25

таня

преди 13 години

абе я спирайте цигарите както направих аз с книгата НЕ ПУША ВЕЧЕ.МИЛИОНИ УМИРАТ ОТ ТЕЗИ МРЪСНИ ЦИГАРИ НА ГОДИНА В СВЕТА .ОДЪЗНАЙТЕ СЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТИ ,ЧЕ СЕ САМОУБИВАТЕ .УСПЕХ

24

Анонимен

преди 13 години

Много специален артист,цял учебник може да се напише за студентите и единствения автор и пример да е той....Съпругът ми,лека му пръст,имаше съвсем същия проблем,по същия начин не разбраха от какво е болен и го лекуваха от ангина...Значи и в богатите страни се случва това ...жалко ,дано оздравее.

23

123

преди 13 години

Eх,Майкъл,дано се оправиш.Спирам цигарите.

22

Цецко

преди 13 години

Пожелавам ти много здарве и бързо възстановяване! Горе главата!

21

сряда

преди 13 години

Обожавам мъж и жена,хванати за ръка /които и да са те/ ---Тъй като статията е противоречива за състоянието на Дъглас-младши,бих добавила само най-добритеси пожелания

20

еvita

преди 13 години

Защо на злобничките хора толкова им се говори и пише,че не пропускат случай да си пръснат отровата??? Що за хора сте,бе?Значи щом е пил и пушил-да мре,заслужил си го е,а знаете ли,че огромна част от хората имащи това заболяване(включ. и аз)никога не са имали тези пороци и пак са се разболяли.Затова не ръсете наляво и надясно тъпите си размисли и страсти,а се опитайте да се направите по-добри човеци.

19

Анонимен

преди 13 години

Страни хора има тук. Ако може да се каже, че са хора от начина за коментар на един болен човек та какъвто и да бил той.....Прости сме си!!!

18

Анонимен

преди 13 години

KOITO GLEDA FILMI

17

Разумен

преди 13 години

Няма как да не ти прасна минус, вярвам че с повечето мислещи хора ще е така.Едно от малкото неща които са убили повече хора от рака, е религията. Бог и кръста можеш да си ги завреш там дето слънце не грее.

16

.

преди 13 години

Не знам защо реагирате на различните коментари от общоприетите така негативно. Да,може би е бил велик актьор, но с тази подкрепа от страна на Холивуд и Ционистките движение просто няма как да се провали човек. Но така става като си продадеш душата за материална власт. Само, че Господ, забавя, но не забравя - така, че каквото е трябвало да стане е станало. Всеки си носи кръста и прави своя избор в живота. ПС: За многото,които ще оставят минуси, ще ги помоля да се замислят по обстойно на въпроса.

15

Ivo

преди 13 години

Michael Douglas e strahoten , mnogo jalko , mnogo syjalqvam. V takava situaciq kakvoto i da kaje 4ovek, 6te zvu4i nelepo;-(

14

Анонимен

преди 13 години

Пиле, част от злокачествените тумори (казват им РАК - да те ограмотя) са лечими, когато са диагностицирани навреме- тоест в начален стадий на болестта. Не знам какъв е случая с Дъглас, затова казах ДАНО се оправи.

13

мама

преди 13 години

Ракът е лечим в голяма степен,ако се хване навреме и се лекува така,както трябва!

12

Разумен

преди 13 години

Ти усети ли се каква точно тъпотия изръси ? Надали....Може би, това което имаш в предвид са злокачествени и доброкачествени тумори ?Иначе, дано Майкъл Дъглас се оправи.

11

pn

преди 13 години

Щеше да ми е жал за него, ако беше претърпял някакъв нещастен случай. Ама да се тровиш сам съвсем тенденциозно и умишлено и да си причиниш рак заради собствената си простотия... някак това не предизвиква умиление у мен. Заслужава си участта.Не мога да отрека, че е великолепен актьор!

10

Веднага ти давам отг

преди 13 години

овор , ЗАЩОТО ИЗСЛЕДВАНИЯТА СТРУВАТ ПАРИ !!! Тук ЗК не поема един куп неща и за да му спестят пари на бг пациента , го лекуват за нещо безобидно, каквото в повето случаи е / Слава Богу !/.А там ? Там струват страшно много , даже единици могат да си го позволят, но Той е все пак Майкъл Дъглас. При него може би се касае за недоглеждане. Но и човекът преживя страхотен провал като баща с най-голямото си дете / влезе в затвора/ и това си каза думата.

9

4000

преди 13 години

Що говориш глупости? Кой бе пиле се е излекувал от РАК? От тумор може, но рака не прощава и у нас и в чужбина!

8

Анонимен

преди 13 години

Който не е гледал филма "Уолстрийт" от 1987 г. да го гледа.Изключителна роля на Дъглас. Все едно е роден за нея.Велик актьор!Дано се излекува от рака!

7

4000

преди 13 години

Още ведънж доказателство, че грешката не е само в нашите лекари. Никъде по света не са Богове и не могат да дават душа! Само едно винаги се питам - защо когато отиде пациент с оплакване, първо го лекуват от безобидното и тогава се започва търсене на реалната причина? Защо първо да не се отхвърлят най-лошите диагнози и тогава да ни е по-леко на всички....Колко народ умориха от лечение на грип, а то рак! И виждат, че е грешка и пак го правят. А през това време нещата се развиват и излизат от контр

6

кърк

преди 13 години

***!Дръж се,Майкъл! Кураж!