255

Анонимен

преди 13 години

милиционерчета - бандитчета, идиотчета *** и долни !

254

Анонимен

преди 13 години

УНИФОРМЕНИ ИЗНУДВАЧИ !

253

нашия

преди 13 години

Пушете цигари и пийте вода нали ви го вкара вашето момче потомствен милиционер начи тряба да ви е хунаво че ви е вътре колега все пак не сте били крепостни ли крепостни сте дали сте си гъзъ под наем и се радвайте че по големи овце от бг населението няма че ако бяхте в гърция трябваше памперси да носите

252

Анонимен

преди 13 години

Тия *** на политиците, еничари и предатели що не стачкуваха когато биха децата пред парламента на 14 Януари 2009 година? *** се от страх пред последната мутра и ***, освен да бият баби и деца за друго не стават, ама пари искат!

251

!

преди 13 години

Защо, вместо да излязат на протест не вземат най-накрая да си вършат работата?! Тук, в моя малък град полиция няма, въпреки, че има цяло районно полицейско управление, мамка му!!!!

250

Анонимен

преди 13 години

Във всички министерства има същите проблеми..дай и те да стачкуват!!!!!!!! който не е доволен да напуска,стига вече стая глезотия..

249

др

преди 13 години

до 252 а един новозавършил лекар и учител започват след 6 години учене с по 500 лв,те нямат жена с дете ,нямат сметки ,не се обличат,не се хранят,живеят без да плащат наем....моля нека се поогледаме малко!!!!!

248

Мина

преди 13 години

Тези наши полицаи първо трябва да спечелят уважението на хората ,а не да протестират.Имат лоша слава,така че хората не ги поткрепят,а и няма за какво.Когато ние излизаме на улицата те тогава с палките по нашия гръб сега да има да вземат.От какво толкова се изморяват,тешка им била работата,ами да я сменят да отидат на истенска работа ,но тогава няма да има кой да им пълни джоба.

247

Здравко

преди 13 години

Боли ме фара за служителите на реда. Всяка сутрин гледам как патрулката спира пред заложната къща и осребряват каквото са гепили през смяната. Арее...Да ***!

246

Муто

преди 13 години

Е па тия КВО ИСКАТ ЕГАТИ НАГЛОСТА ......КАТ НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА СИ ХОДЯТ КОЙ НА СИЛА ГИ ДЪРЖИ

245

Анонимен

преди 13 години

Ракиено време е. Всеки да си улови шише! Стига сте писали глупости!

244

UTO

преди 13 години

Уважаеми полицаи. Тъжно ми става като чета за вашия протест. Та вие нямате НИКАКВА подкрепа от обществото . Вие сте САМИ, тъжно и безумно сами. Вас никой не ви уважава, освен може би Веселин Маринов. Защо ли? Ами попитайте например вашите колеги, или тези от КАТ, дали има някой, или поне един, който да е глобяван поради нарушение на Правилника за движение по пътищата!!! Затова винаги ще си останите неразбрани и безнадеждно САМИ...

243

(P)

преди 13 години

Искам добре платена , мотивирана и професионална полиция.Искам полиция , която да работи основно "на терен" , на улицата , а не административни плъхове с огромни заплати и дебели ***.Искам полиция с права , а не уплашени от писане на обяснения льохмани , без грам респект и самочувствие. Вдигнете им заплатите , но вдигнете и критерия за професията , дайте им примамливи социални придобивки ,вдигнете морала и смачкайте безкомпромисно корупцията. Дайте им бензин , колкото имат бандитите - пълни резервоари.Дайте им всичко , което им трябва за да работят качествено - дрехи,обувки , коли, снаряжение..........или ми обяснете , как млад полицай със 750 лева заплата , и съпруга , която гледа детето , живее под наем , храни се , облича се , има самочувствие и не е подкупен:)))) .Кажете при получаването на коя поред сметка в пощенската кутия , морала му се изчерпва....:)))). Ако бях полицай , щях да прегоря най-късно до шестия месец....това е.

242

7

преди 13 години

ВАСИЛЕ НА ТЕБЕ АКО МНОГО ТИ ХАРЕСВА ЕЛА ПРОБВАИ СЕ.

241

Анонимен

преди 13 години

Естествено е ,че никой няма да подкрепи полицаите, те са сами срещу всички.Та в Бг е пълно с престъпници, нарушители и откровено болни мозъци живеещи в отдавна отминали времена.

240

ВАСИЛ

преди 13 години

КАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА ХОДЯТ ДА РАБОТЯТ ПО СТРОЕЖИТЕ,А ДА ВЗИМАТ "ПОЧЕРПОШКИ" от обикновенните граждаНИ.ПОЛИЦИЯТА Е ВАЖНА ЗА АГЕНТИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ ЗА ДА ГИ ПАЗЯТ ОТ НАРОДНИЯ ГНЯВ.КОЙ ПЪТУВА БЕЗПЛАТНО В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ,НА КОЙ МУ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ-А НА ТЯХ ИМ ГИ ПЛАЩАТАТ????

239

Н2О

преди 13 години

полицаите днес бяхаподкрепени от хиляди жители на софия и страната. те наистина искаха само промяна в законодателството и мвр. трябва да има спешни промени. не се бъзикайте защото полицията е много важна за поддържането на социалния мир в страната. заплашващата вълна от стачки и липсата на униформени ще е огромен проблем...

238

катаджията

преди 13 години

Кой е просяк бе , аз ще купя и ше продам жена ти и децата ти у аржентина бе. Днес кат излезна с жилетката и правя по 500 евра пачка, а тоя , дето се чуди как да гепи пет литра нафта се праи на мъж.така трябва да бъде. Шофьора е гадна гнида и трябва да му се взимат парите при и по всякакъв повод :))))))))))))

237

.

преди 13 години

Явно мразиш ченгетата баио?защо така бе омбре?

236

румен петков

преди 13 години

докато началника ви консултира за комисионни ЩЕ Е ТАКА ЗА ВАС ,тормоз и бачкане .мирно,кръъъъгом ,ходом марш .