50

се тая

преди 13 години

Борисов и Путин обсъдиха по телефона "Южен поток" и "Белене"След разговора си разменили фамилиите.

49

дот

преди 13 години

Ако,съвместните руско-български енергийни проекти се провалят,спокойно можете да обявите това правителство в национално предателство,а премиера да заклеймите като агент на задокеански геополитически интереси,които нямат нищо общо с изграждането на европейска енергийна сигурност.

48

Мухобойко

преди 13 години

Борисов да си ходи! Няма вече наивници!

47

Атанас

преди 13 години

В този оркестър първа цигулка свири Русия. Имат нефт, газ, най-добрите(!!!) ядрени технологии, които продават по най-приемливи цени. Вързали са си гащите,като своевременно са се настанили и в Азербайджан,Туркменистан, Узбекистан,Казахстан.Някои играчи са много нещастни от този факт.По-глупавичките трябва накрая да разберат, че и Набуко зависи от Русия.Що не си внесем и да почнем да дистрибутираме газ от Аляска или от бъдещите разработки на Фолклендите? Това е положението, поюйте си колко искате!

46

Нина

преди 13 години

има някаква измама в цялата статия, преди няколко дни русия обяви, че Южен поток ще заобиколи България и това ще стане. Най-вероятно бб или някой друг пуска сега лъжлива новина. България веме е почти на 100 процента изключена от най-мащабвия енерлгиен проект, в който участват повече от 15 европейски държави.

45

za 36

преди 13 години

..................без всякаква стойносT............

44

Анонимен

преди 13 години

от слънчевите инсталиции отново ще се нагуши Цветелинка - инвестирала е около 300 млн евро в този проект - пълен провал си е в дългосрочен план и като ефект, но Европа ще отпусне фондцета, които ще бъдат нагушени от ББ чрез половинката му

43

Анонимен

преди 13 години

Тоя Бойко добре, че не се роди жена - нямаше да може да си вдигне гащите.

42

Анонимен

преди 13 години

Русия, в офиса шефа и секретарката правят секс, влиза служител:- Можехте поне да затворите вратата!- Да бе, и да кажат, че пиеме водка!

41

за чичо

преди 13 години

''.........Руссия винаги е била коректен доставчик за нас, както и верен приятел.....'=============================================!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!!!!!!!???

40

Анонимен

преди 13 години

Нали знаеш ариецо, че ариици са били номадско(чергарско) племе заселило се в Индия. Демек ***.Та ти циганино, недей да знаеш много ...

39

РЕКИЧКО

преди 13 години

И АЗ ТАКА - СУТРИН ЗВЪННЕ ТЕЛЕФОНА, АЗ ГО ВДИГНА И - "ГОВОРИТ МОСКВА"! ЛОШОТО Е, ЧЕ ВОЛОДЯ ЗВЪНИ МНОГО РАНО - НАЛИ СТАВА ДА ТРЕНИРА!

38

ариец

преди 13 години

Нещо много се разшавахте комунистите вече и тук сте надигнали глава . За какви руски интереси ми говорите това са интересите на няколко евреи-комунисти/ то има ли други/ А ти чичо не ми говори за Меркел ,защото си дървен комунист от Позитано. Писна ми комунисти да ме учат на капитализъм !!!

37

сръ

преди 13 години

България трябва максимално да се сближи с Русия, да се обвърже с още руски проекти, за да може да се изкопчи от опеката на очилатите брократи в Брюксел!

36

Анализатор

преди 13 години

Пък и да се цункат по старбългаро руски обичай

35

ВР

преди 13 години

Ариецо не виждаш ли че в световен мащаб станахме вече едно глобално село, така че се примири и виж какво ще е ползу род, родину и не на последно място и за теб. Виж че руснаците си гонят интереса и то доста търпеливо и умно , а не правят глупави и простовати изцепки като нашия примиер. Поразпитай и как се представя той в Европа и какво де факто мислят за него там, а не това какво говорят и то защото са спечелили определена полза и сделка за родината си и за себе си.

34

хехехе

преди 13 години

Слънчевите инсталации са пълни ала бала, не са на достатъчно високо ниво за да обслужват големи региони. Факт е колкото и да не ви се иска, че Атомната електро енергия е най-ефтината.За съжаление *** който не виждат изгодите от това което ни се предлага в българия са много. И на мен ми е интересно както номер "34" каза защо другите европейски страни нямат проблеми да търгуват с Русия а само ние се оплакваме ? Парите са си пари а на България за да се оправим са нужни много.

33

БЪЛГАРИН

преди 13 години

КОМУНИСТИ, МАФИОТИ, ДЕПЕСАРИ РЕВАТ. АМА ЗАЩО РЕВАТ. ЗАЩОТО КРАДЦИТЕ И МАФИОТИТЕ ПОЧНАХА ЗАСЕГА ДА ГИ ПОКАЗВАТ И ЗАКЛЕЙМЯВАТ. ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНЕ ТРЕНДА . ДУМАТА МАФИОТ ТРЯБВА ДА СТАНЕ *** ДУМА .ДЕЦАТА КОИТО СЕГА РАСТАТ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗХИЩАВАТ ВА МУТРИ И ЧАЛГАДЖИЙКИ. ХУБАВ ЛОШ ЗАСЕГА БОЙКО ВЪРШИ РАБАТА. ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧНЕ ОТ НЯКЪДЕ.

32

Анонимен

преди 13 години

БРАВО БОЙКООО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБЕ И ГЕРБ НЕЗАВИСИМО КАКВИ ГЛУПОСТИ ДРЪНКА СЕРГЕЯ И ПРИЯТЕЛЯ МУ ЯНЕ.ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ,КОЛЕГИ,СЪСЕДИ ПОЗНАТИ СА РЕШИЛИ ДА ГЛАСУВАТ ТОТАЛНО ЗА ГЕРБ.ТАКА ЧЕ БСП-ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ В *** НА ПОЛИТИКАТА КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО

31

Анонимен

преди 13 години

ей този руски *** така и не разбра че нито АЕЦ БелеНЕ, нито газопроводи, нито нефтопроводи шь праим за рашъние сме натовци бе бтатушка, аре метла