7

някой

преди 13 години

Това малко ми прилича на стандарта "Стара Планина" при нашите салами!Аз си купувам хапчета мелатонин от кварталната аптека и спя като новородено изкъпано бебе!!!

6

Black Beard

преди 13 години

Аз съм измислил чай за сън. Без странични ефекти. Смесвам в равни количества чай с ром. Ефекта е удивителен.

5

11

преди 13 години

Министър Найденов отвръща на удара: От днес доим бг кравите в полунощ под звуците на бесен хаус и продаваме млякото на Близкия изток в таблетна форма, вместо амфетамин :)

4

Анонимен

преди 13 години

То нас държавата ни държи в един постоянен сън вече 20 години, няма да имаме нужда от такова мляко. Костов до де е жив, няма да миряса.

3

bez

преди 13 години

eh, tabletkite...

2

мелодия

преди 13 години

Как не ви е жал да измъчвате горките животни през нощта сама и само да печелите ----Такова мляко по пътя на логиката би трябвало да предизвиква и неприятни чувства ----По принцип НЕ УВАЖАВАМ изкуствените *храни*, но против това *откритие* реагирам на 100 процента

1

киро факиро

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

а аз създадох първия в света човешки йогурт,приготвен от специално издоената ми *** от сочна мулатка в 4 и 20 сутринта ,като това ще бъде универсалната напитка на богините марсианки,със закръглени зърна и опорочени деколтета напръскани с много засъхнала анална течност,да ви е сладко другари задръстеняци !!!