12

българка

преди 13 години

...като крайно никой не дойде да ни каже имаме ли, нямаме ли места (това са билети за по 30 лв.). Липсата на организация беше брутална. За клуба няма и да коментирам. А през цялото това време шоу нямаше(действието се развива към 23:40ч при начало 22:00ч), имаше някакви български "пърформъри", които по скоро се напъваха на муз. инструменти, отколкото да свирят. След 20 минутен престой напуснах заведението. Определено не бше това, което очаквах...жалко!

11

българка

преди 13 години

Аз, като по-***, реших да си купя билети за въпросното шоу. Като отидох в клуба се оказах в следната ситуация: никой дори не ми поиска билетите, който влезе той можело да гледа шоуто; местата за които имах билети(следващите хубави след VIP-местата) ни бяха заети от разни мазни дендита и от персоната ни обясниха, че ще се опитат да ни настанят, но щяло да отнеме 10-15 мин. ...добрее ще почакаме, през това време се стоеше на входа на заведението и всичко що мина покрай нас ни буташе;

10

АНОНИМЕН

преди 13 години

Снимка номер 5 е отвратителна и не знам това ли е изкуство или разлагане на морала

9

Анонимен

преди 13 години

Kато не сте били там и не разбирате защо изобщо коментирате? Бурлеската е жанр, който е изключително изтънчен и еротичен. За разлика от родните к***ини, които се мотат пред 13-годишни момиченца по голи п***и. Вчера беше страхотна вечер!!! Евала на организаторите!

8

мелодия

преди 13 години

Пълно безумие / да не кажа и по-лоша дума /

7

Гошо Тъпото

преди 13 години

Ленче,направи една..бурлеска и участвай като главен персонаж.Тъй и тъйтеотията ти е ясна,покажи женски прелести в нашето Кривунделово.Запубликата отговарям аз.Салона ще е претъпкан,защото нашенци много обичатбурлески,даже ще има и зрители от съседните селца Дупетатово,Митничарово иПомляново.То последното е доста помляно от..бурлеските на живота,нопървите две цъфтят и доста мъни ще събереш;нали това е целта на всякахубава бурлеска,освен възвишените идеи които се представят в народен стил.

6

Анонимен

преди 13 години

xaxa

5

Анонимен

преди 13 години

хаха "музикални пърформънси", ужас!

4

Анонимен

преди 13 години

До авторката - опитайте да пишете с по-малко чуждици. Използването на изрази като "музикален пърформънс" кара хората да се чувстват странно, четейки текст на български...

3

Бай Танас

преди 13 години

*** при селянките от Люлин и Надежда у Син Сити бе нашия,ама ако немаш лефф и Мерцедесс,нема та зимат

2

Аз

преди 13 години

Немаше ли нещо по-младо бе. Прилича ми на "Кабаре" - 1973г.

1

Бай Танас

преди 13 години

Страшни мацки,евалашне като наще чалгаджийки