69

Анонимски

преди 13 години

Е, на наще комшии не им върви нещо напоследък. В Гърция икономиката зацикли (да не кажа спряла), Пуйката се мъчи още от кои векове да влезе в Европа (но виенчани им показаха, къде им е мястото), че сега Меркел и Саркози отново ще им го покажат, а сега и Сърбия, където половината са безработни.Еххх комшии, навремето се налапкахте с български земи, но Господ вижда всичко :)

68

ариец

преди 13 години

Скоро като пуснат моста ще живне и този район.

67

potarpevsh

преди 13 години

Vav Vidin horata stoiat i za 350 lv ,niamat drug izbor tam e tragedia goliama bezrabotitsa i mnogo napusnali hora,prosto tazno...

66

1492

преди 13 години

Те имат ли 5 града?Я си помисли да не бъркаш Сърбия с Югославия.За *** изобщо не ми се коментира явно си бил само в Белград.

65

някой

преди 13 години

До: Драгица от БелградуНе съм се интересувал конкретно как изглежда Белград в момента, но така не може да се направи извод че цялата държава е по-зле от нас или пък обратното.Виждал съм с очите си във Вашингтон в негърското гето затворен подлез, на който стълбището догоре е запълнено с ***! Такова нещо в България даже няма никъде да видиш. А от друга страна, молове там имаше за чудо и приказ - още през 1993 година, когато тук не бяхме и чували за тях и имахме само ЦУМ.

64

1492

преди 13 години

Точно така е скоро бях там!

63

Анонимен

преди 13 години

боли ме дедовия дали сърбите са щастливи, честно...

62

ха

преди 13 години

не ми давай примери със западащия Пловдив, ела в Пазарджик да видиш какъв чист град е!

61

Гоце

преди 13 години

да бе, ***.. щото си карал само по едната от двете им магистрали.. я слез от магистралата да минеш по обикновени пътища да видиш за кфи села и кфа мизерия става дума..

60

ариец

преди 13 години

А сърбите нямат мутри , Сретан Йосич е игумен на манастир може би . Айде моля , от сръбската мафия отдавна е пропищяла цяла Европа. Покрай войната, която те предизвикаха , милярди се окрадоха и контрабандираха , убиха си и премиера . Всичко е шуробаджанащина и там. За съжаление често минавам от там и мойте очи не виждат нещо особено европейско. Да не забравяме , че имат остатъчен бекграунд още от Титовото скубане на запада. Време в което нас ни бяха окупирали азиатците от Москва.

59

вторник

преди 13 години

Казват,че за народа на една държава се съди по неговото творчество и култура ---Хаде да направим сравнение между тях и нас само в една област-в музиката /идеята ми изключва минало време/

58

caribrod

преди 13 години

sarbia vodi voina i e edna kra4ka prednas pak.na6te pati6ta sa mnogozle.

57

пътуващ

преди 13 години

Май не си ходил в Сърбия защото говориш пълни глупости. Варна : мутри, селски тарикати и социализъм. Пловдив : мръсотия, хулигани и разпадащи сгради.Мога да ти броя 5 сръбски града които за по-чисти, подредени и европейски, Да не говорим че там пазят историята си и примерно паметниците и църквите им нямат графити и *** около тях (нито ***)...

56

ариец

преди 13 години

Какво по-точно ако не е тайна внасяме от Сърбия ? Пет Застави на година ? А туризма ни за нищо ли не се брои или само заводи и комините влизат в сметката ?

55

Анонимен

преди 13 години

НЯМАТЕ СИ НА ИДЕЯ,КОЛКО ВИДА СТОКИ СЕ ВНАСЯТ ОТ СЪРБИЯ!ТОВА ОЗНАЧАВА,ЧЕ ТАМ ХОРАТА РАБОТЯТ ПРОИЗВЕЖДАТ И ИЗНАСЯТ ,А ТУК КАКВО ПРАВИМ КАКВО ПРОИЗВЕЖДАМЕ???

54

ариец

преди 13 години

Защо като говорите за Люлин не кажете за Нови Београд . Разликата е че в Люлин се строи ново строителство на обществени сгради,офиси,магазини и жилища ,а в Н.Београд няма такова грам. Не че харесвам Люлин, но и те си имат такъв. Като се каже Сърбия всички ни говорят да центъра на Белград и Мария Теразия , ами то и центъра на София е даже по- хубав. А имат ли град като Варна , Пловдив... има други наши градове доста по-напред.

53

Анонимен

преди 13 години

Sredna, ne minimalna! Cheti!!! Aman ot glupavi bezdelnici po teq forumi!

52

LoL

преди 13 години

310 EUR след 4 войни. А България - 310 лева...

51

Българин

преди 13 години

Типичните комплексарски коментари - зле сме, депутатите ни са виновни, климатът ни е зле, комунизмът е виновен, сърбите са супер! Ами, докато сами не се УВАЖАВАТЕ, работодателите, министрите, да не говорим за чужденците, НЯМА ДА ВИ ЗАУВАЖАВАТ! Защото виждат едни плачещи, мизерници с ниско самочувствие и големи претенции! На базата на какво? На трудолюбие ли, на честност ли, заради качества ли? Способните вземат над 800 - 1000 навсякъде за качествата си, другите плачат по форумите!Плюете себе си!

50

999

преди 13 години

Ние и без война сме по-зле от Сърбия , кой щи даде тук 310евро заплата????