219

Българин

преди 13 години

"Ще бъдат издадени заповеди за премахването на 45-те незаконни постройки край Ивайловград, съобщи още министърът."А кога ще дадеш заповед за премахването на незаконните *** катуни, струпани из всички градове, които тровят животът на десетки хиляди нормални данъкоплатци, а ***?

218

teo

преди 13 години

БОЙКО, ЕТО ЕДНА ПРЕКРАСНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОМОГНЕШ НА ДОМОВЕТЕ ЗА СИРАЦИ, КАТО ПРЕДОСТАВИШ ТЕЗИ ПАЛАТИ ЗА ПРЕКРАСНИ ДОМОВЕ ЗА СИРАЦИ, ВМЕСТО ДА ГИ СЪБАРЯШ! ТОВА ЩЕ БЪДЕ ТВОЯТА ВЕЛИКОЛЕПНА ШЕСТДЕСЕТТОРКА! ОК??

217

455

преди 13 години

Кучетата си лаят, кервана си върви...Ще видим дали ще има бутнати постройки...Щото нещо не вярвам!

216

Това са мостри

преди 13 години

в далечната 90г,когато се скачаше по митингите и се заклеиймяваха ужасните комунистически репресий с конфискацията,събарянето и одържавяването на незаконните имоти на богаташите и спекулантите от преди 9-ти , се твърдеше навсякаде,че никога повече няма да има национализация и конфискация и се обещаваше на вярващите, че само насърчената частната инициатива и бизнес ще помогнат на българите след по малко от 20г в цяла България къщите на народа да изглеждат модерни като на тази снимка!

215

Неудобен

преди 13 години

ББ реже глави но на НЕУДОБНИТЕ НЕМУ.

214

анонимен

преди 13 години

стига с пиар акции.какво ще направите с 25 годишната девойка с точното копие на белия дом.нищо защото е дъщеря на шефа на апелативния съд.а с имотите на банев а с имотите на кметицата апостолова от герб в слатина.пак нищо .тези не платиха и затова ги гоните ама те ще ви го върнат

213

gogo

преди 13 години

Знаете ли, българинът е странно същество - иска да се оправят нещата, и да заживее по-добре, и в същото време с всичка сила желае ТОВА ДА НЕ СЕ СЛУЧИ. Вижте се само - колкото и някой да се опитва да оправи тази държава, тук виждам само недоволни и пророкуващи провал.

212

АМАН

преди 13 години

Никой не казва, че ББ или ЦЦ са светии, не са били и няма да бъдат. И независимо от миналото си, което в крайна сметка нас не ни бърка, важното,е че правят неща в правилната посока, неща които досега не са правени.!!Защо при всеки техен успех се споменава..Цветалина или ала бала. Искахте НАП да снима във Варна (***) ето снима, пак недоволни. НИКОЙ ОТ НАС НЕ Е СВЕТЕЦ ЗА ДА ИСКАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ СВЕТЦИ! То и Кол крадеше яко, ама Германия каде е сега а?

211

Иван

преди 13 години

Най-после някой да реши да направи първа крачка - поздравления за смелостта на кабинета.Не вярвам ,че ще успеят да се справят със всички проблеми,но поне всички ще започнат да се замислят.То като погледнеш отвсякъде вони.На това правителство няма да му стигне мандата да гони престъпници на всички нива и във всички браншове.Трябва да се постави началото,за да тръгнем напред.Иначе децата ще бягат,а ние ще работим докато сме живи.

210

do 209

преди 13 години

Тия преуспели дето не си плащат данъците и строят незаконно не ни трябват!!!Жалко ,че има доста простаци като тебе в България затова сме на тоя хал!!!

209

НЕ гербаджия

преди 13 години

Ами чакай си,то така три маймуни в Южно Конго чакат да станат хора от 23 години-ама не са станали още!!!!

208

Васко

преди 13 години

Споко бе младеж .Ние тука във форума си казваме мнението , а ти като гледам инфаркт ще получиш .Със тая злоба дето си я събирал няма да те бъде .Кажи си и ти твоето мнение , па след 2-3 месеца ще видим кой крив , кой прав.Той и Цецо се кълнеше , че има октопод ама мина някой друг месец и всичко се разсъхна.Така ще е и с вилите, амада сме живи и здрави ще видим.

207

Каруцар

преди 13 години

Смени си квартала :)))))

206

Анонимен

преди 13 години

v BG da si preuspql e podsydno qvno ve4e. Za syjelenie komunizma se zavyrna sys stra6na sila.

205

НЕ гербаджия

преди 13 години

Ако всички мислят като теб,то БСП ТРЯБВА ДА ИМА 80%-прогностичен вот!Дайте да ги оставим да се кефят във "Веселите Вили" и да да кензат върху самочувствието на всеки нормален човек,че дори да ги съжаляваме,че са ги напипали....Егати робската психика,на *** ,малък и мнаго *** народ,който като види торба с пари се наси..ра да РАБОЛЕПНИЧЕ!!!Робско мислене на първични ***!!!

204

Васко

преди 13 години

Тузарските имоти няма да ги пипне никой , така че не се радвайте толкова.Ще оберат парсата тези покрай язовира , които приличат на кокошкарници спрямо тези край София.

203

Bobcho

преди 13 години

Всеки ден чета мнения и все повече се убеждавам, че българина не знае какво иска. Преди ревахте сега пак ревете.

202

ПРАВ Е БОРИСОВ

преди 13 години

Откриването на Европейска Политехника в Перник,е начало за Завръщането на Инженерните Дипломи като Продуктивност.По времето на Прехода се Произвеждаха Инженери , на които се смееше Целият Свят.Доказателство е че Всички БГ Производства се Мениджират и Модернизират от Инженери завършили в Европа и са чужденци.Софийския Технически Университет(Въобще Висшето образование)е Тотално компроментиран по отношение на Продуктивност и вложени средства.Всичко това говори за проблеми в Цялата Философия на

201

666

преди 13 години

Бойко, веднъж поне се замисли,преди да хвърляш обещания, че вече стана като приказката за лъжливото овчарче.

200

Анонимен

преди 13 години

Не се косете и тези ще бъдат наказани като *** Нешева бившата шефка на НЗОК ,хем тече прокурорска проверка хем след уволнението е назначена като експерт в министерство на финансите.