37

Black Beard

преди 13 години

С телескоп не се виждат, защото са лазерни отражатели и само с лазерен лъч може да се отрази обратно.Но пък не е проблем да се оставят от някоя автоматична станция например.Все едно да се каже, че руските космонавти са стоварили луноходите на ръка.

36

Глупости

преди 13 години

Глупости говориш. Как да не е имало Аполо? В всеки един по-мощен телескоп може да видиш огледалото поставено на Луната от астронавтите на Аполо. То е там за да може постянно да се измерва разстоянието до Луната.

35

Black Beard

преди 13 години

Те фактите го подчертават. Преди Аполо, американците летяха с "Джемини"- кораб за туристи в космоса. А и това за Аполо, май не е много сигурно,че са ходили там горе.

34

Лунатик

преди 13 години

Какво им осигурява на американците?????Кацнали са на моя ..... сещай се!

33

Pathfinder

преди 13 години

Ти някак си ги разказваш от гледната точка на пряк свидетел Явно много си си повярвал. " ... еди си кой открадна еди си какво" . Пич да не се изживяваш като шпионин на контраразузнавателните служби ? Ти видя ли ги като "откраднаха" горивото ? И после на теб ли ти казаха че благодарение на това са отлетели до луната..... Мечтател !

32

егати форума

преди 13 години

Не знаех, че в България има толквоа ракетни специалисти! Като чета коментарите вече сме готови за космодрум край София!

31

Опааааа

преди 13 години

Става,баце!Аз оня ден турих малко на Мускала,едвам *** вкарах у пътя!Много буен е станал!"Пътно строителство ходят подиря ми и асфалтират,че "джугана" повдига асфалта направо!Сега му пълня багажника с олово,че не мо'а да спра иначе!Разхода падна 2,3 литра/100км,конете скочиха - 320 к.с. ,абе доволен съм!

30

Black Beard

преди 13 години

Несиметричен метилхидразин е горивото на ракетите, двуазотния четириоксид е окислителят.При смесването си експлоадират дори без присъствието на огън.Това гориво американците открадват от руснаците през шестдесетте години и то им осигурява кацане на Луната.

29

0о0

преди 13 години

Тея нямат ли силикон, той става както за изкуствени цици така и да спира разни течове по разни совалки

28

Луноход 1

преди 13 години

50 ГОДИНИ СЛЕД ГАГАРИН И ВЕЧЕ СВЪРШИ ВРЕМЕТО НА КОСМИЧЕСКИТЕ ПОЛЕТИ. НЯМА ДА ИМА НИКАКВО ХВЪРЧЕНЕ В КОСМОСА! ТОВА СА ФАНТАЗИИ! ЗАНАПРЕД ЩЕ ИЗСТРЕЛВАТ САМО ТЕЛЕВИЗИОННИ САТЕЛИТИ И НИЩО ДРУГО!

27

R2D2

преди 13 години

Те по *** течове са специалисти твоите сънародници ... мостакатите резенки от анадола. А и на теб ти е само това в главата яено. ;-)

26

Анонимен

преди 13 години

aбе тоя метило...едикво си става ли за жигула че имам едни празни варели в двора да ида да сипа малко а?

25

някой

преди 13 години

Ouch!!! Много кофти работа - монометилхидразина е ужасяващо токсичен.Толкова е токсичен, че като зареждат ракетните двигатели го правят в специална херметизирана камера и всички работници са надянали скафандри подобни на космическите! Виждал съм видео и снимки как зареждат - на ракетата Ариана.

24

Black Beard

преди 13 години

Преди време отложиха старт на совалката, защото я бяха нападнали кълвачи и бяха повредили топлоизолационната и обшивка. И загуби за милиони от едни птици.Добре че няма и плъхове да я оглозгат.То всяко изстрелване е низ от щастливи случайности.

23

КАРА АМЕТ

преди 13 години

ОСВЕН ТОВА СА ОТКРИЛИ ТЕЧ И ОТ *** НА ЕДИН ОТ АСТРОНАВТИТЕ.

22

Азъ

преди 13 години

Не му се оди на роботчето у космоса да слугува.Маанал е контр-гайките и ся докат се усетът инджинерите...лайф!

21

Капиталист

преди 13 години

Военните самолети на САЩ се правят изцяло от частни компании и не знам да има някакъв проблем с тях. 9ю% от самолетоносачите и подводниците също се строят от частни компании..

20

Алексей

преди 13 години

Моя робонавт Яне работи безотказно. Накрая като си свърши работата ще си го предам за скрап.

19

Анонимен

преди 13 години

+1 за грамотността на коментара

18

za 4

преди 13 години

da be.............zatova edin ot tehnite korabi ne umeri ISS predi 3 meseca, a predi tova zakara 2 kila strujki tam.......:))