31

Анонимен

преди 13 години

Пълно с м*лоумници, както винаги. Как ми се иска някой от тези *** да прочете малко за ерозия и други физични нещица. Преди век торнадо от пета степен беше невъзможно, а сега е факт. Преди век цунами е било 15 метра, сега е 30 и нагоре. Да не говорим, че всяка експлоатирана мина оставя кухина, оттам и потенциал за земетресения. Потенциално опасна за земетресения е и всяка язовирна стена, поради налягането и масата, а без изкуствените торове земята нищо не може да роди. Иначе много знаят...

30

менопауза

преди 13 години

Нема вече да тече, само ще капе.

29

Анонимен

преди 13 години

да само водата не бяха превърнали в пари тя е неизчерпаема далаверата е пълна

28

някой

преди 13 години

Аууу, че се притесних!По-голямо природно бедствие от комунизма аз не познавам! Дори и сушата е нищо в сравнение с комунизма!Вижте само - в Израел от пустинята направиха оазис, в България - от оазиса направиха пустиня за 45 години само - от 1944 г. до 1989 г.!

27

Анонимен

преди 13 години

Само да Ви обясня : водата няма да намаля,тя не може да изчезне,да се изпари от планетата и т.н.

26

Анонимен

преди 13 години

айде пак глупости

25

Lolth

преди 13 години

Някога Египет е бил доста по-... зелен. Но някой сигурно е карал прекалено много автомобили и така е причинил затопляне.Смешно? Глупаво? Ама нали точно това ни го казват днес... "хармонията на Земята, бива разрушавана от човешките действия". Това всеки го е чувал.Ако някой си мисли, че човешката индустрия, за жалкият времеви период в който е съществувала, наранява Земята повече от естествени бедствия като вулкани, то той не е наред.Промяната е единственото сигурно нещо.

24

мелодия

преди 13 години

*Вследствие на климатичните промени-----* , а климатичните промени вследствие на какво са

23

Баце до

преди 13 години

Принципно се мести с 15-на км годишно, но при големи катаклизми се е случвало и размяната на полюсите да е била почти мигновенна.Ключови думички : палеомагнетизъм, полярно изместване, Киршвинк, Миланкович, Хапгуд, Великовски...Дерзай!

22

Анонимен

преди 13 години

тя се измества но не за 10-15 години а за няколко хиляди, парниковия ефект е доказан

21

необразован

преди 13 години

Тъпотии. Климатът откакто я има планетата никога не е бил закован в едно положение. Просто на нас така ни се струва щото живеем някакви жалки 80 години (с късмет) и сакън ако застудее или се загрее пропищяваме, че идва края. А земната ос си се измества насам натам без да й дреме, а заедно с нея и сезоните и всичко.

20

некъв читател

преди 13 години

Я някой от вас умници да ми каже аз лично какво причинявам на планетата??? И след това го съпоставете с това, което й причинява бизнесът (вкл. и държавни предприятия). Но не, има ***, които с готовност купуват пропагандата, че видиш ли, ние, обикновените хора сме виновните. И за това трябва да плащаме данъци, такси и прочее простотии. А САЩ дори не са подписали протокола от Киото, ей тия същите, дето сега ви плашат с псевдопроучвания. А *** ще ги познаете и сами:))

19

Sunshine

преди 13 години

Ох, омръзна ми от някакви откачалки, занимаващи се с "наука" , които по цял ден нямат какво да правят и си мислят, че като измислят причина за глобален мор и накарат хората да повярват в нея ще станат велики. Това са хора все още не опознали купоните и секса, за които живота и без това няма смисъл.

18

Анонимен

преди 13 години

ОБИЧАШ ЛИ СЕБЕ СИ? АКО ОБИЧАШ СЕБЕ СИ, НЯМА ДА ПРИЧИНЯВАШ ТОВА НА ПЛАНЕТАТА СИ.

17

Анонимника

преди 13 години

Пич грешиш, азиатците са най - големите замърсители в света, почети повече и ще разбереш ;)

16

ПЕПО

преди 13 години

Явно приключихме с катаклизмите по глобалното затопляне.Сега се конструират нови-вируси,заплашващи човечеството,порой,засушавания и т.н.Луд умора няма!

15

Анонимен

преди 13 години

И после Глобалното затопляне било мит

14

Анонимника

преди 13 години

Много ясно, ама върви го обясни на *** дето все ги манипулирали и лъжели и разни там конспирации. То всичко е навързано и ледниците се топят и се охлаждат и топлите течения и всички забравиха лятото в Русия много бързо. А повечето слабоумници дори повярваха, че американците са изпробвали ново оръжие за контролиране на климата, ама не вярват в глобалното затопляне. Много ясно, че ще става по - зле, в бъдеще ще се сменят адски жеги с адски студ, дори и в Европа ще научим за тайфуните и бурите

13

Анонимен

преди 13 години

Стига сме се гаврили с природата, сега е време природата да се погаври с нас

12

...

преди 13 години

BANICA