19

pepi_55

преди 13 години

Ти пък в Люксембург?! Там е студено, къде се е видяло *** да живеят на студено?! За тях си е Лазурния бряг.

18

Анонимен

преди 13 години

Не ,че съм много отворен или разбирач,но от самото си начало знаех че ще стане нещо такова.В ЕС се опитаха да се направят на ,,отворени'' и са си повярвали ,че са ,,велики'' и се опитаха да юрнат франция ,все едно е България.Но французите им ,,намекнаха '' да вървят по дяволите-няма как-Германия и Франция са водещите иконолмически сили в ЕС и те омекнаха.Няма как да кажат ние объркахме и от Брюксел имитираха ,че се карат на Фр-я,Фр-я пък ,,обещаха'',че ,,няма да правят така'' ....

17

Stratosferen

преди 13 години

Настойчивата и усърдна Рединг леко приклекна в Брюксел!! Нима, си мисли, че е в състояние да влияе на Франция??? Една купчина бюрократи в Страсбург, получават маса пари за нищо!! И без Рединг е ясно, че каквото са решили във Франция, че е най-добро за тях, това, ще бъде и за напред!!

16

Анонимен

преди 13 години

Тия обещания са вятър работа. Трябва да се извинят на ромите, да си ги приберат и да работят за интегрирането им. Нали са много социялна държава. Защо не ги приобщиха, а трябваше да ги гонят. *** мързеливи

15

Един Българин

преди 13 години

А ако бяхме ние....

14

онбашията

преди 13 години

супер, обещали са да пускат вече всички *** и да съблюдават правата им. мятаме ги на конските вагони, излизаме от ес, и въвеждаме визи за всички европейци.

13

СТРОГИ САНКЦИИ

преди 13 години

ТРЯБВА ДА Я НАКАЖАТ ФРАНЦИЯ! НЕ БИВА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ ЗА НАРУШАВАНЕТО НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА РОМИТЕ!

12

егати

преди 13 години

Това е все едно някой крадльо да обещае, че повече няма да прави така,и съдиите да го пуснат по живо- по здраво!Ама нали Франция и Германия са ЕС(другото е пълнеж),за тях може всякак!Що не протестират срещу Меркел!?Щото им го лепна в суратите и сега са като наакани!Ех,политици родни наши,след време ще влезете в учебниците като пример за надупеност!

11

SSS

преди 13 години

ETO DVULI4IETO NA EVROPA.AKO SA6TOTO BE6E STANALO V BG S FRAN4U6KI *** VIJ KVI SANKCII 6TQXME DA DAVAME..NO NEKA MINAT NQKOLKO GOD. DOKATO SE SRINE EC I DA VIDIM TOGAVA.

10

r3v0lv3r

преди 13 години

Ако това стане ще съм много разочарован,на нас всяка година ни дерат кожите заради ***,а Франция може да си прави каквото си иска и санкции няма.

9

VOZENROK

преди 13 години

Korneov,adropotrati4niat astrektzionizam ne pozvoliava EU da fratolozogira anektciatadadi4nata suspistantcia na abolofrodoti4na EVROPA,Nali..??! Ne namira6 li.??!!...Prizovavam VSI4KI MLADI i mladee6ti se BULGARI da dadat GRUB na BULGARIA..Vie tam v BG-ste jivi pogrebani..

8

Българин

преди 13 години

Никоя държава не може да бъде наказвана, задето защитава законите си и интересите на своите граждани-данъкоплатци !!!Хъхряцитге са неинтегрируеми, те генетически са непълноценна и нисша раса - трябва или да бъдат затворени в специално гето - някъде в Сибир или Африка, или да бъдат физически унищожени.

7

Коернезов

преди 13 години

Ей това ЕС е голям смях.Де да можеше да е като United States.Поне принципа на съединение да е такъв като в Щатите.

6

Mango

преди 13 години

Роми,турци,араби,африканци,нямат място в цивилизована Европа!

5

Анонимен

преди 13 години

да живеят Комисарите ! да живей братския Съюз !

4

до 2

преди 13 години

И за там не са един човек който не може да си напише името е *** за мен!!

3

Анонимен

преди 13 години

Рединг стигнала до заключението...., за което прибрала 15 000 Евро заплата!Ех, няма кой да материализира мойте заключения!

2

Салахадин

преди 13 години

Двоен морал!!!Йезуити такива!!Изродени католици смръдливи!!Всички *** обратно към Индия тогава!!!

1

Анонимен

преди 13 години

АЗ ПРЕПОРЪЧВАМ НА *** ЛЮКСЕМБУРГ - ПО-ДОБРЕ Е ОТ ФРАНЦИЯ И РЕДИНГ ТАМ ЖИВЕЕ. ЩЕ СА БЛИЗО ДО ТЯХНАТА ЗАЩИТНИЧКА.