205

българка

преди 13 години

То е ясно, че след толкова разкрития Цветанов е уязвим, но не търсете под вола теле, защото няма да го намерите. Иначе, жал ми е за тези хора, които са заляли форума със злобата си, но сте сбъркали адреса. Б.Борисов и Цв.Цветанов са подкрепяни от всички честни и онеправдани хора. Те са надеждата на България за по-добо бъдеще!

204

Анонимен

преди 13 години

еми мутрите се пазят как иначе

203

Метлата в Аляска

преди 13 години

Ми тогава, ходете си и си се подкрепяйте, без да виждаме - някъде в Аляска.

202

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Цецко, време е да си ходиш...ще си ПЪРВИЯ МИНИСТЪР ИЗГОНЕН ЗАРАДИ РАЗМИНАВАНЕ В ДОХОДИТЕ...Просто много трябва да си ***, за да направиш такива дилетантски простотии. НО КАКВО СЕ УЧУДВАМ, КАТО ГЛЕДАМ ДО КАКВО ПОЛОЖЕНИЕ ДОВЕДОХТЕ ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА СТРАНАТА НИ...Ето това е разликата между ВАС и предходните сини, червени бембени.Онези крадат с акъл, ВИЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ КРАДЕТЕ С ГЪЗОВЕТЕ СИ...Онези неможе да ги хванете, АМА НА ВАС ВИ СЕ ВИЖДАТ ДУПЕЦАТА ОТ ДАЛЕЧЕЧао Цецко...

201

фишека с парите

преди 13 години

пoпитайте жена му за Орлoв мoст и лачената чантичка на Пепа..тoя ще изкара жена си и децата си сексуални рабoтници акo не си признае кoй му набута фишека с парите в суратаа атлантическите структури гo пoдкрепяли.... аре бе Бoйкo кoя атл стр ще пoдкрепя такъв ***?

200

сс

преди 13 години

сташна работа .....имаме си мутропол ,вместо полиция това е то мила родна картинка ........... ,а БЪЛГАРИЯ се превърна в мутрополиясега крадеца вика дръжте крадеца и оставете колегите да работят ?!? а какво ли работят?

199

1331

преди 13 години

Г-н Борисов може да правиш магистрали да откриваш дедски градини НО НЕМОЖЕШ ДА УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВА КОЯТО СЪДЕБНАТА ВЛАСТ Е СРЕЩУ КАБИНЕТА Затова нови избори промяна на конституциата и каквото си избере народа Или ще бъде мачкан илъган или ще живе като европец Волятя е негова

198

до 195

преди 13 години

Ей, в СТРАНДЖА планина разтат Тикви - мнооого големи, но са кухи - не ги купувайте - направо са си кратуни......има и много пъпеши. Има и "***" професори, има и мазни физиономии, има и чашкаджии. А бе, има избор, да знаете! Насам народе! Страхотно качество! Гарантирано от ГЕРБ!

197

до 202

преди 13 години

"Той бил работил 26 г. ..."45-26=19. Цв Цв трябва да е почнал да работи и да печели още докато е бил в казармата. И е продължил да спестява за апартаменти и като е учил във ВИФ. Браво! Няма за какво да му завиждате на човека, служил на родината и спестявал; после се дообразовал и пак спестявал... Затова е и толкова умен и хонорарите му от лекции са толкова високи!

196

Анонимен

преди 13 години

Който е от ГЕРБ е и от ДПС+БСП. ГЕРБ е рожба на ДПС и БСП - същите като тях крадци и лъжци!

195

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Иване, който е против ГЕРБ иска да върне ДПС на власт и да чака Доган да раздава финансови порции... - ако си резак разбирам те, но защо не си пишеш истинското име Асан?...

194

outsider

преди 13 години

Всички Гербери - на барикадата, за да бранят Цветанов! А който не подскача е червен.

193

Иван

преди 13 години

Ако някой е против ГЕРБ/ГРОБ/ значи е комунист така ли ?. Познавам лично Яне от 20 год. и ето някои факти !. 1990 год. Яне бе председател на младежката организация на БЗНС, докато Боко тиквата и Цецо крадецо са членове на БКП . Дори тиквата напуска пожарната и МВР защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията майка която обичам безрезервно е по важна от моята служба". И става пазач на диктатора Т.Живков. Е кой е комуниста в случая. Фактите не могат да се променят !

192

кондуктор на дундаки

преди 13 години

197 изядоха си ги с дянков и др некадърници

191

КУРТИ

преди 13 години

МНОГО БЪРЗО ОПРАВИХА ДОКУМЕНТА ЗА КРЕДИТ ,ДА НЕ БИ ДА Е ОТ ОНАЯ бързата банка ,а

190

Стани шеф

преди 13 години

Айде вече да хващате пътя ГЪРБАВИТЕ

189

Анонимен

преди 13 години

Той бил работил 26 г. ,само той работил ,най-работния и 6 апартамента!Ний дето също работим ,за същите години като него имаме 1 апартамент и по 1 счупена кола!Той най-работния!Физкултурник ***!

188

БСП

преди 13 години

Ха сега де ........ :))

187

анонимен

преди 13 години

"Ръка, ръка мие за да бъдат и двете бели"

186

sion

преди 13 години

Абе , ами къде отиде съкровището на Хан Кубрат..Било за стотици милиарди..Извинявай , ама си ***..Цветанов не може да докаже доходи - оплете се като пиле в кълчища и изведнъж се оказва че тоя дето му продал апартаментите на двойно по ниска цена , взел обществени поръчки от държавата и Софийска община..2 и 2 можеш ли да събереш или аз да го правя вместо теб?!