34

емигрант

преди 13 години

Мрежи са се хвърляли и пак ще се хвърлят, но само от определени хора.Въдичарите да ме извиняват ама и те като застанат 500 човека наскубват един тон на ден легално е то да не е мандра.Едва ли има държава с толкова много въдичари.След тях трева не никне.

33

Анонимен

преди 13 години

Браво за коментара - единствения нормален тук! В горните коментари се долавя елементарният стил на ИАРА:))) Правят си PR с *** новини и още по-*** лозунги във форумите. Много посредствен облик на цялата агенция... и никаква работа по същество...

32

Анонимен

преди 13 години

Браво на ИАРА!Всички истински рибари сме с вас!Искаме да ИМА РИБА!СЪД за БРАКОНИЕРИТЕ!

31

petar

преди 13 години

ДОЛУ ГАДНИТЕ БРАКОНИЕРИ!!!!

30

atanas

преди 13 години

Радвам се, че има и нормални сред нас!Твърда ръка трябва срещу гадните бракониери!

29

atanas

преди 13 години

Похвала заслужава всеки, който е социално отговорен!Бракониерите извлачиха рибата от всички язовири на България!Да се наказват СТРОГО трябва!Дано има повече хора като Румен Анастасов, които зарибяват и помагат при опазването!Поздравления за успешната акция на ИАРА!

28

all

преди 13 години

Браво, трябва да се действа твърдо с тази ***!

27

Българан е галант

преди 13 години

А на мутрите,дето държат под аренда по-голямата част от язовирите в БГ - кой ще им следи дейността,а...?Никой,нали?!Щото ви е страх,а и не ви е позволено от началника,щото и той е мутра,миличкия...Но за бедните бракониери ресурс имаме да ги ловим,че да има с какво да си запълним тъпите вестници,собственост на същите тия дебелаци,облечени във власт. Ама на такова дупе - такъв ***....викаше дедо ми.И си е истинска приказката му.Щот за това,дето става,сме си ние виновни,а не комшиите от Сърбия...!

26

рибаря

преди 13 години

Брее, капка в морето са тия браконери ,ако се хванат всичките криза в няма да има за рибаря.

25

Анонимен

преди 13 години

Още по- зле и голяма гавра е положението в Язовир "Цонево". Там държавата го е дала на арендатори,които си хвърлят мрежите необезпокоявани,плащат едни смешни наеми на общината,а всъщност никой не зарибява от години този язовир. Тези играчи тарикати вече 15 години хвърлят мрежи и просто не остана риба за обикновения рибар с въдица.Само костур и платика в най-добрия случай.А едно време имаше само едни да хвърлят мрежи-директора на язовира и хората му. Сега *** и пульо е метнал мрежи в него

24

spiro

преди 13 години

За съжаление само двама. Защото иначе ще трябват няколко години докато изхващат всички жители на общината от 16 до 70 години, за които да си бракониер е призвание. А... и направо ще че учудя ако полицаите са от ивайловград, защото и от тях вероятно има такива, които попадат в същата възрастова група.

23

PPP

преди 13 години

Да дойдат на Панчарево до София да видят как всяка вечер с моторница се хвърлят по 300 метра мрежи от мутрите в ресторанта на гребната база и никой не им казва нищо, защото са половината бивши полицай. И после рибата я продават в ресторантите им. Всяка година го зарибяват и никога няма риба заради тези душмани... Хванали са 2-*** бракониери за да не им изловят рибата за техните хора дето мятат по стотици метри мрежи там всяка вечер. Всяка година си плащам за риболовен билет и риба няма никъде!!!!

22

Анонимен

преди 13 години

Това ще е резултата от цялата акция,двамата бракониери.

21

до 20

преди 13 години

По интересното е друго - защо се е хвърлил от лодката, като двамата с лодката щяха да доплуват по-бързо с нея отколкото човек до брега. Сигурно другия си е напълнил гащите и не е искал да мърда.

20

Hans Rus

преди 13 години

А бракониера на редки животни агент Гоце?

19

Анонимен

преди 13 години

Само не ми стана ясно защо си момислихте ,че разстоянието от лодката до брега е голямо? Никъде не е казано колко е.Пък и мрежи се пускат покрай брега(на 60-70 метра от него максимум) а не на средата на язовира. По-скоро на пича трябва да се даде медал, понеже е имал куража да се хвърли в хладната вода. Може би темп й е някъде 15-16 градуса сега.

18

Пешко

преди 13 години

Предлагам да се награди с медал Бъчваря преплувал язовир "Ивайловгрод" в тоя студ и дъжд пък ИРАТО нека си го накажат.

17

емигрант

преди 13 години

Ако стопанския риболов се регламентира и извади от сивата икономика в хазната ще влязат повече пари.Едва ли от глоби влиза нещо голямо.В момента рибарите и ИАРА се дебнат и от това печелят продавачите на мрежи.Тъжно е да запалиш мрежи за 2/3 хиляди лева.Които иска да лови да си плаща и всичко ще е наред.Както е навсякъде по света.В Абсурдистан предприемачите са престъпници.

16

za 14

преди 13 години

Niakoi ot pensionerite oshte dyrjat................za pusia stavat

15

Анонимен

преди 13 години

Според ЗЗП на всеки артикул трябва да има етикет на български език със информация за производител, дата на производство, срок на годност и съдържание. В магазините за прясна риба такова нещо липсва! има само цена