166

klementa

преди 13 години

Ne beshe otdavna, kogato ministara se peneshe i zaplashvashe che dori i 0,1 % da ima pak shte otneme licenzite, poneje standarta ne pozvolqval dori i tova koli4estvo. No toi e qvno s kasa pamet choveka, kakto povecheto ot politicite ni! Sega shte misli kak da promeni samia standart kakto e udobno za proizvoditelite

165

сития

преди 13 години

Да ама вече узакониха соята в салама.........мн. здраве да имаш Миро...

164

Анонимен

преди 13 години

Ti vidql li si go????????????????????AZ SAM RABOTIL V RODOPA PO ONOVA VREME-I TOVA KOETO KAZVASH E PULNA IZMISHLIOTINA.AKO SEGA TE ZAVEDA V NQKOLKO FIRMI DA VIDISH KAKVA MIZERIQ E-POVECHE NQMA DA TI DOIDE NA UM DA SI KUPISH KOLBAS ILI NESHO OT MESO

163

Анонимен

преди 13 години

Някой пак прибра парата

162

Анонимен

преди 13 години

Мирославчо, що ми струва, че преди да отиде при ГЕРБ беше в редиците на ДПС?Скандалът с 20-годишното месо от Ирландия по "съвпадание" се случи когато той беше шеф на ветеринарномедицинската служба :)ееех случайности. Ако някой му вярва на този човек - негова работа

161

тино

преди 13 години

Интересно какво би ви накарало да сте доволни най-сетне(повечето).Нямаше стандарт-бяхте недоволни,сега има някакъв стандарт-пак сте недоволни.Как по дяволите да се угоди на решилия вечно да мрънка за нещо българин.Между другото за всички които въздишат по "едно време" и БДС-имам приятел на който родителите са работили цял живот в Родопа- Бургас,та той казва,че такава гнусотия каквато е виждал там,не е виждал никога през живота си,така че хайде по-спокойно с "качеството" от едно време.

160

Д

преди 13 години

ИМАЛО МАЛКО СОЯ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА , КАЗАНО ПО ЗАКОН НЕ ТРЯБВА ДА ИМА , АТЕ МАЛКО ИПАК ДАНЕ ТРОВЯТ ,СЕГА МАЛКО ПОСЛЕ ОЩЕ МАЛКО И СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС , ЩОМ ИМА МАЛКО БЕЗ ЛИЦЕНЗ

159

123

преди 13 години

Докторе,като ти платят подобаващо и ти ще кажеш че няма соя:)Къде в Перник гледат животни,та да произвежда Сами-М стоки с прясно месо?Изобщо що за фирма е това??

158

женка

преди 13 години

Вместо да ни пробутват т.нар. измислен стандарт "Стара планина", я по-добре да върнат БДС!!

157

доктор от двск

преди 13 години

да изследват празната кратуна на найденов за соя.аман от лобистки фирмени министърчета които за добър банков превод могат да затрият всеки.

156

bai_hui

преди 13 години

много си зле честно.явно никога и не си стъпвал в месарски цех за да говориш такива простотии.соята се слага само и единствено за да се намали цената,а срока на годност се определя спрямо веригата магазини за които се произвежда даден продукт.една кайма може да бъде с 5 дена срок на годност в пикадили и с един месец в метро например.

155

женка

преди 13 години

Айде сега, кой ще похапва вегетариански кюфтенца?? :)) Те сега месните продукти са така (и не само месните) Все едно са правени в нефтохим Бургас - всичко е химия и бои, малко месце за вкус, и може би жол и ч. пипер и това е. Вегетариански кюфтенца :))

154

Мутант

преди 13 години

Бъдещето ни е на мутанти. Не само у нас, навсякъде. Не можем да избягаме, защото жаждата за печалба е в основата. Световно зло. Човекът вече е променен, пълна липса на морал, страшна жестокост, необяснимо поведение и престъпления. И алчност, алчност, алчност.

153

Анонимен

преди 13 години

Доколкото разбрах снощи от новините, министър Найденов каза, че трябва да се помисли как да се узакони "минимално" количестно соя, присъстващо в колбасите. Сега ясно ли ви е, че няма да ядем салами и кайма без соя въобще? Да си купуваме месо и да си го мелим, казвате. А с какво са хранени животните, мили потребители? Случайно да знаете състава на фуражите и лекарствата, които са им давани? Да има някаква информация на етикетите? Пък и да има...А плодовете и зеленчуците - с какво са торени?

152

Чакър

преди 13 години

Че салам без соя не е е салам. По-добре да има соя, отколкото сланина

151

Ами друго

преди 13 години

Абе то соята добре, ама така и така ги пращаха на проби, що не кажат какви са другите съставки.

150

истинско месо

преди 13 години

На майка им увехналата маруля ! Аз повече "Стара планина" няма да си купя! Ще купувам само чисто месо и като трябва ще го меля на кайма сам. Сами да си ядат соевата помия пък била тя и с 0,1 % соя и 99% свински лай*а .

149

Ели

преди 13 години

Какво толкова се напъвате. Избирайте салама според вкуса. Има салам народен, има салам Стара планина. В по-големите вериги могат на място да Ви смелят каймата. Избора е Ваш. Имам познати, който сами си отглеждат бройлерите, но ги хранят с купен фураж. И си мислят, че се хранят с чисто пилешко месо. А замисляте ли се какво има във вафлите, хляба, заленчуците, плодовете... За мляко и млечни продукти не говоря. Там всичко е както преди. Кучетата си лаят, кервана си върви.

148

pepi_55

преди 13 години

До 145Не се заблуждавай, това е капитализма в цял свят. Печалбата е на първо място ! ГМО-та, антибиотици, торове и кой знае още какви ***. Просто българският производител гони "световните стандарти".

147

Анонимен

преди 13 години

Малиии, тук има много народ с тъжно детство! Много злоба и тъпота!Какво лошо има за нас като потребители да се проверява състава на регламентиран продукт? Мисли ли някой, че след паралелната проверка на самите фирми в Германия някоя от тях ще дава някакви пари на министър след като тези резултати стават явни? Явно са много тези, които не изразяват личното си мнение ами са просто нечии говорители!