278

анонимен

преди 13 години

ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА ЧЕ МЕ СЛЕДЯЛ НЯКОЙ...АМА ДРЕМЕ МИ НА ОНАЯ РАБОТА ама хич и не ги отразявам тия бастуни...

277

буба

преди 13 години

*** и капутите им са тия полицаи...преди 3г като ми откраднаха gsm-a, отивам в полицията, и сума ти време ги умолявах да го пуснат за издирване - не можели, ала-бала. и накрая нищо не стана. *** ***, сори за думите ама мн ми е накипяло :(А няколко месеца преди това нали бяха откраднали чантата на нашта еврокомисарка и за 2 часа фанаха крадците точно по координатите на гсм-а.а за простите хора дет ги хранят - НЕ МОЖЕ.пфу.

276

pichurkin

преди 13 години

"услужливите съседи" заместваха ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, което дори и в наши дни е фикс идея!Всяка "демократична" държава /включително и САЩ/ подслушват и мобилни телефони и електронни пощи.МВР няма респект, защото освен нас самите никой друг няма нужда от силна и правова държава /т.е. хората от "вън" плащат и порачват музиката/.А за Б.Б.-нямам коментар!

275

Усмивката

преди 13 години

Защо се слуша? Отговорът е ясен.Преди демокрацията имаше "услужливи" съседи, които снабдяваха МВР с необходимата информация. Сега доносниците намаляха. По-лесно е следене на комуникациите. Не се безпокойте! Б.Б. го чака съдбата на И.К. , освен ако не реши сам да слезе от сцената. Опитва се силно да се друса на трамплина към президентския стол, но от друсане може и да го счупи. Затова и неговия човек в МВР следи настроенията. Власт лесно може да се вземе, но много трудно се удържа.

274

БАЧКАТОР

преди 13 години

Следенето има и добри и лоши страни.Все пак е добре да се следят някои"правоверни" гости от Саудитска Арабия например,обаче както казва 309 сумата е наистина голяма за тая цел.

273

101

преди 13 години

за толкова години МВР не можа да ми вдъхне респект.Подслушвали са и преди и пак големите престъпници са на свобода.Има ли смисъл.А освен това е нарушаване на личното пространство.Все повече ми заприличва на диктатура.

272

тото

преди 13 години

Сателитните телефони следят ли? А радиостанциите....

271

Анонимен

преди 13 години

Не е въпроса в следенето на моята кореспонденци а в това че решението за това уж заради нашата сигурност да ни лишат от правото на неприкосновенност на личната кореспонденция.Бюджета в МВР за подшлушване и следене за 2010 година е 150 000 000, та въпроса ми е в името на лишаването на неприкосновенност на личната кореспонденция на българина за колко лева престъпления разкрихте, все пак тези хора ги дават тези пари. Искам отчет по прахосването на тези 150 000 000 лева.

270

Стефка

преди 13 години

Ами мен ме интересува,не че има какво да крия,но самата мисъл,че някои ми следи кореспонденцията ме побърква.Избива ме на агресия и започвам да намразвам полицията и прокуратурата все повече.Никой,няма право да те следи и да преценява дали ровиш из подходящите места или не.Това е намеса в личното пространство и в личният живот.Ако им разрешим това не знам какво ще последва

269

kkk

преди 13 години

ne...vaobshte ne mi puka..niamam kakvo da kria.da slushat i da debeleiat:):)

268

Хакер

преди 13 години

Да ме хванат за IP-то

267

стоянов

преди 13 години

на някой от вас пука ли му дали му проверяват компа или телефона?

266

Мики

преди 13 години

И аз си мислех, че все още има мислещи хора в тази държава, но явно са дефицит. Не разбирам как може да има толкова прости хора! Първо си избрахме мутра да ни управлява, а сега си мълчим и когато ни превръщат в тотални роби и безгласни същества. И ако това е демокрация .... аз съм летяща чиния.

265

DD

преди 13 години

Ако ще ми проверявате трафика вземете поне и *** да ми измиете, то по-лично няма накъде..

264

анонимен

преди 13 години

абсолиутно сам сагласен неможе да се навлиза в личното пространство на хората,и ние имаме права............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

263

Анонимен

преди 13 години

Аз прелагам така - на който му харесва да го следят, да си го следят колкото иска.

262

dp

преди 13 години

На тези, дето си мислят "ми аз нямам тайни, да ме следят колкото искат" ще кажа, че не ги и следят, защото няма за какво.Има *малък* брой хора, които могат да бъдат ощетени от такова следене, иточно заради тях и то съществува като такова.И основната част от следените е полезна за обществото, за разлика отследящите служби, които в БГ са вредни за него - едва ли ще изненадамнякого с факта, че в БГ държавата (мафията) е обществен враг номенр 1.

261

Тъпира

преди 13 години

Да следят колкото си искат. Тези които ги е страх имат какво да крият. Аз нямам и няма от какво да се притеснявам. Благодаря за вниманието лека вечер!

260

Анонимен

преди 13 години

Аз подкрепям следенето на информация ! :) Така хем по-лесно ще се ловят педофилите, както и престъпниците

259

аман

преди 13 години

до 294 Преди тия слушания ги плащаше индиректно Съюза / с петрол срещу домати и т.н./ . Сега е различно - на един позитивен човек /балък по старому/ се падат десетина "обслужващи" го - кредитор ,подслушващ , проверяващ , Кат , доктор и т.н. които си живуркат на гърба на друг. По мое скомно мнение всичко се записва , разрешенията са песъчинка в морето.