120

Порше Карера

преди 12 години

Аз тези с БМВ-тата като ги изпреварвам (~300км/ч) - все едно са спрели!

119

ВР

преди 13 години

БМВ да вземат и да поемат глобата , все пак такава добра реклама е направил на марката

118

хасан

преди 13 години

Аз не оправдавам карането с такава скорост на тоя човек, но на всички плюещи и обиждащи ме ще кажа да ми лапат баданарката, а на теб ще ти я дам и с колелата. Абе в европа май не викат на турците ***, ама както и да е :))

117

Анонимен

преди 13 години

ти маи не до скиваш,казах че ме пратиха да смянам 1000 евро в куни

116

Анонимен

преди 13 години

Наричаш лъжец един господин с сериозен бизнес които дава работа на над 250 Българи и им плаща европеиски заплати .Които си стои в окрадената си родина и се опитва да прави нещо,и не е избягал като теб в таи наречената цевилизована демокрация дето налага на мен и на моито съграждани условия какво да продавам и какво не а на такива като теб дали ги искат или не в държавата си.И за твоя информация аз си копувам нови коли които чакам по няколко месеца защото те се поръчват а не стоят в магазина.

115

Анонимен

преди 13 години

копетентноста ти е поставена по съмнение ,поради един единсвен факт че само в България има дървета около главен път,ако това може да се нарече път в 20 век.правен за коли които вървят с 70 км и загряващи на по голям баир.пък и приятелю ,както вървят работите с дървената мафия и фирмите на Ахмет доган кьораво дърво няма да остане.

114

състезател

преди 13 години

Законите за ограничение на максималната скорост са безумно *** освен в Германия. Основния критерий за максимална скорост, говоря за магистрали, трябва бъде единствено и само състоянието и възможностите на колата. Не може да се слагат под един знаменател някой таралясник и някоя изключително спортна кола. Раздрънканата каруца движеща се с 130 е с пъти по-опасна от перфектен спортен автомобил движещ се със 240, включително и като спирачен път и стабилност.

113

angel

преди 13 години

Изтритият ми коментар беше, че истинската българка не спи с ***. Нямаше нецензурни думи. Днес.бг ми го премахнаха "поради нарушения правилата на сайта".

112

angel

преди 13 години

Днес.бг, защо ми триете коментарите?Значи, когато се защитаваме и пишем грамотно, коментарите ни се трият, така ли? Нещастници!

111

Миро

преди 13 години

До всички пишещи: АБЕ ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ СИ ДРУГА РАБОТА???

110

samsalak

преди 13 години

Хасанчо,***,турците са просто едни ***,*** с неандерталско мислене.Не случайно в Бг всички които се опитват да говорят резашки са си живи ***.

109

sdsada

преди 13 години

Хаха, пари му било времето, кво правиш в днес.бг тогава да четеш *** новини, като времето ти е пари?***...

108

misacho

преди 13 години

до анонимен 97 и Хасан-коч,лапайте на кюрдите карабините.*** резак е трябвало да се размаже и всички сега да се радваме.

107

Holland

преди 13 години

Edin zdravo mislesht chovek. Taka e. P.s. I na otsechkata kum moreto okolo Plovdiv(samoletnata pista) sushto stava. No prosto niama smisul. Pazete se i karaite razumno.

106

angel

преди 13 години

БРАВО на 107- ми,БРАВО и пак БРАВО! По пътя се движим с децата си вътре в колата,а когато не са с нас пак нашите деца се движат сами по пътя.Нека всеки,който кара-да си помисли,че в момента някъде кара неговата жена,вози си децата и е изложена на риск да я помете някой такъв *** комплексар.Но *** си е *** и като шофирам просто не виждам светлина в тунело,тотално е изпростял тоя народ.Да не говорим,че масово карат по-скъпи коли хора, които нямат необходимия статут,за да карат тези коли.

105

Holland

преди 13 години

S GLUPATZI NIAMAM VREME DA SE ZANIMAVAM. VREMETO MI E PARI. ZA SLEDVASHTATA MI KOLA. A TI SI STOI NA SELO I PASI KRAVITE.

104

perdahko

преди 13 години

До всички слабоумници дето се правят нас портисти:***, ние децата си возим в тия ламарини!Ако ви се мре-метнете се с 300 ако щете в някое дере!Простаци негодни-скоро ме засича един, возех бременната си жена , детето... Копеляци,недай боже да стане нещо заради такъв ***,ако оцелея директно на пътя ще го съдя и изпълня присъдата, пък какаквото ще да става!

103

:)

преди 13 години

До 103 - 250 км/ч се вдигат без проблем на която и да е магистрала, стига да имаш кола, която да ги вдигне.

102

ехо

преди 13 години

Не се прави на интересен, в Перник не говорят мИЕко...

101

Километраж

преди 13 години

В бг няма къде да се развие такава скорост защото т.н. магистрали са като трасета за оф-роуд. А и няма достатъчно дълга отсечка без да има някакъв ремонт. Опити за достигане на такива скорости трябва да се считат за екстремен спорт.