385

анонимен

преди 13 години

За тази грозна мутра никога няма да гласувам!

384

мзвнн

преди 13 години

каква наглост имам чувството,че АП иска да ни го с,,,и о,,д на всички нас!

383

Аз

преди 13 години

Като дойде новия световен ред ще се види кой е силен,който няма да си сложи чипа 666 в тялото за да си даде душата на дявола,останалото всичко са празни приказки

382

иеи

преди 13 години

Много демократично.Докога хора подсъдими или с влезнали в сила присъди ще витаят в политияеското пространство?

381

4444

преди 13 години

е,още един мафиот в политиката,какво от това.то има ли някой свестен там.

380

Анонимен

преди 13 години

г-н Петров трябва да влиза в затвора, имаме си вече достатъчно престъпници в политиката.

379

възмутен

преди 13 години

В България тази практика всеки, който влезе в ареста да заявява политически амбиции,трябва да спре. Иначе, какъвто и проект да направиш, с когото и да се коалираш, нямаш никакъв шанс. Успех!

378

Анонимен

преди 13 години

Тоя е за "НАГЛИТЕ" не за "ОКТОПОД"!

377

Филолог

преди 13 години

Не се казва "Мусад" а "МОСАД". Първо се научи да пишеш грамотно, а после се прави на умен по форумите! :)))

376

genadi

преди 13 години

Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления! император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)

375

traktor

преди 13 години

yane formalen lider a patra6kova govoritel da4kov obslujva6t personal

374

genadi

преди 13 години

В 1789 година Франклин е произнесъл следните пророчески слова в една реч пред конгреса на САЩГоспода, няма по-голяма опасност за САЩ от юде-ите. В която и да било страна, където са се заселили взначително количество, те всякога са съдействувализа значителното понижение на моралния уровен на съ-ответния народ, като са въвеждали лъжата и мошени-чеството в промишлеността и търговията, заграбва-ли са влиянието върху културните вкусове и привичкии разрушавайки духовния живот на другите, сами не савъзприемали тази зараза.При това те всякога се държат обособени и никогане се асимилират.Те създават държава в държава и ако се опитванякой да им се противопостави, то те всякога се стре-мят да задушат такава страна във финансово отноше-ние, както, например, стана с Испания и Португалия.Ето вече, повече от 1700 години откак юдеитеоплакват своята съдба, доколкото те са били, по технидуми, изгонени от тяхното отечество, но, господа,ако цивилизованият свят би им върнал сега Палести-на, като тяхна собственост, то и тогава те щеизнамерят някакъв повод, само и само да не се вър-нат там в цялата своя маса. А защо? Затова, защо-то те са вампири, а вампирите не могат да живеятза сметка на своите вампири. Те не могат да живеятв своята собствена среда. Те трябва да живеят засметка на християните или за сметка на другите на-роди, които не принадлежат към тяхната раса.Ако ние не ги изгоним веднага от нашата страна,то в един период време по-малък от 200 години, теще наводнят тук в такова огромно количество, чеще командуват над нас и ще ни изядат.Те коренно ще изменят нашия държавен строй, закойто ние, американците, сме пролели толкова мно-го кръв, дали сме толкова жертви, пожертвували сметолкова огромно количество имущество и даже на-шата свобода.Ако вие не изгоните юдеите, то за по-малко от200 години нашите потомци ще обработват с потна лицето нивята, за да хранят юдеите, в същотовреме, когато тези последните ще седят в своитеконтори и радостно ще потриват ръцете си.Аз ви предупреждавам, господа, ако вие не изгоните юдеите веднъж завинаги от пределите на Америка, то децата на вашите деца ще ви проклинат из гробовете си.Идеите на юдеите нямат нищо общо с идеите,които окрилят американците и няма да имат с тяхнищо общо, даже ако те проживеят в нашата стра-на в течение на няколко поколения.За леопарда не е в неговите сили да измени боите си.Юдеите представляват от себе си една огромнаопасност за онази страна, в която преселването внейните предели бъде узаконено.Със специален закон на нашата конституция, тетрябва да бъдат изгонени за интересите на страната,вън от пределите й.

373

genadi

преди 13 години

"Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота. Любен Каравелов

372

sion

преди 13 години

Логичното се случи - имаме министър председател , олигарх , мутра на прехода , сега ще имаме и опозиция , олигарх , мутра на прехода..Да са ни честити!

371

genadi

преди 13 години

...Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) там положително ще намерите евреи... - Хенри Форд, индустриалец

370

УИМИ

преди 13 години

ПЪРВОМ У ЗАНДАНО, ПА ПОСЛЕ СЕ НЕ ЗНАЕ СЕ КЪДЕ ЩЕ ВЛИЗА..;)

369

генади

преди 13 години

Защо се чудят , кой е назначил А. Петров в ДАНС?Щом има организирана престъпност с всичките и атрибути проституция, рекет , наркотици то там задължително има и ***. А *** в "българските" правителства са като в Смолни при Ленин.

368

genadi

преди 13 години

Това ли е бъдещият ни премиер?Браво, господа ***, браво!Гледайки тая криминална и престъпна физиономия, и най-недосетливите промити мозъци ще загреят що за стока сте!

367

МОССАД

преди 13 години

*** на МОССАД Я.Янев и А.Петров, са наясно с илюминато-масонските тактики. Те са буратино.

366

Анонимен

преди 13 години

Днес, след излизането си от затвора, Алексей Петров е бил посетен от Яне Янев и му е казал нещо, като е държал да бъде цитиран дословно по-късно пред медиите. Та ето думите на вече бившия затворник: След хаоса винаги идва най-добрият ред. Това е закон на физиката. Новият ред ще се създаде с нова конституция, която ще смени 20-годишния министър-председателски тип управление с нов тип държавно устройство."Не искам да звуча особено мнително, но на мен тези думи много ми напомнят речите на Бушовците, на Хилари, на Х.Кисинджър и други подобни земни рептилски слуги за Новия световен ред. С една дума, и тук крокодилите си имат говорител, който да ни подготвя за BIG CHANGE.