423

БГ

преди 13 години

хора, стягайте ***!!! явно са ни намислили много сериозен GANGBANG !!!

422

Родолюбец-Патриот

преди 13 години

Абе това е... това е просто... какво беше?... А, да, сетих се - това е България... )))))))))))))

421

Един Българин

преди 13 години

До 423: Срам го е :)

420

Един Българин

преди 13 години

Пич,тази петиция означава да признаем че сме по-низши от другите европейци. Нещо, което никой уважаващ себе си народ не би наоравил. Нещо повече мислиш ли, че това би помогнало? Ще умрат от смях като разберат за тази петиция. Тя е аналогична на идеята на другаря Тодор Живков доброволно да сдадем независимостта си и да станем 17та република на съветския съюз! За какво са воювали дядовците и прадядовците ни?!!! Нещо повече ти ако се имаш за по-малък от останалите, аз несподелям твоето мнение.

419

Лично мнение

преди 13 години

Има места на които и 5000 да ти плащат на месец,не си залужава да се работи

418

Анонимен

преди 13 години

Петьо, поне сам да си беше подписал петицията, че няма нито един подпис...

417

Сотаджия

преди 13 години

На КОЙ *** МИНИСТЪР - ДЯНКОВ или ЦВЕТАНОВ МУ Е ХРУМНАЛО, ЧЕ 320?!?!?!?! КГ ЗЛАТО СЕ ОХРАНЯВАТ СЪС СОТ?!??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!? АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦЕЦКО БЛЕДНЕЯТ ПРЕД ТАЗИ И З Д Ъ Н К А!!!!!!!!! ОСТАВКА НА ТОВА МАФИОТСКО ПРАВИТЕЛСТВО!!!!!

416

нло

преди 13 години

ТОЯ *** ЦВЕТАНОВ НЕ СЕ ЛИ ОСЕТИ ЧЕ СОТА РАБОТИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СРЕЩУ ПРОЦЕНТ ОТ ПЛЯЧКАТА.

415

Петър

преди 13 години

Писна ли ви да гласувате и после да псувате?Омръзна ли ви да ви управлява една и съща ДС мафия, оцветена във всички възможни цветове?Страхувате ли се, че за когото и да гласувате резултата ще е един и същ - поголовен грабеж под крилото на държавата, убийства и тотално беззаконие за "богопомазаните" политици и "бизнесмени"?Искате ли промяна?Изходът е само един - СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, НАЗНАЧЕНО ОТ ЕС.Линк на петицията: bgpetition/iskame-pravitelstvo-ot-ES/index.html

414

Анонимен

преди 13 години

DA.

413

,,Lari,,

преди 13 години

SPOMNETE SI ZA STADIONA V SANTQGO...SPOMNETE SI ZA 4EXIQ...NABLIJAVA...

412

shmatka

преди 13 години

dostatachno parichki za da se podslushvat neudobnite.VSICHKI . div fashizam

411

shmatka

преди 13 години

abe, tozi..... kak beshe.... BB , toi zashto malchi -na izpit po angliiski li e

410

ime

преди 13 години

В момента тече акция ЗЛАТОТО, хеликоптер кръжи над страната за да го засенеме за последно. Носят се слухове, че дянков го е свил за да позакърпи бюджета. Колко благородно! Боко да излиза пред камерите!

409

Анонимен

преди 13 години

Щото, батенце, по новините го съобщиха вчера :)

408

1

преди 13 години

да, достъпа през работно време е строг, ама отиди към 23.30-24.00 пред сградата на Митницата и виж дали някой ще те пита "к,во праиш тука" или "що паркираш тука"

407

1

преди 13 години

Тука има мнооо *** мат,риал!!!Какво общо има министъра на Вътрешните работи с подчинените на министъра на Финансите??? *** Митници е поделение на Министерство на финансите.Там има отдел "Митнически и валутни нарушения", който е отговорен за митнически складове за отговорно пазене на конфискуваните стоки, както и за реализацията им /връщане срещу заплащане на мита,данъци и такси или продажбата им на търг/ след завършване на митническото дознание и издаване на наказателно постановление.

406

iff

преди 13 години

Работя в спедиторска фирма близо до летището и знам колко труден е достъпът до него-складове,самолети-има различни зони за сигурност.Трябва да ви споделя,че МНОГО "вътрешни" хора са замесени.Този обир е нещо голямо,но ежедневно стават кражби от самите разтоварачи(хамали) на летището и началниците им ги покриват.Независимо дали става дума за багажа на хората,които "летят" или куриерски фирми.МВР нищо не може или не иска да направи по въпроса.Лично съм свидетел.Ставаме за смях,а и няма оправия!!!

405

демократ,та дрънка

преди 13 години

А бе,човек,голям майтапчия си, бе!Себе си ли да хванат!?По-тъпо звучаща кражба до сега не е имало!Ама тия приятелчета ни смятат за електорални *** и май са прави,а!?Ти как мислиш?:)))))))

404

Анонимен

преди 13 години

Голям смях, още се кикотя пред монитора...