265

Пепо

преди 13 години

Антоне, не поценявай масата хора, тя винаги греши..;) В борсовата търговия дори има стратегия основана на този принцип:) А като се разходя по пазара и чуя коментарите на хората за неща с които съм отлично запознат ми става пределно ясно колко неориентирани са

264

Антон

преди 13 години

Меги, предполагам не си чувала тази мъдрост, затова ще ти я кажа. Ако всички те мислят за ***, значи най-вероятно си такъв. Това е отговор на твърдението ти кои са тези, които мразят Костов.

263

Анонимен

преди 13 години

Атака се озъби на ГЕРБ, а те се заиграват с ДПС. Кой знае, може да направят коалиция.

262

КРИЗА

преди 13 години

НА всички вече е ясно че кризата в БГ е измислена.За едни е криза за други не!Иначе е много удобно оправдание: КРИЗА Е !Като е криза депутатите да тръгнат пеша с градския транспорт. Да усетят и почустват какво мисли народа, а не да се крият зад тъмните стъкла на лимузините. Ами така де за какво храним 240 депутати.Да ги съкратим на 100!

261

Еличка

преди 13 години

Не съм чела останалите коментари, освен този на Меги.. Абсолютно съм съгласна. За 20 години демокрация единствено Костовото управление до някъде можа да дръпне България напред.

260

Анонимен

преди 13 години

Ти си по-*** и от Меги!

259

KELNERA

преди 13 години

DE SE E CHULO I VIDJALO *** DA NE KRADE

258

Ели

преди 13 години

Меги ,ти ме разби с този коментар ! Абсолютната ИСТИНА!

257

Анонимен

преди 13 години

Вече ти казаха че си ***, но ставаш досаден...Кой друг да е виновен? Да не би друг да ограби България? Комунистите, царя и доган изпозваха машината за грабене създадена лично от ***!

256

работещ

преди 13 години

Така, така, пак Костов е виновен, той бично ограби "народа", той го граби и днес. Да ти таковам и народа, "тип комунистически", та и драскача, от същия тип.

255

Анонимен

преди 13 години

Стига с тия лозунги, тип комунистически. Костов отдавна е на ***, народа го изхвърли, след като ограби България, по най *** начин!Сега само трябва да се намери някой да го вкара в затвора... и това ще стане!А този който вкарва *** в парламента, ще си плати на следващите избори... Чу ли Малтинчо?

254

анонимен

преди 13 години

хайде костов мобилизирай се .чакаме те да ни оправиш.че тези червени гербаджии бивш охранител на тошо и син на шофьор возил министър от времето на тошо ще разрушат държавата и ще ни уморят.и друго да се издаде специален закон за изгонването на дянков от българия .той е национален предател

253

Chichko

преди 13 години

Be tozi KostoFF neshto dosta lilav mi se vijda... Shto taka?

252

Анонимен

преди 13 години

Тоя пък черен крадлив пръдльо какво скача, като Бонев бе същия като сегашния, а после като се скараха за пари го смени с оная шушумига Мистър Бийн :)) Тук работата е кара се Хърбел на Щърбел. Крадливи *** са всичките !

251

Mickey

преди 13 години

Koстов не e НАПАДНАЛ , а учи на тарикатлъци!Помните когато в Гласове и Галерия излязоха с ПУБЛИКУВАНИ документи за участие на Костов в митнически далавери, Костов мълча като г.. ! Дори не каза че са "фалшификати"! И му се размина! И не тръгна да съди Дачков за клевети , фалшифициране на документи и уроване на авторитета му! Нали?)))))))) Ако искат да вкарат Алексей в затвора, защо не го осъдят за ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ! Няма измъквате ако е така! И ЕК ще помогне с експертиза!

250

Колю чопа

преди 13 години

Оставете го човека бе.Какво сте го емнали.Не виждате ли за какво са му напаните.Те сега като махнат Цветанов и Дянков и хоп Костов финансов министър и вице ,апосле е ясно.Долни мекерета.Я го виж оня до него как се е ухилил като гювиндия.Долни крадци.Нагъл ***.

249

Стилиян

преди 13 години

Костов,много се връзваш на Димитрова,ама има някаква истина.Много неща са иясни.Да не би да сте съседи в Драгалевци или ти е била помощничка?Костов,има жени,които не се занимават само с тенджери и гладене на ризи и панталони.Може утре и теб да гледаме на мястото на Цветанов.

248

ЙУЙ

преди 13 години

ЧАКАЙТЕ , НАЛИ КАТО ГЛАСУВАХМЕ ЗА БОЙКО ЩЯХМЕ ДА ПОЛУЧИМ КОСТОВ. ИЗБЕРЕТЕ ТИЯ СЪЩИТЕ КОИТО НАПРИКАЗВАХА КАКВО ЛИ НЕ , ПЪК ТОГАВА ЩЕ ВИ ГЛЕДАМЕ СЕИРА , САМО ЧЕ ПО ОНТЕРНЕТ ОТ ЧУЖБИНА !!!

247

до 245

преди 13 години

Явно си мислиш, че многократното повторение на една простотия е майка на знанието, а :)))))

246

Анонимен

преди 13 години

Ей ***, стига с тоя костов бе, да не мислиш че някой ти вярвя