40

приятели

преди 12 години

Как се чувства семейството му ли? Да не мислите ,че им е лесно на хората, тези прекалено добри хора, с умни деца , прависти.. Лесно е да се плюе в лицето на хората, най-лесно е да съсипеш репутацията на някой заможен,уважаван човек.. Съжалявам,че ставам свидетел на такъв политически натиск върху Георги Вълев, дано едни ден обществото спре да се поддава на медийната хипноза!

39

един селяндур

преди 13 години

Господине/госпожо/госпожице,който и да сте, злобата, която лъха от Вашия коментар, е израз на много ниска култура и липса на елементарно домашно възпитание. Епитетите, които употребявате, са типични за дълбоко комплексирани личности с психични дефицити и разстройства. Въпросът Ви "ЗАЩО...?", е добре да бъде отправен към провеждащите кампанията, не към нас - хората, които познават задържания. Има други бизнесмени в нашето хубаво село,може би те биха помогнали по въпроса, терзаещ Ви така дълбоко.

38

^55

преди 13 години

А защо никой не пита как се чувстват роднините на убитите? Защо не арестуват някой друг бизнесмен от Търново а са си избарали точно този? Кажете прости ***?

37

алая-пловдив

преди 13 години

защо не закриха лицето му..все пак той не е само гражданин,а съпруг и родител, има 2 деца,те ходят на училище..трябва ли отсега тези деца да живеят в стрес и срам..нелепо е,и то още преди да се е доказало...Присъединявам се към всички граждани на Бг,които вярват в доброто и че правдата трябва да възтържествува!!!Не вярвам,че този човек може да поръча убийство! Не вярвам!!

36

алая-пловдив

преди 13 години

Благодаря Ти,Тамара за подкрепата!!Казвам истината,такава кавато съм я виждала!Аз работех във фирмата на г-н Таню Вълев,в Чирпан.Познавам ги тези момчета...познавам и семействата им.Те не само са добри работодатели но са и Човеци,от онези,които не останаха,или са много малко.Незнам точно в какво ги обвиняват ,не следя много пресата,но случайно видях кадри по Нова ТВ и останах изненадама,потресена..Беше толкова грозно и стресиращо..Дори и да го вземат от офиса за разследване,,,

35

kysmet

преди 13 години

vsichko tova e nelepo i mnogo se radvam kogato vijdam che ima hora koito go osyznavat !!!vseki koito e s malko poveche umstven kapacitet moje da razbere kakvo se sluchva !! G-n Vylev e edin prekrasen chove i ne zaslujava tova nito toi nito semeistvoto mu!Ne znam i ne moga da si predstavq kak se 4ustvat v momenta no vqrvam, nqdqvam se i se molq spravedlivosta da vyztyrjestvuva!!

34

Приятел

преди 13 години

Боли ме като гледам как се манипулира обществото, толкова много политико-икономически интереси има в тоя казус, че чак вони. И децата вече го разбраха, незнам само колко брутален ще да е тоя Бъгс Бъни, палячото, който прилича на отряден председател. Докога самонадеяната му физиономия ще ни преследва като в лош сън и от всеки ъгъл ще наднича, може би целта е влудяване на народа? Тотално изперкване, *** по-лесно се управляват и баламосват. На такива ли му приличаме?...Май ни взе за мезе

33

Кураж!

преди 13 години

Абсолютно правилно, това е принудително отнемане, обсебване на бизнеса, просто има хора в Търново със страхотни апетити към неговите обекти. Това е публична тайна, направете анкета, ако не вярвате или се правите, че не чувате. За какво са тези медии, само да се чернят хората ли, като има форум и свобода на словото, обърнете внимание и на другата страна. Не е нормално да е залят интернет с хиляди помии по адрес на Г. Вълев, а измежду редовете, тук там някой нещо казва, но Нима е глас в пустиня?

32

Абибе

преди 13 години

Да не се забравя, че този човек е баща и съпруг, помагал е много на хора, който са имали нужда, правил е много хубави и добри дела, ама май това никой не го казва, само давате тежки обвинения, без да имате право. Но има хора , които помнят добрините му и няма да го крият, семейство не сте сами с вас сме, кураж, ще е трудно, но не невъзмовно да се покаже изчисти ораза му.

31

Тамара

преди 13 години

и непреклонява глава пред държавните изнудвачи-управлчващите. Просто той не е удобният на днешната власт.Чудя се чак толкова ли е сляп и наивен този български народ, та нали животът е кръговрат,утре може някой от многото радващите се на нащастието на сем.Вълеви да са на тяхно място, парите са като сянката, местят се някой ден могат да дойдат и при вас, скъпи злобари, това ще ви направили убийци...не виждате ли,че това е днешния модерен комунистически маниер, присвояване и унищожаване на бизнеса.

