8

Томов

преди 13 години

Да, вече 10 години отлагат клиничните тестове заради ненормалниците с кръстове по вратовете. Милиони хора от цял свят продължават да живеят в инвалидни колички през това време.

7

някой

преди 13 години

До: вторникЧовешката ръка не съперничи на нито един природен закон! Човешката ръка действа съобразно всички природни закони, иначе както правилно констатира 8-ия ден си EXITUS, или казано на *** латински език - "Мъртус Моргус" :-)ГЕРОН са велика фирма, знам ги и съм им фен!

6

Анонимен

преди 13 години

До Вергил-би ли приел сърцето на Жорж Буш младши например

5

вергил

преди 13 години

Ако знам,че това е единствения начин за лечение и някой религиозен активист се намеси,зада забрани лечението на мой близък не ми се мисли за това което ще се случи на въпросния религиозен активист.

4

Анонимен

преди 13 години

Аз съм за свободния избор. Който иска - да се подлага на такова лечение. Който не иска - не. Смятам, че никой не пречи на другия.

3

вторник

преди 13 години

до 8-ия ден ----Писала съм НЯКОИ природни закони ----А иначе медицината е моя слабост /не я владея,но проявявам интерес/ ---Що се отнася до хирурзите-преди дни коментирах,че всеки хирург е творец,защото въпреки познанията си, на място трябва да вземе най-доброто решение и то бързо

2

8-ия ден

преди 13 години

Природен закон ли е травмата?Човешката ръка, особено на хирурга, е златна !!!Да умреш от перитонит, поради спукан апендицит - е, ако не се намеси навреме човешката/лекарска/ ръка - законно си EXITUS !!!

1

вторник

преди 13 години

По принцип съм против човешката ръка да съперничи на някои природни закони