20

В.Бозаджи

преди 13 години

Личи си че си върл и злобен *** от всякаде .

19

imigrant po prinuda

преди 13 години

vzeme te si ,,ZEMIATA'' - ,a p1k ,,AZI'' , parite ****.prost narod..

18

anonimen

преди 13 години

Xaide,SERGYO,I SIE,BARKAITE V JOBOVETE,VRASTAITE KINTITE,DA AMA NE,KRAV DAVAT,PARI NE DAVAT,KOMUNJAGITE.TOVA PO STARA PARTIINA POVELJA

17

Анонимен

преди 13 години

Ти наистина си ужасно надъхан комунист. Какво ревеш?! Тези пари ги раздаваха Сергейчовци, Доганчовци и Симеончо и част от тях прибра Гоцето. Това и малките деца го знаят. Защо ги искате от сегашните? Искайте ги от предишните ***. А може би ти си се облажил и сега ревеш. "Крадеца вика , дръжте крадеца"

16

mindo

преди 13 години

Абе някой знае ли кога са давани тези пари или сичките дето пишат тук са на заплата някъде? Айде проучете малко преди да говорите, разбиратели наакани!То бива тапаци ама толкоз *** че да не могат да се усетят как ги засилват... Костов за вас ***! Или смърфетко очилатия с доганя!

15

Защо

преди 13 години

Ама защо ние трябва да плащаме за издънките на идиотското правителство? При такива грандиозни гафове не е ли редно да имаме в затвора и мин-председател?

14

ББ

преди 13 години

Тиквата ги дал за тикви.

13

Анонимен

преди 13 години

Бустанджиите станаха най големите тарикати в България.

12

Машиностроител

преди 13 години

Аз пари по САПАРТ не получавам но плащам данъци в тази държава, селските тарикати които ги получават не плащат данъци. Отговорни за злоупотребите сте Вие господин министър и тези на които сте дали тези пари, не желая аз да ви изплащам греховете. Та това е четвърт милиард, как стават тези работи?

11

Ужас

преди 13 години

Нека ги връща ТИквата и младата майка Калина. Да има справедливост за връзкарите и безхаберните им покровители. Те не разбрали, че е бременна... Ами като няма комуникация, как раздаваха парите? Тия хора ходят ли изобщо на работа? И ако ходят - къде, че не могат да се засекат поне 1 кафе да изпият и да се видят кой бременен, кой не!!! Камо ли работа да вършат.

10

WTF

преди 13 години

kak taka iz4ezvat 230 mln ?!?!?!??!!?! Bi mu me4a

9

.....

преди 13 години

Така е. А най-голямата наглост е да се изправиш пред цял народ и да заявиш, че си назначил дъщерята на най-добрия си приятел пожарникар и че гарантираш за нея. И какво стана с фаршивите дипломи и медицински? А сега Тиквата се изсулва като пръ_ня.

8

Крайно време е

преди 13 години

След като приключи простотията с герб, трябва да се направи ревизия на цялата държава и всички крадльовци и некадърници назначени с връзки по времето на борисов да бъдат изправени на СЪД!!!

7

SMS - Родих:)))

преди 13 години

Редно е министъра на земеделието да си върне на работа любовницата. Така поне се вдига приръста на населението.

6

Смеххх

преди 13 години

Неслучайно ББ каза, че са рекордьори по усвояване...

5

мелодия

преди 13 години

Дано не се стига до крайната мярка,но стигне ли се- не е редно парите да се връщат от държавния бюджет,А ОТ ВИНОВНИТЕ ЛИЦА

4

Анонимен

преди 13 години

ЦЦ да върне 124000 лв.за начало!

3

Анонимен

преди 13 години

Многосериен филм на ужасите --- май разходната част на бюджета ще се огъва огъва и накрая ще се счупи .

2

курти

преди 13 години

пак ги няма парите ,пък други управляват вече ,уж

1

Анти

преди 13 години

Като се казва - без коментар. Започваме да берем плодовете на кадровата политика на ББ и ГЕРБ. Справка - бившата шефка и приближена на ББ Калина Илиева.