1127

Анонимен

преди 13 години

И аз имам четири апартамента-два тристайни, един четиристаен в София и едно студио във Варна, което е най-скъпото ми жилище. Съпругът ми е работил в МВР и получаваше голяма заплата, аз също съм с високичка заплата, а двата апартамента са купени с помощтта на моите и неговите родители.

1126

Фен

преди 13 години

Какви ги говори този Цвък.Цвък аз се пенсионирах след тридесетгодишен стаж служба в органите на МВР,като офицер от КП,нямам нито собствено жилище,нито друг имот.Родителите ми работят през целият си живот.Само ще отбележа,че моята маика на 26.10.2010 год. навърши 85 год. и вес още работикат озеленител към общината,но живем в една не мнго добра къща.На Цветаново ще му кажа само това, ние когато ходихме по *** махали неговия баща се возеше в хубав мерцедес с маракобесника Григор Шоповл.

1125

някой си

преди 13 години

Кой ще го разследва Цветанов - Красимир Стефанов? Ми нали и той е същия хубостник - купил си апартамент в пика на имотите - 2008 година по 141 евро квадрата - че те сега след две годишно спадане не спаднали под 200 евро, че тогава ли? Или пак си го е купил от "приятел", пък той после ще му прави "приятелски" услуги.Хей, на маймуни ни направихте бе - хвани единия - удари другия! Все един дол дренки сте!

1124

Ани

преди 13 години

Имам 3 дипломи за завършено висше образование.Родителите ми цял живот работиха като учители.Аз имам 31 години трудов стаж.Защо нямам 9 имота в София? Защо с директорска заплата едва си поддържам двете студентки?Защо не мога на месец да заделя 10 лв.за да си купя една хубава книга?Докато в главата ми кънти това ЗАЩО макар,че не ми е приятен-вярвам на Янев!

1123

Анонимен

преди 13 години

Корумпираният Цветанов ще лови октоподи - как пък не!

1122

Истината!

преди 13 години

Иска ми се всички обвинения срещу Цветанов да отпаднат. Но, след като има такива, истина или не, задължително трябва да се разследват! Ако остане и най-малкото съмнение за прикриване на фактите и за противоречия в обясненията на министъра, край с народната любов към ГЕРБ. А жалко, след толкова надежди. След това вече никой и нищо не може да ни убеди, че държавата ни има европейско бъдеще. Потъваме не в третия, а в четвъртия свят.

1121

D.Debelianoff

преди 13 години

Na Cecko s nejnost!!!Kude si viarna ti ljubov narodna,kude si Cecko, ptica blagorodna,kak nejno,sladko lujesh ti,i moralut tvoi kat pesen tui kunti!!!I kolko dumi ti izkaza dnes kak bedno,tujno mu4il si se ti,kak GERB donesul e progres,i dulgi, tlusti gerbovski luji.Polegna ti na ramoto na Bokoverva ti momcheto izdulboko,a toi nali si e otvorko,6te si pla4e gorko! 6te pla4e skoro tujno, jalno.Nema da go ima na6eto mom4e,deto be gotov ot si4ko da se otre4e!

1120

1121

преди 13 години

Разбирам те.Боли,че отново си излъган и търсиш великата конспирация.Конспирацията се нарича ГЕРБ, не търси на друго място, само си отвори очите и виж!

1119

яааа

преди 13 години

до1140Правите ли разлика между "обясни" и истината, която доказват документите?

1118

Лъки

преди 13 години

аууу и аз имам три апартамента и съм на 34 г, малее КАКЪВ" ШОК И УЖАС"

1117

до sysley

преди 13 години

а дали Яне има "топки", да дойде да проверя /може и без осветление/

1116

ди

преди 13 години

"Свестните у нас, смятат за луди" е цитат от Ботев.. но пък къде откривате свестни?? всеки по своемо е луд, а кои е казал, че "Лудите движат света"???

