250

Анонимен

преди 13 години

Е, че за какво го пратиха човека чак от Америка? Ще изпълни задачите, пък ще си се върне при тъста.

249

Анонимен

преди 13 години

Знаем колко ни струва участието в първата световна война.356 тона злато репарации.Като по това време златните запаси на САЩ са били 1200 тоня.Сравнявайте.А за да се присъединим към Германия,на главата на хидрата,Фердинанд му се отпуска заем за закупуване на нов дворец в Германия.Виж за повече информация "Проклятието на България-Кобургите"-**

248

Четник

преди 13 години

айде бе Тренчев кога ще излизаме по улиците и площадите и да затворим магистралите че умирамеееееееее

247

1989

преди 13 години

Присмял се хъртбел на щърбел - българска народна поговорка

246

Бай Христо

преди 13 години

Аз съм един достоен кандидат пенсионер.Но,никога не съм се се осирарал зарт,зарт в чужди въздухоплавателни превозни средства, като героя от Зартханза !

245

Анонимен

преди 13 години

Другаря Тренчев се уплаши,че Дянков може да му вземе такситата,и започна да изперква.

244

azz

преди 13 години

до "бедна" Ти май и умствено не си богата!!!

243

Анонимен

преди 13 години

Кой от двмата е по изперкал? Първия сложи началото на съсипията преди 21 години, втория като бодра смяна продължава делото тренчево. Дерзайте да глозгате *** чуждопоклонни.

242

Иван

преди 13 години

Не мога да проумея този г-н Бойко Борисов. Защо не научи повече от номерата на учителя си - другаря Живков? При него "немаше лабаво"- а някой се почувства втори или трети - ритник и най-много посланик някъде. Не ми се споменават имена. А сега - Ц.Ц.-с по-висок рейтинг от Б.Б.!Ужас! Симчо Дянков е удобен за бушон ясно. Но неясно, защо вече не го наритаха в някое посолство. А, сетих се - местата за хигиенисти навсякъде са заети, а този за друго не става. И все пак - ако е истински бушон, да гърми!

241

Тоя шмекер

преди 13 години

Пич, забравяш блоковете на АЕЦ, за затварянето, на които тоя шмекер наричащ себе ЦАР и хубавото НАДЕ получиха рицарски кръст - най високата награда на френското правителство, навярно не малко пари в някоя сметка. Знае ли някой какви пари от германците е получил дядо му дето вкара България в първата световна война.

240

Съгласен

преди 13 години

Съгласен съм. Не Дянков, а ТРЕНЧЕВ тоя дрът пръч, е изперкал още преди 21 години, когато грачеше по митингите и осигуряваше терена за днешните обирджии. Благодарение и на него е съипана индустрията, която даваше пари на държавата. От къде да вземе пари Дянков, от едни шивачници дето работят на ишлеме и от запустелите нивя и паланки. Нали това *** носеше байрака на промените. И той като другите перестройчици да чете "Прелъстена и изоставена" и да си наляга парцалите (сиреч дъртия ***).

239

Sany

преди 13 години

Само това остава Масларска да дойде, измряха горките пенсионери от глад и сега ако се върне, кой ще праща зимата на море.

238

Рени

преди 13 години

Ами изперка Дянков, как няма да изперка като трябва да оправя 20 годишни бакииНа Тренчев му е лесно: знае само "Дянков дай пари"дай за БАН, дай за лекари, дай за полиция, дай за пенсии, дай за миньори, дай бе Дянков, що не даваш бе Дянков? то лесно да викаш "дай" и да скачаш на митингиТренчев, като много знаеш, дай ти, да видиш как се давадърт козел

237

до 239

преди 13 години

Ами да идва тогава другарката Масларка и да на захваща,че няма време.

236

другомислещ

преди 13 години

до 177Не ,ние няма да бъдем заличени,но ще трябва да дойде жена ,зада оправи тази каша,този батак.Да не се обиждаме мъжете ,но се видяха възможностите ни за цели 20г.Жалко за пропуснатото време и за всички ,които носят несгодите на гърба си.

235

до 232 и тем подобни

преди 13 години

нещо си се объркал вси4ко написа го свърши ндсв аман от неграмотници !!!

234

Az 4ovekat

преди 13 години

Nai-golemite izmamnitzi i mrasnitzi sa v KT Podkrepa. Intriganti i lajtzi. Tozi prost narod ( sliap i gluh, glupav i neobrazovan) zaslujava vsi4ko tova, koeto se slu4va v Bulgaria. Jalko, 4e ima mladi, dobri umni, inteligentni hora, koito sa bezsilni da se boriat s ostanalata sgan.

233

до 178

преди 13 години

Ами капитализмът винаги е ***, т.е. при капитализма тарикатите винаги те ***. И ти им благодариш. И ги питаш дали са доволни. Сами си избрахте да ви *** тарикатите....

232

таня

преди 13 години

229 и 232 много сте прави. Това е самата истина. Защо някой си мислят, че всички бъркотии от 10 г. са оправят с магическа пръчка. Къде беше Първанов през тези години, къде бяха синдикатите, когато Орешарски по време на учителската стачка с досада говореше за "седянката". Много ни е къса паметта, много бързо забравяме какво е било само преди 2- 3 години. Къде беше Първанов, когато Доган гушкаше парите от Цанков камък и пр. и пр......

231

Домакиня

преди 13 години

Още двама като Дянков да дойдат пак ще търпи глупавия *** народ,този народ си заслужава теглото.Вижте Румънците ,Гърците,Французите и т.н.тези хора не се страхуват да стачкуват и най вече са единни.А нас тук лесно на маниполират.Тук в България има и друга игра като на РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, никой не милее за България почтия я продадоха, а ние гледаме като телета.Какво чакаме ...