353

Бай Добри

преди 13 години

Перник - столица, в Сирищник - резиденция!

352

така е

преди 13 години

Дали, ако хората имаха какво да работят, щяха да се юрнат всички по големите градове!!!Бъдете сигурни,че не никой-освен крайно амбициозните нямаше да хукне,но Вашата партия Другарю,съсипа и производството и земеделието в България!!!Поне имам преки наблюдения от СЕВЕРОЗАПАДНАЛА България!!!!!

351

ВАЖНО!!!!

преди 13 години

НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ В СОФИЯ СМЕ ДОБРЕ!!!!!ЗЛЕ СМЕ,МНОГО СМЕ ЗЛЕ,ЕДВАМ СЕ СВЪРЗВАМЕ ДВАТА КРАЯ!НЕ ИДВАЙТЕ ТУК,МНОГО Е ГАДНО!!!!

350

Софиянец

преди 13 години

"От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели "Паисий Хилендарски, История славяноболгарская

349

Анонимен

преди 13 години

всички , които не са кореняк пловдивчани са провинциалисти и нека пишат минуси от завист - нещастни ***!

348

Анонимен

преди 13 години

1 269 000 - София официални данни за 20110 - Уикипедия - и то това е Столична голяма община - временно дошли, студенти, посолства и т н приходящи през деня не се броят , защото тогава Перник ще е 10 000, Ботевград 700 души, Своге 150 и т.н.

347

Kiro

преди 13 години

2 милиона в София? xaxa...

346

Анонимен

преди 13 години

Половин милион нерегистрирани *** в София? Ами кога се построиха 200 хиляди нови жилища за тях, къде са тези десетки хиляди вови блокове и кооперации? И как смятате- "***" додрапъл до заветната столица да не се регистрира като столичанин? Има ли такъв? Няма. А по официални данни София не е 1.349 хил. а около 1.200 хил. и то това са данни за Голямата столична община (т.е. София+ още 100 села около нея).

345

Анонимен

преди 13 години

Ха-ха-хаааааа, 2 милиона души в София? Тази глупост вече не се ли изтърка? Разходете се до Букурещ и вижте един наистина двумилионен град. София край него е като село.

344

nn575

преди 13 години

Аре бе , да му писне на човек от деления, между Провинция и София, между живеещи в България или Чужбина, между бедни и богати икво ли още не. Омразата преобладава в коментарите. Всеки си живее там където си иска и би се чуствал добре и ако съомява да го прави по правилата по които се изиска. Какъв би бил проблема. Миграцията е нормално явление в днешно време, а когато се прави добровално, няма нищо лошо.Колко много храчки има тук, за някъкви несъществени неща.

343

Анонимен

преди 13 години

До 378За твое сведение не съм от село, а оттам където софиянци мечтаят цяла зима да отидат през лятото.:))))

342

sizzle

преди 13 години

браво! а ако можеш да накараш и останалите ти съселяни да се махнат от софия, признателният народ ще ти издигне паметник, на мястото на този на съветската армия

341

Анонимен

преди 13 години

Аз не съм от София и не ми харесва София и не бих отишла да работя и живея там. Много се лъжете, ако мислите, че всички драпали за София.

340

Анонимен

преди 13 години

А какво ще кажете за Варна? Четири месеца туристически сезон, накрая парите къде отиват, познайте от първия път? А на всичкото отгоре осем месеца безработица и цени по-високи от столицата. Зимата само глад и кучета.

339

Burgas

преди 13 години

Аман от *** шопи ... Цяла БГ храни тази *** ... Не се ли премахне тази централизация,България няма да се оправи ...

338

papi

преди 13 години

А кой, другарю Първанов, направи така, че София да достигне тези уродливи размери за сметка на обезлюдяването на малките градчета и села? Кой направи в хубавото Софийско поле грандоманските заводи и привлече насам гладните и неграмотни "пролетарии"? Кой съсипа селското стопанство, с което преди 9.09.1944 България е била известна по света? Кой отрови земята, съсипа най-хубавите природни дадености? Кой научи българина да не работи, да не е инициативен, да не мисли? Не беше ли вашата партия??? А?

337

Анонимен

преди 13 години

всичко, което не е ПЛОВДИВ Е ПРОВИНЦИЯ!

336

аз

преди 13 години

малко допълнение: праща месечно 200-300 лв на жена си които от никъде другаде , ама съвсем от никъде не може и да си помисли да изкара .Ако искате всички които са родом от провинцията да кандидатстват за виза за Софето ? Аре малко по сериозно , че се излагате !

335

Анонимен

преди 13 години

Всичко, което не е до морето е провинция.

334

sss

преди 13 години

то преди 20 години и комунизъм имаше . И за него ли ти е мъчно ?