42

Антон

преди 13 години

Тази мазда тежи 500 кг, агрегата и е сигурно 1.2л и харчи 3,3 литра на 100 км. VW Passat BlueMotion е над 2 тона, с 1,9л дизелов двигател и харчи 3,1л/100км. Вози 5 души и в багажника още 300кг. Тая мазда колко може да натовари ?

41

as

преди 13 години

ННО мойто дете или Н2О е вода ! махни О-то и тогава говори за водород ....

40

Един

преди 13 години

Баце нещо не си в час провери за новата фиеста в сащ а и най-вече за шеви волт който има разход от 1.5л/100км и 100км само на батерий демек със заредени батерий и 3лева минаваш 200км. За тези който мислят че електромобилите са бъдещето несъм съгласен 8-10часа зареждане и 100км пробег и после пак 8-10часа зареждане демек от софия до варна има нема една седмица:) Исрината е във нно(водород) ама сега неми се обеснява в нета има информация айде със здраве.

39

Angel

преди 13 години

е да до като едни се стремят да намялават разходите на гориво , други, визирайки американците, ваобше не си поплщват, техните автомобили са не по малко от 3000 кубика и харчат от 15л. на 100км. на горе, то за това водят уж глупавите воини....!!!!

38

Анонимен

преди 13 години

Mi to Evropa vse spezelisti ot INDIA,PAKISTAN,AFRIKA I DR. TARSI I VSE NAZAD VARVI a JAPONIAGITE I KOREICHATA BEZ TEZI spezialisti darpat napred i napred BRAVO,BRAVO i vse taka prodaljavaite.

37

down to earth

преди 13 години

За печките по пътищата ли пишеш? Понякога, като мине някой дизел край мене ставам черен като Черен Петър :(((

36

Анонимен

преди 13 години

bravo na Japonzite

35

brigante

преди 13 години

к'ъв кяр от тая загуба като малцина могат да си позволят такива нови автомобили?заплатката в българийка е около 400-те измислени левчета,които ни ги дават рогатите, които ние си избираме всеки път...трябва ли да се чувстваме виновни за неуспехите ни като цяло? отговор: НЕ! ЗАЩОТО СРЕД РОГАТИТЕ НИЕ НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ОСВЕН ДА ИМ СЕ УСМИХВАМЕ :)

34

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

АКО БЯХ БАТМАН.....ЩЯХ ДА ЗАБРАНЯ ДВИЖЕНИЕТО НА ВСИЧКИ МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ПО РЕПУБЛИКАНСКИТЕ ПЪТИЩА...КОНЯТ ЩЯХ ДА ГО СЛОЖА НА НАЦИОНАЛНИЯТ ГЕРБ...КОНСКАТА ОПАШКА ЗА ЗНАМЕ...АМЕРИКАНЕЦ КАТО ГО ВИДИ..ДА НЕ СЕ ЧУДИ А ДА АХВА...АААА БУЛГЕРИЕН...САМО КАРУЦИ,КАРЕТИ..КУШЕТ ВАГОНИ С КОНЕ....КОНСКИ СЛАМОСТАНЦИИ И КОНЕВРЪЗИ...ПЪТИЩАТА СА КОНСКИ...НО НЕ СТАВАТ ЗА ФЕРАРИТА..ДОРИ ВЕЧЕ И ЗА МОСКВИЧ НЕ СТАВАТ...

33

Up to Space

преди 13 години

Нямо по добро , по мощно , по агресивно от бензиновите и дизеловите коне !!!

32

Язе

преди 13 години

Това, че ел. автомобилите немат толко чарклъци за чупене у тех. СО2 место от колите, че се бълва от ЕЦ-овете и пай че има по-малко, оти колите нема да изразходват енергия за празен ход по задръстваня и светофари.... А и арабите че се фанат у работа :D

31

Язе

преди 13 години

Е така де. Нали трее да има еднакви условия, та да сравняваме кое е по-здраво. Не като оня дека беше писал на едно место, че Москвичо се чупил много и дава за пример, как навремето си купил и немало и 30 хиляди, като го прегреял два пъти и блокирал двигатело. Сичко е до отношение и късмет... Не разбрах само с каква кубатура и мощност е двигатело на Маздата с ниския разход, максимална скорост, тинтири-минтири?!?

30

Анонимен

преди 13 години

Еиииии тези циганини на сън ги мислите във всяка мисъл *** ---- докато мислите за коли *** прави дете и не се занимава с глупости ,,,,,Бабо честит 16-ти рожден ден ,казало *** --- анадън му ?

29

Анонимен

преди 13 години

точно петролени консерви колко пари правят от петрола и как замърсяват и съсипват природата заради алчноста и печалбата но идва техния крах

28

хаха

преди 13 години

Ако електромобилите вземат връх, то *** ще са на 10-тото небе от кеф. Знайш ли акумулатори как се изкупуват изгодно на вторични суровини, а?

27

природозащАтник

преди 13 години

Тъй, тъй. Ама ТЕЦ-овете ще бълват СО2, а пък атомните ще строят хвостохранилища. и накрая - Де е Киро? На кирия!

26

Анонимен

преди 13 години

И аз мисля ,че до 2-3 г чистите електромобили ще вземат връх , чувам че и в Бг вече имали готовност да изградят ел. станции изградят ли ги пътя е открит и за нула време ще станат мнозинство,,,, а и новия китаиски завод в Бг май щял да произвежда ел автомобили ?

25

Анонимен

преди 13 години

На най- новия мецедес ,като му сложиш консумативи от битака и чешмяна вода ,от волана му излиза юмрук който те удря с 4-ри тона в носа, а стерео уредбата ти казва--*** простако ,,,,,

24

Анонимен

преди 13 години

ТОЧНО ! БРАВО РАДВАМ СЕ ЧЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА СЕ ПРОБУЖДАТ ОТ УТОПИЯТА

23

н2о

преди 13 години

Глупости. Ако мислиш, че производството на акумулатори е екологично, ти си доста неосведомен купувач...