95

kgh

преди 13 години

Ami eto 4e i na zapad si ima plateni statiiki.. Sega ot TRUD trqbva da napi6at nikoi da ne kupuva imoti ot florida, 6toto tam e svartali6teto na vsi4ki evrei ,

94

ВР

преди 13 години

Инвестицията в БГ имоти е вредна за вашето финансово здраве.

93

шофьора

преди 13 години

Един колега тегли заем от ДСК ....1000лв. Три пъти му взеха такса за разглеждане на документите по 30лв.предварително. Когато го удобриха вместо 1000 на ръка му дадоха 900 щото при парвата вноска така се спирало...и дотука е дал 190лв.и с лихвата всичко на всичко върна 1400лв.И лихвата му излезе 50%........900 на ръка и 450 лв. лихва А *** и тегли заем ако ти стиска

92

анонимен

преди 13 години

гадни крадливи американци.толкова сте алчни затова господ ви наказва.убивахте в ирак невинни деца и жени но после цялата ви флорида дето сега казвате да купуваме там е залятя от петрол .така ви се пада

91

Анонимен

преди 13 години

Копувай когато е евтино и продавай когато е скъпо...на тия оф FT им разбира кухата манерка...плюс това прекопуването на недвижимите имоти са най тъпия начин да правиш....не само че е бавно но се изисква и много работа и такси...по добре да търгуваш акции...Недвижимите имоти са за живеене и за под наем...но не са стока за търгуване...А незнам кой би си купил дървена къщичка в САЩ или Бразилия....?????? По добре да инвестирам в компания която прави кашони...

90

Анонимен

преди 13 години

Сравенията с Берлин са силно неуместни. Германската столица има най-слаб пазар на недвижими имоти от десетилетия. Там не се и строи, защото никой не купува. По изгодно им е под наем. Освен това, като социална помощ, държавата ти плаща наема, ако си без работа, но не ти плаща вноската по ипотечния кредит. Така че, Берлин изобщо не може да се сравнява с нищо в Европа.

89

Анонимен

преди 13 години

До това води 21 години мутренско управление

88

kk

преди 13 години

Не съм другар и не съм бил другар!Но явно на теб ти харесва да си във форумите,а и сигурно освен българските сайтове не можеш да четеш друго!Така,че ,другарю,образовай се малко!Не е срамно!Човек се учи до като е жив!!!

87

Анонимен

преди 13 години

ти какво колекционираш - простотии.ако е така имаш най-богатата колекция в света

86

Анонимен

преди 13 години

Имотите в БГ са с цени,които не са мръднали от 2007 год,всеки продавач се е наточил и чака чужденец,защото цените не са насочени към българския потребител с обявена от статестическия институт за 2008/9 год.средна месечна заплата от 580 лв.,а за 2010 год.609лв и най високи лихви в Европа 13/16%по жилищен кредит-в Испания-1,9%,в Англия 1-2%,в Германия около 2,5% постоянна лихва за целия период на дълга.Тук изгоряха много,предстоят и други да бъдат подгонени от алчните банкери,пазара е запушен!

85

Васко

преди 13 години

*** мноо прости хора има тук. Кво пише в статията - кво се коментира - природата. Затова сме българи , за да вярваме на 100 % на всяка провокация и да плюеме по своето. Пише се една поръчкова статия да се "напомпат" цените на заинтересовани компании , а ние в отговор изливаме допълнително помия. Ми знаете ли защо е така положението? *** народ - слаба държава. Айде - обиждайте се и плюйте още. Умните хора отдавна не са в България. Останете си със здраве.

84

Анонимен

преди 13 години

Никакъв Шенген, а спешно напускане на ЕС и НАТО, и бързо възстановяване на СИВ и Варшавския договор!!! Нали, другарю :)))

83

kk

преди 13 години

И още нещо влизането до 1,2 години на България в Шенген,ще я обрече на абсолютен срив и глад!Ние и след 5 години няма да бъдем готови да въведем еврото с тези заплати и пенсии!

82

kk

преди 13 години

Два пъти повече от сега,защото доларът се срива и ще продължи да се срива.Много скоро Европа съвсем ще се отдели,затова и САЩ направиха съюз с Мексико и Канада,за да създадат съюз подобен на Европа.По същият начин ще се обединят Азиатските страни!Никой няма интерес да подхранва почти несъществуващата икономика на САЩ!Съмнявам се и НАТО да просъществува повече от 5,6 години,в този си състав!Надявам се да знаете,че в Китай се развива така наречената "Американска икономика".

81

Анонимен

преди 13 години

Ква стана тя, Дянков постоянно бръщолеви какви отличници сме, най-вече той, пък хората на запад нещо съвсем различно съветват гражданите си. Кой ли е прав. По-точно познайте кой пак лъже.

80

Нефинансист

преди 13 години

Така и не разбрах защо е рискована.Комплексите на англичаните ,че само вали при тях и имат няколко слънчеви дни през цялата година пак избиха.Всеки според капата си-за едни имение в Африка,за други в Азия,за трети събота и неделя в къщи...

79

kolekcionera

преди 13 години

тези гадни евреии са накупили ефтино имоти В Бразилия реклама мамммцатави зган

78

Анонимен

преди 13 години

хигиениста ти голям работяга ли си хаха

77

nqkoi si

преди 13 години

За жалост е така. Българинът е писюр, неоспорим факт. Освен липса на хигиенна култура, както лична така и в дома и бита, много обича да симулира работа и да казва колко е работен...

76

Анонимен

преди 13 години

Средните офертни цени на малки гарсониери с площ до 38 квадрата в София достойно съперничат на тези в Берлин. Това показва справка в сайтовете за недвижими имоти. Според нашия imotinet средната цена на едностаен от този тип е 890 евро за квадрат. В столицата на обединена Германия, чийто стандарт е на светлинни години пред нашия, има оферти, които са на същото средно ниво. В Берлин сега може да се купи апартамент от 38 квадрата за 33 900 евро, показва обява на немска агенция, публикуван в сайта Prianru Имотът е връстник на стената, мебелиран, подът от естествен паркет. Жилището се намира извън бившата съветска окупационна зона, в кв. Райникендорф. На 600 метра от него има станция на метрото.