332

1

преди 11 години

ДЯНКОВ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН.Апък тройната коалиция наградени за разграбването на милиярдите,от къде бсп има в касата черна 140 милиярда а дпс 100 милиярда от къдеса питаме.Дянков спаси БГ *** продажнически долни,искависе дасе върне тройната коалиция но никога.Само ГЕРБ.

331

Анонимен

преди 11 години

БОЯТ НАСТАНА, ТУПАТ СЪРЦА НИ!!!

330

Валериан

преди 13 години

Както цялото комунистическо войнство, така и сините и АТАКА, да не говорим за ДПС искат отстрелването на Цветанов и Дянков, защото тези министри се показаха твърде напред с корупционните практики. Цветанов пречи на Димо Гьуров за евентуална кандидатура за президент, но сега е с по-нисък рейтинг,защото това беше целта на занятието.Дянков видя всички скрити шашми на гоцепървансиришник и финансовите олигарски-затова е неудобен от самото начало.Ако и двамата не знаеха какво правят, щяха да си ходят.

329

Фред Астор

преди 13 години

Това са най читавите министри в кабинета за това лаят по тях.

328

vanigen

преди 13 години

Ами Бойко, като не искаш да ги гониш, си отиди ти бе шапкар!!!

327

анонимен

преди 13 години

защото ще рухне ПИРАМИДАТА "ГЕРБ"

326

1331

преди 13 години

Браво Бойко кучетата лаят защото го няма кокала сега трябва дасе извади тоягата и бой до скъсване както саго правили те БКП БСП в лагерите даим станат червени дупетата и тогава ще стоят прави в парламента

325

7777

преди 13 години

И в коя държава политик има право да извършва и друга дейност !!??Та нали това се нарича корупция,а тоя е тръгнал корумпираните да гони .Боко,навън заедно с Цецко

324

ТТТТ

преди 13 години

Идете с Гоце да гоните дивите зайци в Австралия

323

Излъгаха ли Ви?

преди 13 години

За пореден път Ви излъгаха да гласувате за едни и същи невероятно бързо и не законосъобразно забогатели тарикати. То не бяха Велчевци, Костовци, Виденовци, Комарджии, чужденци без един ден трудов стаж, Трипери, Гаражи, Таралежи, Багери, Трактори и тем подобни. Не можахте да се научите, че за които и да гласувате НЕ ВИЕ РЕДИТЕ КАНДИДАТ ДЕПУТАТСКИТЕ ЛИСТИ!!! Т.е. за който и да гласувате-само МАФИОТИТЕ живеят добре, дълго и необезпокоявано!!! Да живее Министерството на "ВЕСЕЛБАТА"! Весело ли Ви е?!

322

joanalaki

преди 13 години

Най после си имаме правителство в което ни е надеждата,че то ще промени живота ни,ще прати крадците обрали държавата там където им е мястото.ГЕРБ НИЕСМЕ С ТЕБ!Продължавайте да си вършите работата ние ще ви подкрепяме.БОГ ДА Е С НАС.НА ДОБЪР ЧАС!

321

Анонимен

преди 13 години

mahnete toya DYANKOV stoto stavate za cirk ve hora vzemete se osaznayte vece...

320

Анонимен

преди 13 години

"Пет пъти ви победихме и народът ме е сложил сега да ви отговарям, не вие". Така премиерът отговори на червения депутат Ангел Найденов, който ..."Ами в представителната демокрация, депутатите представят народа. След като Найденов е в парламента, той представлява народа (без значение дали е правилен избора на народа). Така че Бойко де факто казва, че понеже народа го е избрал, той няма да отговаря на народа!!!

319

свободна

преди 13 години

На световни експерти ли? Кои са те? Как се избират? Нали виждаш как човек лесно става "експерт",по-добре мислете с главите си,а не с телевизорите.

318

дерикотев

преди 13 години

пропуснах - четете отзивите на световните експерти, не на комунисти и ***

317

дерикотев

преди 13 години

има толкова много хора дето не разбират от икономика, разсъждават посредствено и им е важно днес да имат "салам" на масата...послушайте специалистите и помислете, ако днес има "салам" , дали зимата ще има изобщо нещо за ядене...дянков си е много добре и мерките му са адекватни. ако искате да разберете колко е вярно това което казвам, няма да е зле да прочетете отзивите за него, бойко и правителството и тогава да пишете глупости

316

Анонимен

преди 13 години

Бесни Смешни Пенсии(бсп).....ревете...давай Бойко

315

Анонимен

преди 13 години

само ГЕРБ

314

Анонимен

преди 13 години

евала бойко,само така....с тебе сме

313

Дражко

преди 13 години

"О,неразумний юроде....."Колкото повече плюете Борисов,Цветанов и сие-толкова повече им се вдига рейтинга.1989-та приключихме с Живков.Сега почваме с "неговия"режим.В това няма лошо,защото това е първото правителство от тогава,което работи.И тази му работа не е от преливащо желание за такава,а се налага "отвън".Налагат ни го ЕС и развитите страни.Разберете го!Ако не беше така и тия щяха безразборно да пълнят гушите.