18

Георги

преди 13 години

Еее ама това на нищо не прилича. Тия ми убъркаа плановете , я сега к'во че праа тия 60 дни. сега ще свърши , утре ще свърши, требваше да е свършил , а я не мога да свърша че мъ е страх за дечурлигата

17

radowolf

преди 13 години

Катаклизми е имало, има и ще има винаги ... кога ще се натресем на огромен астероид в обикалянето си около слънцето или кога самото слънце ще реши да направи една страхотна полюция върху невинната ни планета никой не знае! Затова радвайте се на живота, целувайте любимите си хора и не се кахърете много много! Живота е кратък, ... не го тровете с глупости!

16

g n d 1943

преди 13 години

Spokoyno,vedn6 se mre,nqma stra6no!

15

Godini, ne dni!

преди 13 години

Mislia, che ima greshka v prevoda na statiata! Vchera sutrin prochetoh shto-gode sushtata istoria, no v Yahoo i tam se govoreshe za mejdu 50 i 100 godini.

14

СЕВДА

преди 13 години

ХА-ХА- ХА !!! И КОЙ ОТ МАИТЕ ДОЖИВА ДО НАШИ ДНИ ЗА ДА ВИ КАЖЕ, ЧЕ СА БИЛИ ОТЛИЧНИ АСТРОНОМИ????

13

Анонимен

преди 13 години

Айде де, този календар съществува от толкова отдавна и никой не е откривал за толкова време нов метод на изчисляване. Обаче сега, като видяха, че хората взеха да се стряскат и да се активират разни движения и решиха да "открият" ново броене за да успокоят тълпата....

12

Edna

преди 13 години

само вижте статиите в дясно "Още по темата". Изобщо не разбирам това защо продължава да се пише, наистина. Такава глупост! По-добре се допитайте до някоя врачка на боб. Ама някои пари направиха от страха на хората. Само по Славейков има поне 7 книги за ТОГАВА. Който вярва, да слага край на живота си сега, нас вече ни оставете на мира и не започвайте дните си с такива новини, на лош късмет е!

11

Язе до 10

преди 13 години

Накарай некой от учените да ти стане поръчител ;)

10

Анонимен

преди 13 години

Аз 1 месец преди Края ще изтегля възможно най-големия кредит и само купони, алкохол, секс, ексурзии, наркотици и всичко каквото се сетите. Ама ако случайно не дойде края на света, се хващам за палците (на краката).

9

Анонимен

преди 13 години

Ееееее, ама айде уточнете се де!!!!Провалихте ми плановете!

8

Язе

преди 13 години

Вколко часа, в колко часааааа?!?

7

Василиса Прекрасна

преди 13 години

До номер 1Ами какво ще правим ..... приемаме двете дати....Ако новата теория е вярна тъкмо възможност и за генерална репетиция :) ...

6

Митева

преди 13 години

Последно кога ще е края на света...или ще има няколко края?

5

!

преди 13 години

да, и да ни отиде целия уикенд... по-добре да е понеделник :)

4

Фен

преди 13 години

Коцето Калки може да ни каже с най-голяма точност сакралната дата...

3

Akcizi

преди 13 години

Разочарован съм!Всичко си бях планирал, а тоя скапан учени сега такива проблеми ми създаде с организации и всичко.Дано поне когато ще свършва света да е петък или събота!

2

ahaha

преди 13 години

ahaaha za da mogat da pretakat zeleto

1

Анонимен

преди 13 години

А така ... сега какво ще правим ? Всеки знае, че ако имаш два часовника, никога не знаеш кой показва точното време ! Все пак, много е важно кога е последният ден, за да се отрежем с много и безразборен секс, алкохол и дрога точно навреме ! Аз предлагам да гласуваме кога ще е сакралната дата!