306

фифи

преди 13 години

за съжаление е напълно прав. Доста години всякакви партийни тарикати си правеха далаверите, обираха поръчки към свои фирми и приватизираха. А сега, когато нещата стигнаха до криза, вече се чудят как да се оправим и кой да изяде шамарите? Ако искаха предишните през тези двадесет години, сега щяхме вече да караме спидери, а не да ходим да се свиваме с почуда утре какво ще ни донесе? Ами да се поразвихрим малко в работата и ще се оправим? как се оправя една криза? С антикриза!

305

другомислещ

преди 13 години

Мъжество се иска ,зада се признае,че "ние ,като правителство се компрометирахме".

304

Анонимен

преди 13 години

хоп най-после фотографинът е цъкнал Цъцко сресан като Анна-мария Борисова, облечен като Румъния Желева и замечтан като бившият здравен мънистър Лъчко ментата за нов самолетен билет до страната на чудесата където Алиса ще спусне пердето да не му свети сутрешното слънце и ще бутне под леглото му нощно цокало със малко водица вътре .......Бойко Борисов- толко е срамна ситуацията около Цветанов, погледнете обидите по негов адрес, погледнете плоските плоският педо съботаж адресиран към Яне Янев, и накрая човекът който твоята партия и нарече педерастин ви посочи с кутрето си и каза в неговият стил, ОК *** ама ви изклецах с морков от пазарът за да нефане некоя гербална венерическа болест въдеще са охолно в задниците на мъжете които обичали жени и дупетата на жените които обичали мъже, както ти нарече твоите от ГЕРБ без да знаеш се *** с усмивки и с по 134 000 лв из сметките за шпионство

303

Vesko

преди 13 години

Boiko, moeto momeche, za takova izkazvane v niakoi ot liubimite ti evropeiski durjavi shteshe da se naloji da si trugnesh po jivo po zdravo. No v Bulgaria, kudeto da si heterosexualen vse oshte e povod za gordost i samochuvstvie, moje i da spechelish niakoklo electoralni edinitsi...

302

Безпартиен

преди 13 години

Слушам го ,гледам го.Не вярвам на очите и ушите си.Щеше да е много смешно ,ако не е страшно тъжно.Това е Премиерът на Р. България-срам.

301

Анонимен

преди 13 години

В ГЕРБ най- мъжествен е Симеон Дянков, а най- женствена- Искра Фидосова! Факт!

300

Ezop

преди 13 години

*** и ***, когато и да им изпереш един кол зад врата все е късно......двете породи си приличат - все окото им в чуждото

299

яааа

преди 13 години

Глупостта е глупост без значение с власт или без власт.По опасна за всички е облечената във власт!

298

БойкоoooOOOoo ko

преди 13 години

ахаа?Тиквата обича Федоска а Лъжеца - Цеца

297

Дим ДуХов

преди 13 години

И Дим Духов обича цялата ГЕРБА, начело с гуруто....

296

Отново

преди 13 години

Отново Боко ни занимава с глупости докато ГЕРБ / бОКО/ организира ограбването на парите НИ от ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ . Лъже за съшността на професионалните пенсионни фондове. Целта е ясна - Далаверата на Цветелинка да върви и "Опукване" на парите, както той сам казва от ГЕРБ. Хора отворете си очите и МИСЛЕТЕ.

295

Анонимен

преди 13 години

Поправка:Другия ви тарикатлък е, че като го каже някой това което съм ти писал в предния пост, надавате вой: "Той вика като Бай *** - Всички са маскари" , без да ви минава пес акъла че да кажеш "Всички са маскари" в многопартийна система е едно, а да го кажеш в EДНОПАРТИЙНА СИСТЕМА е ДРУГО:)))

294

Mickey

преди 13 години

Другия ви тарикатлък е, че като го каже някой това което съм ти писал в предния пост, надавате вой: "Той вика като Бай *** - Всички са маскари" , без да ви минава пес акъла че да кажеш "Всички са маскари" в многопартийна система е едно, а да го кажеш в МНОГОПАРТИЙНА СИСТЕМА е ДРУГО:)))

293

Mickey

преди 13 години

Тъпнята ви на вас е че делите ГЕРБ, ДПС и БСП(и не само те) на различни партии и ги сравявате ежедневно ! Това го правите по Гьобелсовски ! Тарикатски!Не са различни партии а са дъщерни образувания на ЕДНА Партия-БКП ! И са под една шапка(фуражка) и се разписват на една ведомост:)))))

292

VanquishS

преди 13 години

Vasilev ,dokato ima hora kato tebe deto predpochitat da ni upravlqvat onzi fes Dogan i negovata ruska podloga Stanishev, i vi se dava pravo da glasuvate,taq durjavica nqma da vidi beli dni

291

VanquuishS

преди 13 години

a ti kakvo predpochitash......da upravlqvat onq rezak Dogan i negovata podloga,onq ruski *** stanishev li?

290

Mickey

преди 13 години

Абе що си мисля, че всички фенове на Боце са обратни наклонности! Не ги интересува какво върши(нищо , освен дране на Народа) , а къв му бил "мускула" и как да се доберат да му го пипнат- и къв "мъжкар" бил тлъстия селски комунист! А че в криминалните му "бизнес"среди го наричат Пунта Мара ич не се сещат! И без причина ли е това за "мъжкаря"?:)))) А като е мъжкар, да видим, дали смее да го изтропа туй в Брюксел:"..а и в ГЕРБ мъжете обичат жени, а жените обичат мъже."***!!

289

Гражданин за EРБ

преди 13 години

НИКИ МЛАДЕНОВИМОНЧО ДЯНКОВИСТИНСКИТЕ МЪЖЕТЕ НА КОМ.ПАРТИЯТА герб!!!

288

Гражданин за EРБ

преди 13 години

ВИНЕТУ: "Мъжете обичат жени, а жените обичат мъже... в ГЕРБ"Абе Разбойко, Мончо Дянков от мъжете ли го броиш или от жените???... или по средата!!!Щот' Монката нещо много си дърпал дъkките нагоре, че му се оголвало дупето честичко...А Никито, много често - разправят де - си миел зъбките, щот' нехаресвал миризмата на протеин която се носи от там......забравих да питам - ти Фидосова за жена ли я имаш???

287

Vasilev

преди 13 години

Ох Бойко тъпанарино наш, спестявал бил...??? Изхарчи, изхарчи резерва, който ти остави "лошия" Станишев, изхарчи го тъпчо и сега вече посягаш и на спестеното от хората. Ще ни вкараш ти в един сериал (вече върви един на тема Цветанов е престъпник), ама дано се усетят хората на изборите