Анонимен

преди 13 години

Абе жените ни били леки, мутрите ги принуждавали - дрън, дрън. Друг проблем има в това общество - възпитанието. Ако ти не възпиташ дъщеря си да се стреми да има ясна идея какво ще прави със живота си и как може/ще го постигне - очаквай подобно развитие. Дали ще се ожени по сметка (ставайки дефакто лична ***) или ще се появи край магистралата - все тая. Само дето в момента всички са теглили една майна на възпитанието и децата ни се стремят само към парите, без значение как ще се спечелят.

185

К

преди 13 години

Аз съм против легализация, защото ще се вдигнат цените а оттам месечните ми разходи.

184

Candy

преди 13 години

29 клуба са регистрирани, а колко са неригистрираните? Исамо 1000 лева, да не би да сте изпуснали една нула.... малко съмнителна ми се вижда тая информация.

183

Реалист

преди 13 години

до: АнонименПроституцията законна или незаконна е най-древната професия на света т.е. и да е забранена и да не е все ще си я има - само, че ако е законна ще е под контрола на държавата /здравен, данъчен/ т.е. сещаш се къде ще постъпват пари - в държавата.....

182

ААА

преди 13 години

Българката (българина) освен за ***, за нищо друго не става!!!!!

181

Анонимен

преди 13 години

ами сводниците ще ги наричат БИСНЕСМЕНИ.... англ. дума.... и БИЗНЕСДАМИ....