30

Тамара

преди 13 години

Браво, Алая! Радост е , че има хора като теб..., а всички онези дребни души, коментиращи с невежество и злоба, човекът Георги Валев, да бъдат живи, за да усетят какво е да живееш с злоба и завист в сърцето си към успелите и упорити хора! Вие никога, ама никога нчма да бъдете щастливи хора!!!! Ето такива като вас, ходеха и се молеха и бяха готови на всичко, само и само са покрай някой богаташ. Ноооо г-н Валев е човек, надушващ гъзоблизковците, човек, който не се нагаждаше с управляващите

29

подкрепям

преди 13 години

Абсолютна истина са двата предишни коментара. Подкрепям напълно алая и призовавам всички, които са яли от шепата на този човек, хранят семействата си благодарение на него и са се ползвали с протекциите му, да го защитят. Той не заслужава това унижение и репресията, която се упражнява в момента върху личността му. Нека всички приятели, колеги и близки да разкажат какъв човек е той, не се страхувайте да говорите истината. Не бъдете мълчаливи свидетели на гнусното представление, които ви поднасят!

28

алая

преди 13 години

Господа анонимни!!!!Вие сте от онези хиляди, стотици хиляди ***, заради които няма социално мислене в България. Просто няма общество, защото обществото се гради и се състои от хора, личности, а не от анонимни мишлета. Кои сте Вие,за да раздавате правосъдие, какво знаете Вие за тези хора,за да ги съдите!!!Не той,а Вие сте осъдени по рождение да сте едни жалки .Никой не знае каква е истината ,,но злобата и омразата НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН!!!вМЕСТО ДА СЕ ПОДКРЕПИ ЕДИН БИЗНЕСМЕН,КОИТО ХРАНИ СТОТИЦИ...

27

алая

преди 13 години

работи и жвее братовчед му..Бизнеса им беше абсолутно законен.Георги Вълев,както и брат му с а добри работодатели,дават"хляб' на много хора,които изхранват семействата си.!Познавам ги и е грозно така да се опетняват имената им..Може и да има нещо,но ако има то исля,че не е точно това.Тези хора са набожни и не мисля,че биха убили мравка на пътя си,камо ли Човек!Отдавна не съм ги виждала,но,,,не вярвам.все пак аз вярвам,че има справедливост на този свят.. тя рано или късно възтържествува!!!

26

alaq

преди 13 години

Здравейте! Познавам Георги Вълев отдавна,както и брат му Таньо Вълев!!!Познавам Георги Стойчев и георги Христов,Познавам ги от много преди основавнето на Тракия банк....и мога да твърдя чю,че тези момчета започнаха от нищото..Няма да цитирам за всеки поотделно...нога само да кажа,че навремето когато хората ги мързеше и чакаха само на една заплата, Георги Вълев шиеше дрехи в едно мазе и всяка нощ пътуваше от Търново до Димитровград ,за да ги продава! и не само това работи и в германия,,,,където е

25

Марш в лечебницата

преди 13 години

Тоз човек няма ли да се разболеее в ареста, какво ми се прави на мъж, незнае ли как се правят тези неща. Авто е пълен аматьор и ще отнесе пешкира...

24

явен

преди 13 години

Господин Анонимен, само по името, което си си сложил, си личиш какъв *** си. Ти си от онези хиляди, стотици хиляди ***, заради които няма социално мислене в България. Просто няма общество, защото обществото се гради и се състои от хора, личности, а не от анонимни мишлета. Кой си ти да раздаваш правосъдие, какво знаеш и какво си мислиш изобщо, че знаеш? Не ми отговаряй, ти си осъден по рождение да си един ***.

23

майната ти, майна

преди 13 години

Нали знаеш при напън какво става, по-полека! С какво е опасен, би ли пояснил? Ти как го разбра? Моля за конкретни факти, когато пишете, не само общи лафове и криене по мишите дупки! Бас хващам, че всички като теб, дето се напъват да пишат тук, дори не са го виждали наживо, но иначе са много отворени в изказванията. Ей това е България, един голям селски мегдан...

22

Ал майна!

преди 13 години

Този човек е толкова опасен...че хората не смеят по форома да пишат за него....харесвами напана на сегашната власт....но...съответно и този път няма да има пандела,тук работата е дебела и *** на пича....гооолеми!:)

21

Анонимен

преди 13 години

Ама нека да влиза на топло то е криза сега :D Пък и вече е актуално да си на топло... все пак се очакват много ниски температури.