1115

Следващият

преди 13 години

Следващият за проверка - Борисов

1114

Ивайло Балабанов

преди 13 години

- Българско стихотворениеМомчета, знам, че вече ви дотегнаи хлябът сух, и голата ракия,и тежкото небе на тази беднастрана, в която няма прокопсия....Великите й царски идеалиднес вече са митичен архаизъм.България търгува със парцалиот раклата на своя комунизъм.България е гладна просякиня.С душа поциганена, необута,тя проси чуждоземна милостиняпо пътя между Лондон и Калкута.Честта е болна, съвеста пияна,а ореолите - алъш-веришии луд е, който плаче с Дебеляновпо някакави си белоцветни вишни.Със страшна сила днес от небесатависи един въпрос полуобесен:Кажете ми къде е свободатаот синята ни ноемврийска есен?Защо пирува с разни богаташии хитреци, дошли на власт и мода,с дрогясали бандюги и апаши...Защо е с тях? Защо не е с народа?момчета, знам, че е на халос туй, ческърбим за свобода и бели вишни.В земята на Васил Иванов Кунчевднес всички романтици са излишни.Но да запеем, дявол да го вземе,със мъжки глас във тази нощ безроднаи нека екне - като в турско време,"Къде си, вярна ти, любов народна?"

1113

sysley

преди 13 години

Може да е ***, но Яне има "топки" да се изправи с името си срещу Цветанов! Колцина дуднат скришом, но явно - си налягат парцалките!!!Ееее Стигнахме и до тук: мутра да е начело на държавата, *** да ни преподава мъжественост!Едва ли знаете, кой беше казал: "У нас свестните ги смятат за луди..."

1112

Хайде де...

преди 13 години

Вътрешният министър и вицепремиер Цветан Цветанов подробно обясни днес имотното си състояние. Имам шест апартамента, които са на мен и на семейството ми, за два от тях плащам кредит, заяви той пред Нова телевизия.Два от апартаментите са прехвърлени на голямата му дъщеря и на съпругата му от родителите й. Единият апартамент е закупен 60-те години, в който и до ден днешен живеят родителите на жена ми. Другият апартамент е закупен от родителите на жена ми, той е 66 квадрата, мисля, че толкова беше, той е прехвърлен отново на голямата ми дъщеря на нулева ставка. Третият апартамент, който е в Надежда, това е апартамент, в който живее майка ми и след тежко заболяване на баща ми, преди 13 години той почина от рак, аз имам 1/6 като наследство, което ми се полага от този апартамент, подробно разказа вътрешният министър.По думите му в четвъртия имот са живели неговите родители от 1973 година и в него самият Цветанов живее до ден днешен.Другите два апартамента са закупени преди три години, като сделката е направена на Акт 14. Другото, което е, този апартамент все още не е изцяло моя собственост, на моето семейство, защото ние плащаме кредит, който е по 900 лева, които аз всеки месец плащам от заплатата си и всичко това се осъществява по банков път към банката, от която съм изтеглил този кредит, подчерта Цветанов. И добави за двата последни апартамента: Това са апартаменти, които всичко, което се е случвало по тяхното закупуване, е минавало по банков път и просто там е напълно прозрачно за всеки един, който би могъл да си направи труда да го провери.

1111

Маке

преди 13 години

В зората на "ДЕМОКРАЦИЯТА" ни РАДОЙ РАЛИН написа, че И НА ЗАПАД, И УНАС ИМА ПЛУТОКРАЦИЯ, НО НА ЗАПАД ПЪРВО ЗАБОГАТЯВАТ И СЛЕД ТОВА СЕ ВКЛЮЧВАТ В УПРАВЛЕНИЕТО, А УНАС ПЪРВО СТАВАТ УПРАВЛЯВАЩИ И СЛЕД ТОВА ЗАБОГАТЯВАТ. Така че ЦВЕТАНЧО само потвърждава горното. С други думи НИЩО НОВО НА ТОЗИ СВЯТ.

1110

Пак Немо

преди 13 години

Колкото и да не може да се вярва на Яне Янев, изнесените от него данни са "достатъчни" прокуратурата мигновено да се самосезира! Като се напише някоя новина за магистрат в някой жълт вестник, прокуратурата веднага почва проверки, Хайде сега да проверим и вътрешния министър!

1109

Немо

преди 13 години

Всички медии изместват въпроса: доходите на семейството на министъра резонни ли са за закупуването на тези имоти!Това е интересно, а не дали са декларирани .

1108

GB

преди 13 години

Тоя *** Яне просто кърти мивки! СерГея направи сирищника за кашмер, а той седнал да издига трактора в политиката! Егати държавата! Тия задминаха и самия Бойко по нелепости!