228

обичащ отечеството

преди 13 години

БОГ да пази премиера на Република България- Бойко Борисов, бъди жив и здрав.

227

Анонимен

преди 13 години

Бойко що не стане главен секретар на министерство на транспорта. Това и без това му е работата. Друго не може...

226

Димитър

преди 13 години

Съдейки по снимката,не ви ли се струва, че ако бат' Бойко спре да се занимава с празни приказки и перчене по медиите,както досега,и хване една лопата,магистралата ще е готова още тая година :D:D

225

Откривател

преди 13 години

На магистралите майката им е в откриването, на всеки метър лента и ножица......

224

Летател

преди 13 години

Бойко Борисов портошил близо 14 000 лв. държавна пара, за да гледа мача Барса - Реал...Лидерът на ГЕРБ е първият премиер, който си позволява да харчи народна пара, за да задоволява спортните си страсти и да гледа дербито на испанското първенство на живо вместо по някой сателитен канал. Точно 3 234 008 лв.са стрували на данъкоплатците полетите на властта у нас и в чужбина в периода 1 февруари 2009 - 19 юли 2010 г. Това показва справка на счетоводството на Авиоотряд 28, която е предоставена на в. Труд.ГЕРБ покри тази фактура, имаше и още 3-4 такива случая, коментира пред Труд кап. Пенчо Пенчев, шеф на Авиоотряд 28. ...

223

Компот от малини

преди 13 години

Бог да пази Борисов! Спасителят на България!БОГ ДА ГО ПАЗИ!

222

Справедлив

преди 13 години

До 290Анонимнико *** при бат ти Бойко да те направи лейтенат от бойните подразделения на ***.Време е новата мафия да навлезе на територията и на южна България.

221

Анонимен

преди 13 години

НЕЩАСТНИ ЗАВИСТЛИВИ ЧЕРВЕНИ ПИСАРУШКИ. НАЛИ ЗНАЕТЕ КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ. ИДЕТЕ ПРИ ДОГАН ДА ВИ УТЕШИ.

220

Кан Крум

преди 13 години

В криза сме,няма пари за образование,здравеопазване,култура,армия абе за нищо,а тиквата лети с хеликоптер.Баси наглия тип.

219

просто човек

преди 13 години

Що не може да облети нанякъде и да не се върне...

218

SJ

преди 13 години

Само да има кой да плаща......но докога?

217

ВР

преди 13 години

Брей , брей пари няма в държавата , а някой през ден си пърха и облита страната или препуска с бясна скорост по пътищата родни. А къде ти е отчета Боко покажи го на медиите да видим как тези колици и вертолети с вода вървят.

216

пупи

преди 13 години

За тази една година ни обещаха само дострояването на 4 магистрали за следващите 4 години. Нищо друго.Пари няма... Интелект няма... И нищо няма да цъфне и върже...Някой трябва все пак да го посади, образно казано.

215

а1

преди 13 години

не трябва да се дават отговорни обекти на български фирми, защото ще ги провалят. Само плачат, че няма работа и като докопат пари, почват само далавери с тях. Изключение са ГБС и Трейс.Браво на Актор, много сериозна фирма са.Направили са 650 км само тунели и мостове по Виа Егнатия .А нашите далавераджии, нека слугуват като на Мапа, като нямат организация

214

Анонимен

преди 13 години

Загубеняци?! Ти да не си бил там, че знаеш? Този Бойко вместо да се чуди как да изкара България от кризата и да намери пари да си закърпи бюджета само ходи да открива детски площадки, магистрали и играе футболни мачове. Той е първата истинска звезда в България. Смешна ПР- стратегия, но изключително успешна. Народът вика "Бравоооо!", а няма пари да си плати парното и тока.

213

тото

преди 13 години

въпроса е психологически... като мине хеликоптера, и те се изнасят... ей това искам да го видя! Обещавам да умра от смях!

212

тото

преди 13 години

Прав си донякъде. Преди време, доцента казваше, "Колеги, не е важно да знаете всичко, важното е да знаете от къде да го прочетете, когато ви се наложи!". Нямаме родени политици, няма такова училище! Така че се учат в движение. И при нас принципа е, този, който направи по-малко щети е по-добър. *** е, че досега сме попадали все на двойкаджий и кадри на БКП! И в един момент вече не вярваме на никого! това за съжаление е опита от 20 години "демокрация". И Господ да слезе, няма да му вярваме!

211

Союз ТМ

преди 13 години

Наместо да се трошат маса пари за разходки с вертолет, не могат ли на ББ просто да му набавят сателитни снимки??!

210

тото

преди 13 години

Бонефф, комунчетата бичат извънредни и е голям купон....

209

Boneff

преди 13 години

Много добре казано! Браво!